![]() |
Agaclar.net Mersin Toplantısı (5 Mayıs 2012)
Arkadaşlar, 5 Mayısta Cumartesi günü Mersin'de toplanıyoruz.
Yılın en güzel mevsimindeyiz, ne sıcak ne de soğuk, deniz kenarında bir kafede açık alanda oturabiliriz. Pozcu da sahildeki uçağın bulunduğu civarda mütevazı kafeler var, sizlerden başka öneriler gelmezse, o kafelerden birinde oturalım diyorum, açık büfe kahvaltı varmış, arzu ederseniz bir yerlerde yemek de yeriz. Adana'dan da arkadaşlarımız gelecek, yer önerileriniz ulaşımı kolay ve merkezde olsun. Fotoğraflar: Mersin Toplantısı (5 Mayıs 2012) |
Ablacım, Mersinde olupta deniz görmeyen bir yerde toplanmak pekte mantıklı olmaz herhalde, bahsettiğin cafelerde çok güzel ve uygun bence.
|
Dediğiniz yerde toplanmak çok uygun bence de,merkezde olalım,ulaşım kolay olsun Adalet hanım.
|
Siz nereyi uygun görürseniz ben gelirim.:D
|
tiya
hazan-z minka Emre İlhan ve maki01 Şimdilik kesinleşen isimler . minka arabası ile bizleri alacak, yeri bulmak için yardımınıza ihtiyacımız olacaktır. Sevgiler. |
Çok sevindim, sizlerle olmak çok güzel olacak.
İrtibat no: 0535 544 00 00 |
İyi akşamlar Adalet hanım.Cumartesi-pazar günleri tam gün bahçede çalışıyorum.Mersindeki bir toplantıya katılmam mümkün olmayacak.Şimdiden özür dilerim.Ancak tüm arkadaşları bahçemde çaya beklerim.
|
Başlığı okuyunca hem çok hoşuma gitti hem de biraz kıskandım mı ne.
Siz; güneyliler, bu sene leyleği uçarken gördünüz galiba. Hızınıza maşallah demeli. Güzel bir toplantıcı olacaktır, eminim. Hayırlı olsun. |
Seni de aramızda görmekten çok mutlu olurduk Güler'ciğim, toplantılar seninle güzel oluyor.
|
Yarın toplantı mekanı kesinleşecek, sevgili smiy bu gün araştırmış, deniz kenarında kafeler var, tarifle çok rahat gelinebilcek mekanlar.
Açık büfe kahvaltı sınırsız çay, 14 tl. civarıymış, yarın yemek konusunu da konuşacağım, kesinleştiğinde adres tlf. ve diğer bilgileri veririm. |
Alıntı:
Teşekkür ederim. |
Toplantı yeri kesinleşti.
Gül Kafede buluşuyoruz. Yeri herkes için çok kolay, Adana'dan gelecek dostlarımız, sahil yolundan devam etsinler, Atatürk parkını geçip Hilton otelinin önünden dümdüz gidince sahildeki meşhur uçağımızı görecekler. Gül Kafe uçağın hemen yanında. Denize 8-10 metre mesafede, üzeri yeşil brandayla örtülmüş açık alan. Park yeri sorun olmaz, sahil boyunca park serbest. Açık büfe kahvaltı saat 15:00 e kadar, arzu edenlere ızgara servisleri de var. Havanın yağmurlu olmaması için bu günden duaya başladım :) Sevgiler. Gül kafe iletişim: 0535 773 80 58 0324 325 59 39 |
Adalet Ablacım, Gül Kafe olasına sevindiğimi söylememe gerek yok sanırım. :))
|
Silifke caddesinden gelenler için; muğdat postanesinin karşısında,muğdat camiinden sahile inince sağda 100-150 m. ileride.
|
Sahilden gelmek çok daha kolay olur Almira'cığım.
5 Mayıs Cumartesi günü hava kapalı görünüyor ama yağmur yok. Cumartesi |
Mersin'li arkadaşlarımızdan Afrika Menekşesine ilgi duyan var mı? Çelik getirebilirim :)
|
Sizlerle olmayı çok isterim. Ne yazık ki önceden planladığımız işlerimiz var:(
Adana toplantısı gibi sıcak bir buluşma olacağından eminim. İyi eğlenceler dilerim sizlere. |
Alıntı:
|
Sevgili Adalet Hanım,toplantıya Adana'dan süpriz katılımlar da olacak sanırım.Cumartesi görüşmek dileğiyle sevgiler.
|
Sizler de olmasanız ne olacak bizim halimiz? Koca Mersin'den 5 kişi toplayamadık. :mad:
Adana gurubuyla tanışmak büyük sevinç ve mutluluk olacak. Teşekkür ederiz. Bu arada toplantı tam olarak saat kaçta? |
Gelmeyi çok isterdim. Maalesef iptal edemeyeceğim programım var. Sizlere güzel paylaşımlar diliyorum.
|
:)Gelmek isterim.
|
Adana'dan gelecek arkadaşlar şimdiden hoşgeldi.
Yeterki gönüller bir olsun bence Adana, Mersin,Ankara,İstanbul... farketmez. (Kendimi teselli etmeye çalışıyorum, bende Mersinden bu kadar az katılım olmasına üzülüyorum.):( |
Alıntı:
Sevgil maviş2 şuan için net bir saat yok, Adalet Hanım yakında açıklama yapar. |
Ahh ah kalbim sizinle :)
|
Sevgili dostlar, Yarın ben 10:00-10:30 gibi Gül kafede olacağım.
Mersin'li arkadaşlar, ne kadar erken gelirseniz o kadar iyi olur. Adana'lı dostlarımız bir saatlik yoldan gelecekler, onları karşılamak için erken davranalım. Katılım sayımızın arttığına çok sevindim, bir saatliğine de olsa uğrayabilecek arkadaşlar hepimizi mutlu edecek. |
:)smiy çok teşekür ederim.:):)
|
Son durum şöyle.
Adana tiya hazan-z minka Emre İlhan maki01 Ve sürpriz isimler :) Mersin almira smiy perihan bayram maviş2 Adalet Yağcı Dilerim Mersin'den de sürpriz yapmak isteyen arkadaşlarımız olur. |
Aranızda olmayı çok isterdim, şimdiden güzel bir toplantı ve keyifli bir gün diliyorum...
|
Siz hep aramızdasınız zaten sevgili Selenn, o güzel gülüşünüzle kendinizi hiç unutturmuyorsunuz.
Bu bir başlangıç olacak, seneye daha kalabalık toplanırız inşallah. |
Ne güzel.....
çok imrendim.... ama bende bir Akdenizli olarak sizlere güzel bir toplantı dilerim..... umarım çok eğlenirsiniz... |
Toplantılara yalnız gelmeyi başaramıyorum galiba:=)) Bu kez Mersin'de yaşayan bir arkadaşım (İpek) eşlik edecek bana. Almira tanıyor zaten. Görüşmek dileğiyle sevgiler.
|
Adana;
tiya hazan-z minka Emre İlhan maki01 Ve sürpriz isimler:) Mersin; almira smiy perihan bayram maviş2 Adalet Yağcı pearlbeing |
Sayfada kirlilik olur mu bilemiyorum ama Fındık da var mı? Adana'dan gelen süpriz konuklar arasında olur diye düşündüm!
|
Mersin Adana kardeşlik toplantısında iyi eğlenceler diliyorum. Inanın orada olmak için neler yapmazdım! Ama bende beklerim sizleri yolunuz düşerse. :)
|
Yarın toplantıya katılmaları kesinleşen sevgili Müge ve Canset ile birlikte zevkli br tren yolculuğundan sonra sizlerleyiz.
|
Zuhal abla arkadaşlara benden selam :)
|
Fındık'sız evden çıkamadığım için o da toplantılarımızın doğal üyesi sevgili yeşillim :) Ancak kara kara düşünmekteyim, yağmurlu olursa naparız diye . Kapalı yerlerde sigara da , Fındık da yasak :))
|
Adana;
tiya hazan-z minka Emre İlhan maki01 ve sevgi yumağı Fındık'ımız :) Ve sürpriz isimler:) Mersin; almira smiy perihan bayram maviş2 Adalet Yağcı pearlbeing |
Sevgili Adalet Hanım'a ve tüm Mersin'li arkadaşlarımıza sıcak karşılamaları ve güzel, keyfli , neşeli bir toplantıya Adana grubunu da dahil ettikleri için çok teşekkür ediyorum.
Galeride Ağaçlar.net Mersin toplantısı başlığı açıldığında bilgi iletilecektir. Yine de bir kaç fotoğrafımızı bu başlıkta paylaşabileceğimizi düşünüyorum :) Özellikle sevgili Perihan Bayram'ın çektiği videoları ve sevgili Adalet Hanım'ın organize ettiği agaclar.net logolu pastanın fotoğraflarını çok merak ediyorum :) Teşekkürler Adalet Hanım'cım, pastamız mükemmeldi :) En kısa sürede yeniden bir araya gelmek dileğiyle... Sevgiler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025