agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Eskişehir Gezisi (2 Mart 2013) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/30262.htm)

ankstel 21-02-2013 17:27

tamam

ykaya194 21-02-2013 17:28

((Ankstel, Harika bir teklif . teşekkür ler Yusuf bey
bu araç işi de hal olduğuna göre kalacak yer ve rehber işi kalıyor geriye akşama da Eskişehir de sazlı sözlü bir yerde olmak için program yapalım dermişim. Eskişehirli arkadaşlara duyurulur... ))

Kalacağımız otelin (Ali Güven Uygulamalı Otel) tanıtım sitesini bir daha inceledim, teras ve bahçesi,restorantıda iyi ve temiz görünüyor ayrıca menü fiyatlarıda çok uygun, yukarıdaki Ankstel'in alıntısını hatırladim, nişan ve düğünde yapıldığına göre müzik grubu varsa, ( sazlı, sözlü ) bir akşam yemeğini aynı yerde yememiz iyi olur sanırım.
Güler Hanım, rezervasyon için telefon ettiğinizde bu konuyuda konuşurmusunuz.

Fatma Acar 21-02-2013 20:46

Güler ablacım hep beraber olalım ,saygılar.

Güler 21-02-2013 23:07

Oda rezervasyonunu yarın sabah yaptırır ve sizleri bilgilendiririm.

Eğlence kısmını orada hallederiz. Ama yine de bilgi alırım.

Bu durumda minibüsün bizi alma saatini ve yerini teyit edelim. Kimler nereden binecek onu tayin edelim.

Ben yine Edirne'ye gittiğimiz yerden kalkalım yani Mecidiyeköy Ortaklar caddesindeki Carfoursa'nın alt kapısından.( Mecidiyeköy kat otoparkının biraz daha aşağısından) derim.

Saat 08.00 hareket saatimiz olsun. (Yol uzun gecikme olmamalı)

Mümkünse şöförün cep tel.numarası ve araba plâka numarası burada belirtilsin.

Kimler Mecidiyeköy'den binecek?

1- Güler........ Mecidiyeköy

YeniGine 22-02-2013 01:28

Evet... Biliyorum; çok güzel keyifli bir gezi olacak. Büyük zevk, güzel keyif, harika gezi, tatlı sohbetler... Çook güzel olacak çok.
İnşallah bana da sizler döndükten sonra fotoğrafları büyük bir zevkle paylaşmak olacak.
Pekii; bu arada Sarayların gezisi ne olacak. 2 Mart a daha var... Bu arada saraylar gezisini ve beni unuttunuz tabi. :(

ykaya194 22-02-2013 07:45

2- ykaya194.... Göztepe E5 Medical Park Hastanesi önü saat 8:15

Avrupa yakasında oturan arkadaşlar Mecidiyeköy'den bineceğine göre, arkadaşlar telefonlarını Ankstel'in özeline yazarsa kendileri ile iletişim daha kolay olur derim.

Şöför: tlf. 0545 7414046

Lunlun 22-02-2013 07:55

1 Eklenti(ler)
Günaydınlar

İzmit'e Kuruçeşme gişelerden giriş yaptıktan biraz sonra sağda Ahmet Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi bulunuyor. Hemen önündeki durakta Efetur veya İzmit Seyahat gibi otobüs firmalarının da servisleri bekliyor. Buradan binmemiz bizim için kolay ve hızlı olur. Ama şoför bey için nasıl uygun olursa biz de ona uyum sağlarız. Şehir merkezinde beklemek, indi bindi yapmak bazen zor olabiliyor.

En son bizler alınacağız herhalde. Bu durumda 8'de hareket ederse araç biz de herhalde 9:30a doğru hazır bulunsak uygun olur gibi. Telefon numaramı kime ileteyim? Ya da bana bir numara verebilir misiniz?

Eğer 18 numara hala boşsa onu da biz alabiliriz. Yani ücreti 18'e bölebiliriz. Gelmek isteyen olur diye boş kalacak koltuğu sahiplenmek istememiştim. O zamana kadar durum değişmezse biz dört koltuk işgal etmeye hazırız. :)

ankstel 22-02-2013 08:00

2-Ankstel...... Mecidiyeköy

Adalet Yağcı 22-02-2013 08:28

3- Adalet Yağcı ve ablası....Mecidiyeköy

Nevzat 22-02-2013 08:41

4- Nevzat.......Mecidiyeköy

Güler 22-02-2013 08:49

Arkadaşlar yol güzergahı işini ve telefon numaralarınızı ankstel'e verin. Benden bu kadar.
Bu gün Otel rezervasyonunu yaptırır ve sizleri bilgilendiririm.

Hiç sorun değil sevgili lunlun, 18 numaralı koltuğu alabilirsiniz.

Sevgili lunlun, arkadaşımız Omer de katılmak istiyor, kendisi ankstel ile kankadır. Gerçi ben koltuğu size alabilirsiniz demiştim ama siz kararı verin. ;)

Omer 22-02-2013 08:50

Hala yer varmıdır?

Her zamanki gibi, yine en sona ben kalmışım. Hala yer varsa beni de eklermisiniz listeye rica etsem.
Ankstel'le kalırım ben :)))

Güler 22-02-2013 09:09

Sevgili Ömer biraz beklersen cevap vereceğim.

Omer 22-02-2013 09:23

Teşekkürler Güler Hanım..

Lunlun 22-02-2013 10:49

Sorun yok, tabi ki alabilir. :)

günebakan 22-02-2013 10:54

4- Nevzat.......Mecidiyeköy

5-günebakan ailesi......Mecidiyeköy

ankstel 22-02-2013 12:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Omer (Mesaj 1106464)
Her zamanki gibi, yine en sona ben kalmışım. Hala yer varsa beni de eklermisiniz listeye rica etsem.
Ankstel'le kalırım ben :)))

Çok horluyorsun sen

O yüzden evde bile kaldın değerli kardeşim :) :)

Ömer yol güzergahından nereden alalım seni..

Omer 22-02-2013 13:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ankstel (Mesaj 1106675)
Ömer yol güzergahından nereden alalım seni..

Anadolu yakası olacağı kesin ama güzergah E5 üzerinden mi, Tem üzerinden mi? Ona göre bir yere çıkarım.

Güler 22-02-2013 14:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lunlun (Mesaj 1106567)
Sorun yok, tabi ki alabilir. :)

Teşekkür ederim. :)

O halde ankstel, Omer ve şöfür için üç kişilik bir oda ayırtıyorum.

ankstel ile telefonda böyle anlaştık.

ankstel 22-02-2013 16:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1106715)
Teşekkür ederim. :)

O halde ankstel, Omer ve şöfür için üç kişilik bir oda ayırtıyorum.

ankstel ile telefonda böyle anlaştık.

Dostlar böylece organizasyonla ilgili her şey hal oldu .:D
Ben aracımızın kaptanı ile görüştüm .
Allah'ın izni le 2 mart sabahı saat sekizde mecdiyeköy den hareket edeceğiz . yoldan alacağımız arkadaşlar kendilerini ona göre hazırlasınlar..

Güler 22-02-2013 17:52

Arkadaşlar.... ya ne güzel insanlarız biz (kendilerine hayran forum kişileri).İnsanın aklına koyduğunu yapabilmek ne güzel şeydir.

Eskişehir dedik dedik, Allahın izniyle de gerçekleştiriyoruz, inşallah.

Ali Güven Uygulama Otelinde yerlerimiz ayrıldı.
Otel görevlisi Kübra Hanımla görüştüm. 0222 330 0326

4 tane 2 kişilik oda (ykaya194 - Fatma Acar - Adalet Yağcı - Nevzat)

1 tane tek kişilik oda (Güler)

1 tane 4 kişilik oda (günebakan ailesi)

1 tane 3 kişilik oda (ankstel - omer- şöför)

İki kişilik odalar TL.90.- (oda kahvaltı) kişi başı TL.45.-
Tek kişilik oda TL.55.-
3 kişilik oda TL.120.-
4 kişilik oda TL.150.- olarak fiyatlandırdılar.

Salı günü Otelin Ziraat Bankasındaki hesabına kapora olarak TL.200.- yatıracağım.

Benim işim bitti, ben Manyas'a kaçıyorum. İnşallah çarşamba günü döneceğim.

Cumartesiye görüşmek üzere.......Tee be bu kadar yaaa.. ;)

Güzergah işinizi lütfen ihmal etmeyin ankstel'le paylaşın.

Fatma Acar 22-02-2013 18:53

Merhaba biz E5 Kartal köprüsünün altından mı bekliyelim,şöfor kartal a yakınsa ilk bizi mi alır nasıl olacağını bildirirseniz sevinirim selamlar.

ykaya194 22-02-2013 19:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatma Acar (Mesaj 1106931)
Merhaba biz E5 Kartal köprüsünün altından mı bekliyelim,şöfor kartal a yakınsa ilk bizi mi alır nasıl olacağını bildirirseniz sevinirim selamlar.

Araç saat 8:00 de Mecidiyekö'den kalkıp E5 göztepe köprüsü, Kartal köprüsü, Gebze güzergahından gidecek.
Ankstel'e mesaj yazın, telefon numaranızı ve E5 yolu üzerinde bineceğiniz durağıda yazın.

Fatma Acar 22-02-2013 20:53

Bendende tamam

ankstel 23-02-2013 11:35

Gezi hakkında bilgiler

Değerli dostlar.

Aracımız 34 EFF 66 - 2012 model Mercedes beyaz renk

Aracımız 2 Mart 8.00 ile 3 Mart Pazar akşamı na kadar bize ayıt olacak
Bedeli… 900 tl

Araç sürücüsü otel yemek vs masraflar ortalama
Bedeli .. 110 tl

Eskişehirli çok profesyonel rehber iki gün tüm programlar ona ayit adı Barış ceylan
150… tl rehberle gezmek lazım diye düşünüyorum fikri olan varsa belirtsin

Toplam bedel 1.160/ 18 = 64.44 tl kişi baş ücret düşüyor dostlar

Tüm arkadaşların bekleme yerlerine 10 dak önce gelmeleri önem arz ediyor servis beklemez yolcu bekler.:D

Tür ücreti dışındakiler.

Yolda alınana yemek ve içecekler, konaklama bedeli,müze ve ören yeri ücretleri, gidiş-dönüş kişisel harcamalar.

Adalet Yağcı 23-02-2013 11:48

Teşekkürler sevgili ankstel.

2 Mart saat 08:00 de Mecidiyeköy Ortaklar cd. Karfur'un önünde olacağız.
Mümkün olduğunca erken gelmeye gayret edeceğim söz :)

ykaya194 23-02-2013 12:38

Bence, rehber tutma konusunu orada konuşup karar verelim, kalacağımız otelin tanıtım şitesinde eskişehir turu
başlığındahttp://www.aliguvenuygulamaoteli.com....htmlgezilecekgezilecek yerlerin resimleri var, hangilerine gitmek istersek önceden seçim yaparız ama illaki rehber zorunlu olursa, bu alternatifide gündeme alırız.

Lunlun 23-02-2013 12:46

Rehberli gezmek zaman kazandırabilir mi?

Eser İlhan 23-02-2013 13:41

Eskişehir gezisine zamanlama nedeniyle (çok istememe rağmen) katılamadım ama yazışmaları büyük ilgiyle takip etmekteyim.
İzniniz olursa hariçten gazel okuyup rehber konusunda bir deneyimimi paylaşarak fikrimi söylemek istedim : Mezun olduğum lisenin kapalı bir facebook gezi grubu var. O grupla ayda bir çeşitli yerlere (Istanbul içi / Istanbul dışı) gezi yapıyoruz. Aramızda profesyonel rehberler var ve gruba gönüllü rehberlik yapıyorlar. Doğduğumdan beri Istanbul'da yaşıyor olmama rağmen o rehberler örn. Sultanahmet gezisinde hatta Maçka-Teşvikiye bölgesi gezisinde öyle pencereler açtılar ki ki şaşıp kaldım. Yani imkan varsa rehber alın, pişman olmayacağınıza eminim...

ankstel 23-02-2013 14:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ykaya194 (Mesaj 1107325)
Bence, rehber tutma konusunu orada konuşup karar verelim, kalacağımız otelin tanıtım şitesinde eskişehir turu
başlığındahttp://www.aliguvenuygulamaoteli.com....htmlgezilecekgezilecek yerlerin resimleri var, hangilerine gitmek istersek önceden seçim yaparız ama illaki rehber zorunlu olursa, bu alternatifide gündeme alırız.

Eskişehirli profesyonel rehber bulmak kolay değil randevulu çalışıyorlar yanii açıkta kalmakta var ..
Rehbersiz bakar bakar geliriz...
Yusuf bey sizde bir araştırın isterseniz pazartesi gününe kadar opsiyon istedim rehber beyden ...;)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025