agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   4. Adana Toplantısı (27 Mayıs 2012) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/27466.htm)

minka 30-05-2012 18:12

Çok güzel geçen toplantımıza katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkürler.:) Sayenizde sıcak ve güzel bir aile gibi olduk.

Sevgili çekirdek ailemiz Hazan-z, Maki01ve Fındık, Tiya, Müge ve eşi veee Sevgili İpek sizleri seviyorum. Sevgili ve güzel insan Emre İlhan artık sensiz bir toplantı düşünemiyorum. Sevgili peyyide tüm emekleriniz için çok teşekkürler...Sevgili Sevim ve Ayşe sizi tanıdığıma çok sevindim. Yine görüşmek dileğiyle… Sevgili mepring ve Ddmk ( gelemese de bizimleydi ) katılımınız ve emekleriniz için çok teşekkürler. Ddmk çok geçmiş olsun, bir daha ki toplantıda seni görmek istiyoruz.

Sevgili Mersin grubu; Almira, Adalet Yağcı, Smiy, Perihan Bayram, Ülkü, Maviş2 iyi ki geldiniz, bizimleydiniz. Artık aynı şehirdeymişiz gibi hissediyorum. Sizler bir parçamız oldunuz. Paylaşımlarınız da cabası ve mutluluk verdi, teşekkürler. Bitkiler özenle yerlerine dikildi. Çok çok teşekkürler.

Sevgili Cemo ve Alcen sizi tanımak çok güzeldi. Canlılığınız, sıcaklığınız ve gençliğiniz etkileyiciydi doğrusu…Güzel bir sürpriz oldu. Evinize dönmüşsünüz, yeni yollar görünmeden dinlenin biraz...

Sevgili Gülsen, sonraki toplantıya siz hadi dersiniz toplanırız. Bu arada, bir sonraki toplantıyı Haziran ayında yapacaksak yer konusunu tartışmak gerekecek. Öneriler şimdiden yapılabilir.

Emre İlhan 30-05-2012 18:33

Sonraki toplantılar için yapılacakları Adana başlığında konuşabiliriz:)

minka 30-05-2012 18:45

1 Eklenti(ler)
Biraz nostalji katalım...Fotoğraflar birleştirildi. Ağaçlar.net Adana 1. Toplantısı' ndan bir görüntü sizlere:)

Sevgili; hazan-z, şeref, tiya, maki01, İpek ve müge ve bendeniz, makinenin arkasında:))
Tarih: 21 Kasım 2009

alcen 31-05-2012 07:51

1 Eklenti(ler)
Sevgili doğa sever dostlarım,
sizlerle beraber olmak,adana yollarına katlanmaya değdi inananın.
Hepinizin sıcacık insanlar olduğunuzu hissettirdiniz,sizlerle çok güzel zaman geçirdiğimizi hiç yabancılık çektirmediğinizi bilmenizi isterim.
Toplantı için emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim,ayrıca emre ve mügeye katmerli teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu arada fındığı mıncıklayıp öpüyorum.
Hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar..........

almira 31-05-2012 09:33

Sevgili Alcen, sevgili Cemo; ağaçlar netteki bahçeleriniz ve sayfalardaki güzel yazılarınız, bilgi paylaşımlarınızla zaten siz hep bizim aramızdaydınız. Sizleri yüz yüze görmek, kucaklaşmak bizleri de çok mutlu etti.
İnşallah yeniden görüşürüz. Sevgiyle kalın.

olcim 03-10-2012 16:29

Toplantı tarihleri bana hiç uymuyor yaaaaaa :(( İmrenerek baktım vallahi , bu yıl biraz geç olsun noluuuurrrr ....

Adalet Yağcı 03-10-2012 17:55

Sevgili olcim, siz hangi tarihlerde müsait olabiliyorsunuz?

selis 03-10-2012 18:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi olcim (Mesaj 1026718)
Toplantı tarihleri bana hiç uymuyor yaaaaaa :(

Üzülmeyin, mayısa daha çok var.. O vakte kadar ayarlarsınız işlerinizi.. :rolleyes:

peyyide 03-10-2012 18:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi selis (Mesaj 1026773)
Üzülmeyin, mayısa daha çok var.. O vakte kadar ayarlarsınız işlerinizi.. :rolleyes:

Mayıs ayına daha çok var, sonbaharda bir toplanalım. Özledik:)

Ael320 25-01-2013 23:37

Selam etkinlik ve toplantılarda aranızda olmak isterim

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025