![]() |
4. Adana Toplantısı (27 Mayıs 2012)
Sevgili arkadaşlar, 27 Mayıs Pazar günü 2. toplantımızı yapmaya karar verdik. Henüz saat ve yer belli değil fakat önerilerle onu da netleştireceğiz.
Bu sefer toplantımızda Mersin grubundan gelecek olan misafirlerimizde olacak. Katılacak olan arkadaşlar lütfen listeye isimlerimizi ekleyelim Görüşmek üzere... 1. ddmk 2. maki01 3. hazan-z |
1. ddmk
2. maki01 3. hazan-z 4. Emre İlhan |
1. ddmk
2. maki01 3. hazan-z 4. Emre İlhan 5. Sakaki |
Bu sefer güzel bir yer bulalım:)
|
Alıntı:
|
Yok ablacım, kötü değildi de; pek kimseyle tanışamadım. :D
|
Alıntı:
|
Güzel fikir:)
|
Ben de geleyim mi?:D
|
Sen olmazsan olur mu hiç almira ablacım:)
|
Fikir: Piknik yapalım :D
|
Alıntı:
|
Hatta piknikte ddmk'nın balkon mahsulleriyle kısır yapalım :)
(Dipnot: bakalım bu fikri de beğenecek misin? :D) |
İşte ben diyecektim şimdi bu piknik kebab partisine döner diye kısırla kapı açıldı.
|
1. ddmk
2. maki01 3. hazan-z 4. Emre İlhan 5. Sakaki 6. Mepring (ddmk olurda ben olmazsam olmaz :)) |
Dokunmayın ddmk'nın mahsüllerine.:D
|
[QUOTE=Sakaki;967897]Hatta piknikte ddmk'nın balkon mahsulleriyle kısır yapalım :)
beğenmeme butonu yokki :)))) |
arkadaşlar yer için önerileriniz nedir peki???
|
Yapmayın yaaaa.26-27 mayısta seminerim var ama ben sizlerle olmak istiyorum.Öğrenciler duymasın ama şimdiden seminerden kaçmanın yollarını aramaya başladım. Eğer başarabilirsem bende sizlerle olmaktan mutluluk duyarım.
|
Çok sevindim :)
Çok sevineceğiniz iki süper, sürpriz misafirimiz var ;) Toplantı mekanını seçmeyi sizlere bırakıyoruz, birlikte olduktan sonra her yer uyar bana. 1. ddmk 2. maki01 3. hazan-z 4. Emre İlhan 5. Sakaki 6. Mepring (ddmk olurda ben olmazsam olmaz ) 7. Adalet Yağcı |
Pazarları ben bahçeme gidiyorum:( Nasıl geleyim?
|
Tamam o zaman, yoğun istek üzerine mangal partisi yapalım :)
Hatta biraz serin yerlere çıkalım. Minübüs tutalım karboğazına gidelim, hahaha Memet bey de gelsin (canı kebap çekmiş sanırım). |
Ben sürpriz misafirleri biliyorum ama söylemem.:D
|
[QUOTE=Adalet Yağcı;967972]Çok sevindim :)
Çok sevineceğiniz iki süper, sürpriz misafirimiz var ;) Toplantı mekanını seçmeyi sizlere bırakıyoruz, birlikte olduktan sonra her yer uyar bana. 1. ddmk 2. maki01 3. hazan-z 4. Emre İlhan 5. Sakaki 6. Mepring (ddmk olurda ben olmazsam olmaz ) 7. Adalet Yağcı 8. Almira |
1. ddmk
2. maki01 3. hazan-z 4. Emre İlhan 5. Sakaki 6. Mepring (ddmk olurda ben olmazsam olmaz ) 7. Adalet Yağcı 8. Almira 9. Sürpriz-1 10. Sürpriz-2 (Otobüs mü tutsak?) |
(Otobüs mü tutsak?)[/QUOTE]
Piknik diyoruz da o çok zor olur ama |
Kim kiminle konuştu, gün belirledi? Bir gün nete girmedim, neler olmuş neler...
|
Pikniğin işiyle uğraşacağımıza sohbet edelim, boşverin. Zaten sohbet edip, birbirimizi tanımak konusunda henüz tam anlamıyla başarılı olmuş sayılmayız:)
|
Alıntı:
Kısırı sadece Mepring ile ddmk yapacak :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Masallardaki çirkin ördek yavrusu, aslında bir güzel kuğudur. İkiniz de gözümüzde öylesiniz. (Kısırı hak ettim demi?) :D |
Alıntı:
|
Eveeet; kısır işi tamam.:p
Sayın Sakaki'de bonsai konusunda üyeleri bilgilendirip, yapım aşamalarını uygulamalı olarak üyelere öğretecek.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kimsenin getirmeyeceğini düşünerek söylemiştim, çünkü genelde kimse kıyamaz bitkilerini kolay kolay budayıp - kesip bonsai olarak yetiştirmeye :) Tamam, siz uygun bitkiler getirirseniz neden olmasın! |
almira ablacım;
Sakaki fidelerini şöyle yapacak; http://img103.imageshack.us/img103/5...wing004ky1.gif Sen en iyisi balkabağı fidesi getir. Bakalım balkabağından bonsai olabiliyor mu? http://img257.imageshack.us/img257/1...chklopfsi3.gif |
Emrecim hele sen konuyu bir toparla, uzaklaştık.
Nerde kalmıştık en son kimler geliyordu? |
1) ddmk
2) maki01 3) hazan-z 4) Emre İlhan 5) Sakaki 6) Mepring (ddmk olurda ben olmazsam olmaz ) 7) Adalet Yağcı 8) Almira 9) Sürpriz - 1 10) Sürpriz - 2 |
bu kadar mıyız ????
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025