agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Agaclar.net Mersin Toplantısı (5 Mayıs 2012) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/27209.htm)

Adalet Yağcı 05-05-2012 18:40

Sevgili maki01, ben de sizlere, tüm zahmetleriniz, paylaşımlarınız, harika sohbetleriniz için teşekkürler ediyorum.
Bizleri yalnız bırakmadınız, çok güzel bir dayanışma örneği verdiniz.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 959911)
Fındık'sız evden çıkamadığım için o da toplantılarımızın doğal üyesi sevgili yeşillim :) Ancak kara kara düşünmekteyim, yağmurlu olursa naparız diye . Kapalı yerlerde sigara da , Fındık da yasak :))

Ben size bu gün için dua edeceğimi söylemiştim :)

maki01 05-05-2012 18:47

Teşekkürler Adelet Hanım'cım , dualarınız kabul olmuş olmalı, Mersin'de sıcak bir yaz gününü yaşadık :)

Emre İlhan 05-05-2012 18:51

3 Eklenti(ler)
Çok güzel bir gündü. Herşey için herkese çok teşekkürler. Adalet ablacım, pasta ve sardunya için ayrıca teşekkür ederim. Mersinlileri Adana'ya da bekleriz.:)

Eklenti 291491
agaclar.net'in logosu olan ağacımızın pastanın üzerine yapılması ayrı bir incelikti.:)

Bir iki fotoğrafımız;
Eklenti 291493

Eklenti 291494

almira 05-05-2012 18:51

Toplantıya katılarak mutluluğumuza katılan tüm arkadaşlar candan teşekkür ederim. Sizlerle tanışmak çok güzeldi. Bir dahaki toplantılarda buluşmak üzere.

Adalet Yağcı 05-05-2012 19:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Emre İlhan (Mesaj 960275)
Çok güzel bir gündü. Herşey için herkese çok teşekkürler. Adalet ablacım, pasta ve sardunya için ayrıca teşekkür ederim. Mersinlileri Adana'ya da bekleriz.:)

Sevgili Emre, seni tanıdığım için çok mutlu oldum, Adana toplantısına geleceğim inşallah.

limon 05-05-2012 19:24

Şahanesiniz...

Orhan Özbilgiç 05-05-2012 19:55

Ne güzel birliktelikler yaşanıyor. İmkansız olduğunu bile bile, insan orada olamadığına hayıflanıyor.

Dikkatimi çeken bir ayrıntıyı belirtmeden geçemiyeceğim. Şu veya bu şekilde çoğunuzu tanıyorum. Ama bu kadar genç ve enerjik görüntülü olduğunuzu düşünmemiştim. Tabii birde çağdaş.;)

Kıskanmadım. Çok hoşuma gitti. Hepiniz benim gurur duyabileceğim dost ve arkadaşlarımsınız.

Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum.:)

Adalet Yağcı 05-05-2012 20:00

Orhan bey, nazik sözleriniz için çok teşekkürler, doğaya aşık insanlar hep enerjik kalıyor, bu da doğanın teşekkürü olsa gerek.

Alıntı:

İmkansız olduğunu bile bile, insan orada olamadığına hayıflanıyor.
Neden imkansız olsun, saygıdeğer bir öğretmen bana, "İmkansız diye bir şey yoktur" demişti :)

smiy 05-05-2012 20:06

Adana'dan gelen ve paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkürler.Süper bir gündü.Hepinizle tanıştığıma çok mutlu oldum.
Logomuzun olduğu pasta ve sevgili Cansetin mini konseri muhteşemdi.
Mersinliler olarak bizde imkanlar ölçüsünde Adana toplantısına katılmaya çalışacağız.

Maviş 05-05-2012 20:13

:)Adalet hanım toplantı çok güzeldi. teşekür ederim.:):D

Adalet Yağcı 05-05-2012 20:15

Sevgili maviş2, geldiğiniz için ben teşekkür ederim.
Nice agaclar.net toplantılarında birlikte olmak dileği ile.

Maviş 05-05-2012 20:30

Bügün çok güzeldi. Herkese çok teşekür ederim. Sizlerle tanışmaktan çok mutlu oldum.:):)

Maviş 05-05-2012 20:32

Emre İlhan fotograflar için teşekürler.:):)

Orhan Özbilgiç 05-05-2012 20:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 960314)

Neden imkansız olsun, saygıdeğer bir öğretmen bana, "İmkansız diye bir şey yoktur" demişti :)

Adalet Hanım;
Aslında evet, haklısınız! ''İmkansız'' sözcüğünü en sıradan mazeretler için bile kullanıyoruz.
Ben, Samsun-Mersin ulaşımının, İstanbul-Mersin ulaşımına göre daha zor olduğunu düşünerek yazdım. Ayrıca, bahçede yaz hazırlıklarının en yoğun olduğu günleri yaşıyor olmam, arzularıma gem vurmamı gerektirdi.

Sonra Mersin' e görmeyi çok isterdim. Zira 1967' den beri görmediğim, ama Facebook'ta görüştüğüm, çok değerli bir okul arkadaşım orada yaşıyor.

Adalet Yağcı 05-05-2012 21:00

Haklısınız Orhan bey, şu sıralar ben de ayrılamıyorum hiç bir yere.
Belki bir Sonbahar toplantısı yaparız, siz de arkadaşınızı tekrar görürsünüz bu bahane ile.
Mersin İlkbaharda ve Sonbaharda şahane olur.

Müjgan Yılmaz 05-05-2012 21:10

Çok güzel ve keyifli bir toplantı olmuş,pasta harika (logo çok hoş)kutlarım Ada cım.Çiçeklere içim gitti ,organizasyon da çok iyi olmuş... Bu kadar zarif hanımın bir arada olması mutlaka hoşluk yaratacak:))))
Belli olmaz,belki bu grup İstanbul toplantılarını da renklendirebilir:)
Güler bu fikre bayılacak:)

smiy 05-05-2012 21:16

2 Eklenti(ler)
Bir iki fotoda benden .
Eklenti 291562
Güzel pastamızı hep birlikte kestik.

Eklenti 291563

Adalet Yağcı 05-05-2012 21:20

Sevgili dostum, mekan çok hoştu, dostlar, sohbet her şey çok güzeldi.
Açık büfe kahvaltıda 180 çeşit var denildi, ben saymadım tabi ama gerçekten öyle çoktu ki, bazılarını hiç görememiştik.

Gerçekten İstanbul tolantısı güzel olurdu.

Kiraz 05-05-2012 21:21

Toplantı da sizler de harikasınız :)

minka 05-05-2012 21:30

Gerçekten çok güzel ve renkli bir gün oldu. İyi ki gittik. Tüm arkadaşlara çok teşekkürler. :) Sizlerle tanışmaktan onur duydum. Umarım tekrar bir araya geliriz. Adana'ya da bekliyoruz. Hava o kadar güzeldi ki, tüm kara bulutlar bizi görünce dağıldılar.:)))
Adalet Hanım, Almira, Smiy, Maki01 bunca yoğunluk arasında paylaşımda bulundunuz, ayrıca teşekkürü bir borç bilirim. :)

peyyide 05-05-2012 21:38

Harikasınız!

Adalet Yağcı 05-05-2012 21:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi minka (Mesaj 960399)
Gerçekten çok güzel ve renkli bir gün oldu. İyi ki gittik. Tüm arkadaşlara çok teşekkürler. :) Sizlerle tanışmaktan onur duydum. Umarım tekrar bir araya geliriz. Adana'ya da bekliyoruz. Hava o kadar güzeldi ki, tüm kara bulutlar bizi görünce dağıldılar.:)))
Adalet Hanım, Almira, Smiy, Maki01 bunca yoğunluk arasında paylaşımda bulundunuz, ayrıca teşekkürü bir borç bilirim. :)

Sevgili minka;
Reklam gibi olacak ama, Hayat paylaşınca güzel :)

Maviş 05-05-2012 22:38

Smiy fotograflar için çok teşekür ederim.:):):)

maki01 05-05-2012 23:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi minka (Mesaj 960399)

Sevgili Minka,

1 senedir araba kullanıyor olmana, 1 ay kadar önce geçirdiğin trafik kazasına ve daha önce şehirlerarası yolda hiç deneyimin olmamasına rağmen , yüreğin pırpır ederken bizleri buluşturma görevini üstlenerek arabanla yollara koyulduğun için çok ama çok teşekkür ederim .

Bu arada 1 sene gibi kısa bir sürede usta sürücü olmuşsun, kutlarım:)

Sevgiler...

Müge 05-05-2012 23:04

Adalet hanım size özel olarak çok teşekkür ederim çok nazik çok düşünceli çok güzel bir insansınız iyiki tanıştık iyiki varsınız..Agaçlar net inanılmaz dostluklar inanılmaz güzellikleri yaşamamıza neden oluyor çok teşekkür ederiz...mersin grubuna(derya,arzu,songül,cansetin ablası,perihan hanım)kocaman sevgiler gönderiyorum..süpersiniz..Adana grubunada çok teşekkür ederim...harikasınız...İpek hanım sizede çok saygılar...harika bir gündü...Amacı olan insanlar imkansız diye bir şey olmadıgını bilirler,görülmeyeni görürler.güzeli ararlar,iyiyi işitirler ve yıldızlara ulaşırlar.(sam glenn).Agaçlar net.Yıldızlara ulaşır................

Adalet Yağcı 06-05-2012 09:35

Sevgili Müge, içten ve nazik sözleriniz için çok teşekkürler ederim.

Beni çevremde biraz a sosyal bilirler, evimden çıkmam pek, ama söylendiği kadar da a sosyal değilmişim, neredeyse ben de inanacaktım :)

Sadece aynı dili konuşmak bütün derdim, aynı ilgiyi, bilgiyi, güzellikleri paylaşmak.
Dün bunları en güzel şekilde paylaştığımız bir gün oldu, yaşamıma yeni mutluluklar kattığınız için sizlere ne kadar teşekkür etsem az.
Sevgi ve muhabbetle.

tiya 06-05-2012 11:47

Biz de sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduk. Tiya ve İpek

maki01 06-05-2012 12:02

Galeride ortak başlık henüz açılamadı. Fotoğraf ekleyecek arkadaşlar lütfen Mersin Toplantısı başlıklı bir albüm açarak fotoğraflarını eklesin, daha sonra ortak başlıkta toplayacağım.

Sevgiler

Maviş 06-05-2012 18:36

Maki01 Fındık nasıl? Benim için onu öp.:):):)

maki01 06-05-2012 19:49

Galeride http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=42107 başlığı açıldı. Fotoğrafları kategori olarak Toplantı ana başlığında , Mersin Toplantısı (5 Mayıs 2012)'nı seçerek yükleyebiliriz :)

agozce 06-05-2012 20:07

Her şey çok güzel olmuş. Bir Mersinli olarak ..:)) aranızda olmak isterdim...Neyse belki bir gün...

(Ya o fotoların altına isimleri de yazarsanız süper olacak...Özellikle 43 nolu mesaja...Daha iyi tanışalım, yolda görürsek selamlaşalım değil mi?..)

Adalet Yağcı 06-05-2012 21:06

Sevgili agozce, İstanbul'a geldiğimde küçük pembe toplantılar yapıyoruz, daha çok Güler hanım organize ediyor.
Tekrar geldiğimde sizinle de haberleşelim, çok güzel mekanlarda çok güzel sohbetlerimiz oluyor.

43 nolu mesajın 2. fotoğrafındaki isimler:

Oturanlar soldan sağa, Emre İlhan, HazanZ, Adalet Yağcı, maki01, maviş2, Tiya, almira, Perihan Bayram.

Ayaktakiler soldan sağa, minka, smiy, 3.(çok özür diliyorum hatırlayamadığım için, lütfen bilen arkadaşlar yazsın)Müge, İpek, Canset65.

Öndeki beyaz sevgi yumağı Fındık.

Hafızam bana bu oyunu sık sık oynuyor, sevgili dostlar dün de bahsetmiştim sizlere, en iyi bildiğim çiçek isimlerini unutuveriyorum :(
Lütfen affedin hatırlayamadığım için, aslında bir kağıda not da almıştım ama onu da bulamadım :(
Herkese sevgiler.

agozce 06-05-2012 22:13

Teşekürler Adalet Hanım. Görüşmek dileği ile sevgiler...

(Fındık da çok tatlıymıııışşş....)

maki01 06-05-2012 23:04

Fındık teşekkürlerini iletiyor hepinize ve maviş2'yi de yaladığını söylüyor :))

Çantaya çelikleri yerleştirirken, Fındık için hazırladığım mama torbasını çıkartmıştım, geri koymayı unutmuşum.

Fındık bu duruma çok sevindi. Tuz oranı fazla olduğu için nadiren ve az miktarda verdiğim salamlardan bolca yedi. Onun için de bizler gibi özel bir gündü :)

smiy 07-05-2012 08:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 961139)
Fındık teşekkürlerini iletiyor hepinize ve maviş2'yi de yaladığını söylüyor :))

Çantaya çelikleri yerleştirirken, Fındık için hazırladığım mama torbasını çıkartmıştım, geri koymayı unutmuşum.

Fındık bu duruma çok sevindi. Tuz oranı fazla olduğu için nadiren ve az miktarda verdiğim salamlardan bolca yedi. Onun için de bizler gibi özel bir gündü :)

Fındık bu küçük unutkanlığa çok memnun olmuştur eminim, bizim kızda böyle kaçamakları çok seviyor.Ayrıca Fındığa da çok selamları var. :))

Perihan Bayram 08-05-2012 11:54

Ağaçlar net Mersin toplantısı

5 Eklenti(ler)
Her şey çok güzeldi,bende bir kaç kare çekmiştim,ekliyorum.

Perihan Bayram 08-05-2012 12:01

Ağaçlar net Mersin toplantısı

5 Eklenti(ler)
Toplantıdan kareler.

hazan-z 08-05-2012 14:46

Arkadaşlar,açık hava,toplantı heyecanı alerji ve migrenimi tetiklediği için şu ana kadar yazamadım.
Sevgili Adalet Hanım,organize ettiğiniz toplantı da başta siz olmak kaydıyla tüm katılımcılar gönlümüzde taht kurdunuz.Sanki tanışma toplantısı değilde kırk yıllık dostların buluşma toplantısıdı!...
Size,Almira'ya,Smiy'e,Perhan Bayram'a ve Maviş 2'ye bitki,bilgi,sevgi ve dostluk paylaşımlarınız için çok ama çok teşekkür ediyorum.
%50 Adana'lı Sevgili İpek seni unuttuğumu sanma sakın.İyi ki varsın ve aramızdasın.
Hepinize sevgiler,selamlar...

Gülsen 08-05-2012 14:59

Geçmiş olsun ablacığım. Hepinizde çok güzel görünüyorsunuz. Çok şey kaçırmışım :( Adana toplantısını ne zaman yapıyoruz?

Adalet Yağcı 08-05-2012 17:29

Sevgili hazanz, geçmiş olsun, çok üzüldüm, dilerim iyisinizdir artık.
Bitkileri bu kadar seven birinin allerjisi olması zor.

5-6 Yıl önce üç bitkiye allerjim olduğunu tesbit ettim, hem de ne allerji, beni acillik etmişti.
Netice, o bitkilerin birinden hâlâ vaz geçemiyorum(hatmi), diğer ikisine yaklaşmıyorum artık ve rahatım.

İnanın ben de sizlerle olmaktan çok mutlu oldum, bu ilk organizasyondu, eksiklerimiz olmuştur, bundan sonrakileri daha derli tolpu yapmaya gayret edeceğim.
Desteğiniz için çok teşekkürler.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025