agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   4. Adana Toplantısı (27 Mayıs 2012) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/27466.htm)

karabekir 24-05-2012 16:09

Konunun büyük bir bölümü tartışmaya kaydığı için ben de naçizane kendi tavsiyemi yapayım.

İnönü parkı yakınlarında yapılması sanırım en uygun yöntem olacaktır. Şehir dışından gelecekler açısından da sorun olmayacaktır. Şehir içinden gelenler için hem dönüş açısından hem de geliş açısından her yer tek dolmuş/otobüs ve hatta tramvay dahi olabilir.

Tavsiyede bulunduğumuza göre herhangi bir kırgınlık çıkarmanın lüzumunun olmadığını da belirteyim. livingdead1978 kardeşim, adresini söylersen öyle sanıyorum ki, toplantıya kendi aracıyla katılacak bir forumdaş seni toplantı yerine götürüp tekrar evinize bırakacaktır.

Selam ve saygılarımla...

malina 24-05-2012 17:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi karabekir (Mesaj 972226)
Konunun büyük bir bölümü tartışmaya kaydığı için ben de naçizane kendi tavsiyemi yapayım.

Bir dahaki toplantıya :)

Sevim 24-05-2012 21:19

O zaman ben de bir öneri yapayım. Galeria yanındaki göl manzaralı çay bahçesi :)

Sevim 24-05-2012 21:27

yanlış anlaşılmasın bir daha ki buluşma için dedim.

_kevser_ 24-05-2012 22:14

selaaaaam ben de uzaktan uzaktan sizleri dikizleyen bi ağaçlar kullanıcısı olarak orda olmak çook isterdim ammaa minicik bi bebeğim var daha 30 günlük o yüzden manevi olarak ordaymışım gibi yapsanız çoook sevinirim ama tabii belli de olmaz bi bakarsınız geliveririm tabi rezervasyonsuz misafir kabul ederseniz :)

almira 24-05-2012 22:19

Sevgili Kevser; bebişin hayırlı,uğurlu olsun. Allah analı,babalı büyütsün.

Bebişinle aramızda görmek isteriz. Sen merak etme; biz o kadar anne ona bakarız.:D

coskunirmak 25-05-2012 07:05

tekrardan merhabalar,ben geleceğimi daha onceden belirtmiştim toplantıya katılacaklar arasında topraksız tarım ile ilgilenenler var mı?

livingdead1978 25-05-2012 11:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi karabekir (Mesaj 972226)

İnönü parkı yakınlarında yapılması sanırım en uygun yöntem olacaktır. Şehir dışından gelecekler açısından da sorun olmayacaktır. Şehir içinden gelenler için hem dönüş açısından hem de geliş açısından her yer tek dolmuş/otobüs ve hatta tramvay dahi olabilir.

Tavsiyede bulunduğumuza göre herhangi bir kırgınlık çıkarmanın lüzumunun olmadığını da belirteyim. livingdead1978 kardeşim, adresini söylersen öyle sanıyorum ki, toplantıya kendi aracıyla katılacak bir forumdaş seni toplantı yerine götürüp tekrar evinize bırakacaktır.

Selam ve saygılarımla...

Benim demek istedigimde bu yani farklı birşey degil İnönü parkı yakınlarında biryerler uygundur bendece insanlar kalkıpta daha önce katılmamış diye yargılamaya hakkı yok bence daha öncekilere katılmadım cünki yaklaşık 4 aydır üyeyim ve bundan bir önceki toplantıdan haberim var sadece ondada işim vardı işin kötü tarafı bu hafta sonuda yeni evlenen kız kardeşimi ziyarete gitmem gerekiyor mersine
sadece benim nacizane amacım bukadar dostane bir toplulugun kimisi zengin olabilir kimizi fakir kimisi orta halli mado gibi bir ortama kimisi gelmek isteye billir kimisi masraflı olurmu diye çekine bilir
herkesin kendine göre bir hayatı ve kendine göre kriterleri vardır
Ayrıca ortam dedigin insanların güzel yüzü ile güzelleşir gönülle güzelleşir
sıkılgan ve masraflı olacagını düşünecegi bir ortamda çokta rahat olmayacagı bir mekanda manzaraya bakarak güzel olmaz ortam
hem ortam hem manzara istiyorsan ozaman buluşursun çarşıda herkes gelir hepberaber binersin otöbüse piknige gidersin
bunlar benim şahsi düşüncelerim kimsenin kalkıpta 'bu saygısızlıktır'' ''gibi yok daha önce gelmemiş biri'' gibi yorumlar yapmasına çokta takılacak degilim sadece paylaşıyorum
Sözüm paylaşıma deger verip paylaşamasını bilenlere

maki01 25-05-2012 12:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tiya (Mesaj 968769)
Bir soru sordum yanıtını almadım. Kim ne zaman kimlerle görüştü ve gün belirledi?

Sevgili tiya,

Mayıs ayında yeniden bir araya gelme kararınını senin de bildiğin gibi bir toplantıda almıştık. Adana ve Mersin dışından da toplantıya katılmak isteyen sürpriz arkadaşlarımız 27 Mayıs'ta Adana'da olabileceklerdi, zaten Mayıs ayında toplantı yapabileceğimiz başka gün de kalmamıştı.

Taşınma nedeniyle internet bağlantım olmadığı için sevgili ddmk'dan 27 Mayıs'da toplantı duyursun yapmasını rica ettim ve sağolsun bir önceki toplantıda verdiği desteği esirmedi. Toplantı organizasyonlarının olmazsa olması sevgili hazan-z ile birlikte organizasyon çalışmalarına başlandı.

Yer konusunda geride yapılan araştırmalarımız ise oldukca yoğundu. Sevgili peyyide bu aşamada bizlere yardımcı oldu. Ve bence bizlerin huzurlu ve sakin bir ortamda toplanıp sohbet edebileceği bir mekanı güzel bir indirim alarak ayarladı.

Tarih ve yer belirlendikten sonraki duyuruyu da sevgili Emre İlhan üstlendi.

Ve yine kısa bir sürede oldukca başarılı geçeceğine inandığım toplantı organizasyonun , toplantı öncesi bölümü tamamlanmış oldu.

Emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Pazar günü yine birlikteyiz :)

maki01 25-05-2012 12:26

Sevgili livingdead1978,

Sitemize ve Adana grubuna hoşgeldin ancak daha önce hiç alışık olmadığımız sert çıkışlarınla geldin. Eminim bizleri ve sitemizi daha yakından tanıdıkca üslubunun neden rahatsızlık yarattığını sen de kavrayacaksın.

Sakin lütfen...

maki01 25-05-2012 12:28

Sevgili ddmk babasının rahatsızlığı nedeniyle toplantıya malesef katılamayacak. Geçmiş olsun dileklerimle acil şifalar diliyorum.

Sakaki 25-05-2012 12:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi livingdead1978 (Mesaj 972727)
Benim demek istedigimde bu yani farklı birşey degil İnönü parkı yakınlarında biryerler uygundur bendece insanlar kalkıpta daha önce katılmamış diye yargılamaya hakkı yok bence daha öncekilere katılmadım cünki yaklaşık 4 aydır üyeyim ve bundan bir önceki toplantıdan haberim var sadece ondada işim vardı işin kötü tarafı bu hafta sonuda yeni evlenen kız kardeşimi ziyarete gitmem gerekiyor mersine
sadece benim nacizane amacım bukadar dostane bir toplulugun kimisi zengin olabilir kimizi fakir kimisi orta halli mado gibi bir ortama kimisi gelmek isteye billir kimisi masraflı olurmu diye çekine bilir
herkesin kendine göre bir hayatı ve kendine göre kriterleri vardır
Ayrıca ortam dedigin insanların güzel yüzü ile güzelleşir gönülle güzelleşir
sıkılgan ve masraflı olacagını düşünecegi bir ortamda çokta rahat olmayacagı bir mekanda manzaraya bakarak güzel olmaz ortam
hem ortam hem manzara istiyorsan ozaman buluşursun çarşıda herkes gelir hepberaber binersin otöbüse piknige gidersin
bunlar benim şahsi düşüncelerim kimsenin kalkıpta 'bu saygısızlıktır'' ''gibi yok daha önce gelmemiş biri'' gibi yorumlar yapmasına çokta takılacak degilim sadece paylaşıyorum
Sözüm paylaşıma deger verip paylaşamasını bilenlere

Sevgili livingdead1978,

Kimse sana hak vermiyor veya yanlışsın demiyor benim anladığım kadarıyla ve bence de düşüncelerinde haksız değilsin, bunlar doğru. Eminim bir dahaki toplantıya herkes senin düşüncelerini dikkate de alacaktır kesinlikle.
Ama yanlış olduğun nokta, tüm bunlara, yapılan onca çalışmaya ve ayarlamalara herşey ayarlanıp bittikten sonra çıkıp son dakikada itiraz etmen!

Bu başlık sayfalarında geriye doğru gidersen göreceksin ki ben "Piknik yapalım?" diye bir öneride bulundum, o zaman neredeydin? Belki sen ve birkaç üye daha olur öyle yapalım deseydi belki de senin dediğin gibi bir piknik olacaktı veya daha farklı bir şey!

mmanager 25-05-2012 13:27

toplantı

Arkadaşlar toplantıda Emre arkadaşımız fazla kimseyle tanışamadım şeklinde bir yazı yazmış herkes yanındaki kişilerle sohbet edip de diğer kişilere yaban kalmasın, acaba dönüşümlü olarak yer değişimi mi yapsak ya da herkese birer birer kendini tanıtma ve söz hakkı verilsin bilmiyorum belki de böyle yapılıyordur .İlk defa katılacağım için çok heyecanlıyım ve tavsiyede bulunmak istedim.Saygılarımla

Mepring 25-05-2012 14:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mmanager (Mesaj 972854)
Arkadaşlar toplantıda Emre arkadaşımız fazla kimseyle tanışamadım şeklinde bir yazı yazmış herkes yanındaki kişilerle sohbet edip de diğer kişilere yaban kalmasın, acaba dönüşümlü olarak yer değişimi mi yapsak ya da herkese birer birer kendini tanıtma ve söz hakkı verilsin bilmiyorum belki de böyle yapılıyordur .İlk defa katılacağım için çok heyecanlıyım ve tavsiyede bulunmak istedim.Saygılarımla

Bence öneri çok yerinde... Bunu yapalım derim. Gruplaşmadan Topluca güzel bir sohbet oluşturmuş oluruz.. Örneğin herkes kendinden bahsederse sırayla hem insanlar kendilerini de anlatmış olur hemde tanışma kısmı gayet güzel geçer?

Selamlar.

almira 25-05-2012 15:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 972798)
Sevgili ddmk babasının rahatsızlığı nedeniyle toplantıya malesef katılamayacak. Geçmiş olsun dileklerimle acil şifalar diliyorum.

Sevgili ddmk' nın babası için çok üzüldüm. İnşallah önemli birşey yoktur. Geçmiş olsun . Acil şifalar diliyorum.

Kendisinin aramızda olmasını çok isterdik. Emekleri için çok çok teşekkür ederiz.

Emre İlhan 25-05-2012 16:25

1) ddmk (Gelemiyor)
2) maki01
3) maki01 + 1
4) hazan-z
5) Emre İlhan
6) Sakaki
7) Mepring (ddmk olurda ben olmazsam olmaz)
8) Adalet Yağcı
9) almira
10) Sürpriz-1
11) Sürpriz-2
12) mmanager
13) Ülkü
14) Gülsen
15) Gülsen + 1
16) aydoner
17) minka
18) coskunirmak
19) peyyide
20) tiya
21) tiya + ipek
22) tiya + 2(Belki)
23) smiy
24) Perihan Bayram

Şu anda 22 veya 23 kişiyiz...

mehmetckc 25-05-2012 16:29

Hafta sonu şehir dışından misafir beklemekteyim.
Gelemeyeceğim için esef duyuyorum.

Keyifli bir toplantı olması dileğiyle,

coskunirmak 25-05-2012 18:54

arkadaslar topraksız tarım ile ilgilenen var mı dedik gelecekler arasında cevap alamadık valla kırılıyorum soyleyim :)

mavisakal 25-05-2012 19:03

1) ddmk (Gelemiyor)
2) maki01
3) maki01 + 1
4) hazan-z
5) Emre İlhan
6) Sakaki
8) Adalet Yağcı
9) almira
10) Sürpriz-1
11) Sürpriz-2
12) mmanager
13) Ülkü
14) Gülsen
15) Gülsen + 1
16) aydoner
17) minka
18) coskunirmak
19) peyyide
20) tiya
21) tiya + ipek
22) tiya + 2(Belki)
23) smiy
24) Perihan Bayram
25) MaviSakaL

mavisakal 25-05-2012 19:04

Arkadaşlar aranızda topraksız tarımla uğraşan varmı???

Adalet Yağcı 25-05-2012 19:04

Sayın coskunirmak;

İlgilendiğiniz topraksız tarım uygulamaları için buradan görebileceğiniz uygun alt başlıklar var.

coskunirmak 25-05-2012 19:42

Sayın Adalet Yağcı,
ilginiz için teşekkür ederim fakat bende verdiginiz linki çok çok iyi biliyorum benım demek istedigim,bu baslık altında yani daha açık ifadeyle soyleyim ben size TOPLANTIYA KATILACAKLAR ARASINDA topraksız tarım ile ilgilenen var mi diye sormustum...

fcevik 25-05-2012 20:29

merhaba arkadaşlar,
Önceki toplantı çok güzel geçmişti ve ben bu toplantıyı özlemle bekliyordum.
Fakat iptal edemeyeceğim işlerim nedeni ile gelemiyorum. Bir sonraki toplantı nerede olursa olsun katılmayı çok istiyorum. Toplantıyı düzenleyen arkadaşların eline sağlık. Sizlere güzel paylaşımlar diliyorum.

peyyide 25-05-2012 20:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fcevik (Mesaj 973191)
merhaba arkadaşlar,
Önceki toplantı çok güzel geçmişti ve ben bu toplantıyı özlemle bekliyordum.
Fakat iptal edemeyeceğim işlerim nedeni ile gelemiyorum. Bir sonraki toplantı nerede olursa olsun katılmayı çok istiyorum. Toplantıyı düzenleyen arkadaşların eline sağlık. Sizlere güzel paylaşımlar diliyorum.

Sevgili fcevik, gelmeyeceğinizi duyunca üzüldüm. Gerçekten sizi tekrar görmek istiyordum. Umarım bir dahaki toplantıda görüşebiliriz. Sevgilerimle.

peyyide 25-05-2012 21:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 972798)

Sevgili ddmk, babana geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum ve en kısa zamanda görüşebilmeyi umuyorum.

almira 25-05-2012 22:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi coskunirmak (Mesaj 973154)
Sayın Adalet Yağcı,
ilginiz için teşekkür ederim fakat bende verdiginiz linki çok çok iyi biliyorum benım demek istedigim,bu baslık altında yani daha açık ifadeyle soyleyim ben size TOPLANTIYA KATILACAKLAR ARASINDA topraksız tarım ile ilgilenen var mi diye sormustum...

Sayın Coşkunirmak, bizler hobi anlamında küçük bitkiler yetiştiren üyeleriz. Aramızda bu işi profosyenelliğe dökmüş üye var mı bilmiyorum. Ama herzaman yeni bilgi ve öğrenimlere açığız. Bilgilerinizden faydalanmak isteriz. Sizi aramızda görmek bizleri mutlu eder. Kimbilir belki bir gün öğretileriniz doğrultusunda bizlerde birşeyler yaparız.

Emre İlhan 25-05-2012 22:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi coskunirmak (Mesaj 973107)
arkadaslar topraksız tarım ile ilgilenen var mı dedik gelecekler arasında cevap alamadık valla kırılıyorum soyleyim :)

Sevgili coskunirmak;

Neden tekrar tekrar soruyorsunuz? Demek ki topraksız tarımla pekte ilgilenen yok malesef. Aksi takdirde yazan birisi olurdu.

Yoksa topraksız tarımla ilgilenmeyenleri görmek istemiyor musunuz?

Topraksız tarımla ilgili olsun veya olmasın, siz gelin. Bakın görün, ne kadar güzel vakit geçireceksiniz. Sizi de aramızda görmek isteriz.

Mutlaka ortak bir noktada sohbete nail olursunuz. Sonuçta hepimizin ilgi alanı, ortak noktası bitkiler değil mi?

Ben topraksız tarımla ilgilenmiyorum. Ama topraksız tarıma meraklıyım ve biryerlerden başlamak istiyorum uzun zamandır.

İsterseniz beraber sohbet edebiliriz. Hatta bana bu konuda bilgi ve tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.

Sebzelere meraklıyım. Bende sebzeler konusunda yaşadıklarımı, bilgilerimi aktarırım size.

Şahsen farklı tekniklerle sebze yetiştirmek isterim:)

coskunirmak 26-05-2012 06:07

herkese günaydın,öncelikle başta almira ve daha sonra emre ye konuyla geçte olsa ilgilenip cevap yazdıkları icin tesekkur ederim :) ben topraksız tarım meraklısıyım uzun bir suredir.amacım sadece toplantı da bu işi daha profosyenelce yapanlarla tanısmak ve kendime bu vesile ile birseyler daha katabilmekti.bi büyüğümün dediği gibi bilgi paylasılınca büyür,sevgilerle :)

Ekrem Uslu 26-05-2012 07:44

Merhaba Sn.coşkunırmak.
Topraksız tarımda hangi yetiştirme ortamıyla ilgileniyorsunuz.Akan veya durgun su,torf benzeri lifli meteryaller veya bazalt benzeri orgomineral meteryaller...Hangisi.

hazan-z 26-05-2012 07:52

Sn Adana Tarımhane,dilerim yarın siz de toplantıya katılırsınız;bilgi paylaşımımıza katkıda bulunursunuz.Sevgiler.

hazan-z 26-05-2012 07:58

Sevgili arkadaşlar,iki gün şehir dışında olmam nedeniyle siteye giremedim.Yeni katılımların olmasına çok memnun oldum.Yarın yeni dostluklar ve bilgi paylaşımları bizleri bekliyor.Tabii ki sürpriz konuklarımız da....Sevgiler.

Ekrem Uslu 26-05-2012 08:02

Çok istyorum ama bu aralar benim için biraz lüks kaçacak gibi.Çocuğun sbs sınavı yaklaştı.İyi bir okul kazanmamız lazım.Ama süprizde yapabilirim diye aklımdan geçmiyor değil.

hazan-z 26-05-2012 08:20

Gelirseniz toplantımıza renk katarsınız.Çocuğunuza da başarı diliyorum.

hazan-z 26-05-2012 08:34

Yarın toplantımıza Mersin'den katılacak olan sevgili arkadaşlerımız Adalet Güner'e,Almira'ya,Smiy'e,Perihan Bayram'a,Maviş2'ye,Ülkü'ye ve uzaklardan gelen sevgili sürprizlerimize şimdiden teşekkürler.

Yıllık aile buluşması nedeniyle aramızda olamayan Canset 65'e sevgiler.

Sevgili Ddmk babana geçmiş olsun dileklerimizi ve sevgilerimizi ilet olur mu?

Sevgili Gülsen de acil bir işi nedeniyle aramızda olamayacakmış.Bir başka toplantıda görüşmek dileğiyle sevgili Gülsen.

Emre İlhan 26-05-2012 09:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi coskunirmak (Mesaj 973395)
herkese günaydın,öncelikle başta almira ve daha sonra emre ye konuyla geçte olsa ilgilenip cevap yazdıkları icin tesekkur ederim :) ben topraksız tarım meraklısıyım uzun bir suredir.amacım sadece toplantı da bu işi daha profosyenelce yapanlarla tanısmak ve kendime bu vesile ile birseyler daha katabilmekti.bi büyüğümün dediği gibi bilgi paylasılınca büyür,sevgilerle :)

Ricâ ederim:)

Malesef profesyonel değilim, dediğim gibi. Olmak isterdim. :(

Ama beraber teknikler, nereden başlanabilir konusunda sohbet edelim mutlaka:)

hazan-z 26-05-2012 10:30

Toplantı organizasyonunda özveriyle emek ve zaman hacayan sevgili arkadaşlarımız Maki01,Ddmk,Emre ilhan,Peyyide,Müge,Gülsen,Minka,Sakaki ve Canset65 iyi ki varsınız...

Tabii ki en önemlisi Ağaçlar.Net'in var olması...!

Dostluğun biz sevgisiyle
Toplandık her an burda
Bu dostluk bağı kopmaz hiç
Dağılsak bütün yurda...diye başlayan bir okul şarkısı vardır.Şarkının tersine Ağaçlar.Net de yurdumuzdaki tüm doğaseverleri(katılım gösterenleri) gölgesi altında toplamıştır.Yüzlerini görmesek,seslerini duymasak ta nice akadaşlıklar edinip,paylaşımlarda bulunmuşuzdur.
Sayın Malina'ya ve yönetimdeki diğer akadaşlara bir kez daha teşekkürler...!
İyi ki varsın Ağaçlar.Net...!
Adana'dan sevgiler!

tiya 26-05-2012 10:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mehmetckc (Mesaj 973004)
Hafta sonu şehir dışından misafir beklemekteyim.
Gelemeyeceğim için esef duyuyorum.

Keyifli bir toplantı olması dileğiyle,

Konuğunla gel, bitki delilerini görmüş olur.:D

livingdead1978 26-05-2012 11:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 972796)
Sevgili livingdead1978,

Sitemize ve Adana grubuna hoşgeldin ancak daha önce hiç alışık olmadığımız sert çıkışlarınla geldin. Eminim bizleri ve sitemizi daha yakından tanıdıkca üslubunun neden rahatsızlık yarattığını sen de kavrayacaksın.

Sakin lütfen...

Hoşbulduk üstadım
Sürcülisan ettiysek özür dileriz bende buradaki birçok arkadaşımla tanışmak istiyorum umarım birdahaki toplantıya kısmet olacak yeni evlenen kız kardeşimin ziyaretine gitmem gerekiyor önceden pilanlanmış olmasa bu ziyaret iptal bile ederdim ama mecburen bu hafta gitmek gerekiyor
Hepiniz degerlisiniz saygılarımı sunuyorum

malina 26-05-2012 18:33

4. Adana Toplantısı (27 Mayıs 2012)

Galerideki bölümü Emre İlhan'ın erken uyarısıyla açtım :)
Fotoğraf yüklemek için kullanabilirsiniz.

Sevim 26-05-2012 19:50

1) ddmk (Gelemiyor)
2) maki01
3) maki01 + 1
4) hazan-z
5) Emre İlhan
6) Sakaki
8) Adalet Yağcı
9) almira
10) Sürpriz-1
11) Sürpriz-2
12) mmanager
13) Ülkü
14) Gülsen
15) Gülsen + 1
16) aydoner
17) minka
18) coskunirmak
19) peyyide
20) tiya
21) tiya + ipek
22) tiya + 2(Belki)
23) smiy
24) Perihan Bayram
25) MaviSakaL
26) Sevim

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025