agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Agaclar.net Mersin Toplantısı (5 Mayıs 2012) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/27209.htm)

hazan-z 08-05-2012 18:19

Sevgili Gülsen,keşke müsait olsaydın da sen de aramızda olsaydın.Yalnız senin değil bütün Adana'lı arkadaşlarımızın Mersin toplantısına katılıp;o sevgi dolu misafirperverliği yaşamanızı isterdim.Ama önümüzde Mayıs toplantısı var ve arkadaşlar toplantımıza katılacaklarını belirttiler.
Ayrıca toplantı mekanı çok hoştu.Sahilde bir kahvaltı için tekrar gidebiliriz.Dileyen herkes ailesiyle bile gelebilir.Yeter ki isteyelim değil mi?Sevgiler.

minka 08-05-2012 18:43

Çok geçmiş olsun Sevgili Hazan-z... Siz hemen eski enerjinizi kazanırsınız.:) Size de Adana' daki arkadaşları organize etmedeki yardımlarınızdan dolayı, yani hepimizi buluşturan unsur :P, çok teşekkürler.

Sevgili Maki01, güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Deneyimlerle büyüyoruz.:)

Sevgili Gülsen, orada olmanızı çok isterdik. Yapılabiliyormuş, biz denedik ve mutlu olduk. Güzel ve harika insanlarla bir araya gelmek ise paha biçilemez:)

Sevgili Adalet Hanım, eksiklik yoktu, herşey fazlasıyla güzeldi. Çok çok teşekkürler. İyi ki sizi tanıdık. Bu arada bende de alerji var.:)

Adalet Yağcı 08-05-2012 19:43

Sevgili minka çok zarifsiniz, dilerim sizin allerjiniz de nüks etmemiştir.
Bu mevsimde polen allerjisine sık rastlanıyor, hafif antihistaminiklerle atlatabilirsiniz.

Adana toplantısı çok güzel olacak, Mersin'de toplantıya katılamayan Ülkü adlı arkadaşımızla bu gün konuştum, ben de giderim dedi, çok keyifli olacak :)

Bizleri böylesine mutlu ve güzel bir çatı altında toplayan agaclar.net e bir kez daha teşekkürler ediyorum.

Maviş 08-05-2012 19:53

Hazan-z çok geçmiş olsun.:) Ben o gün tanıştıklarımla çok mutlu oldum. :)
Bitki bilgimi herkesle paylaşmaktan onur duyarım. Bende bu site sayesinde çok şeyler öğremdim ve daha çok öğreneceğime inanıyorum. Herkese teşekür ederim.:):):)

hazan-z 08-05-2012 22:35

Sevgili Adalet Hanım,sevgili Minka ve sevgili Maviş2 çok teşekkür ederim.Polen alerjisi arada böyle rahatsızlık veriyor.Ama çok şükür geçti ve tekrar bir toplantı var deseniz ilk ben koşarım.

hazan-z 08-05-2012 22:55

Bu akşam Adana Ziraat Mühendisleri Odası Türk Halk Müziği Korosunun konseri vardı.Sevgili Canset 65'in o güzel sesini ve türküsünü dinlemek çok keyifliydi.Diğer solistlerin ve koronun türküleri de güzel olmakla birlikte şefin sürpriz parçaları muhteşemdi.
Cansetciğim on parmağında on marifet var.Bu türkü ziyafeti için çok teşekkürler.

Gülsen 09-05-2012 06:43

Sevgili Minka gelmeyi çok istedim ama elimde olmayan nedenler ve erteleyemeyeceğim sebebler vardı. Yoksa o dostça muhabbeti kaçırırmıydım. İçim gitmedi değil yani...sevgilerimle

Perihan Bayram 09-05-2012 08:47

Sevgili Hazan-z,geçmiş olsun,sizleri tanımaktan onur duydum,sevgili Adalet hanıma ayrıca çok teşekkür ediyorum,çünkü bizleri bir araya getirdi,bu toplantıya katılan tüm arkadaşlar harikaydı,çok keyifli vakit geçirdik,inşallah Adana toplantısına da katılıp ,sizlerle bir kez baha birlikte olurum.
Dönüşte Fidan Peyzaj'dan neler aldınız merak ediyorum.Sevgilerimle.

smiy 09-05-2012 10:48

Sevgil hazan-z seni çok iyi anlıyorum benimde toza karşı allerjim var.Özellikle bahar aylarında dayanılmaz oluyor,çok geçmiş olsun.
Adanadan gelerek günümüze renk kattınız, harika bir gündü.Sevgili Canset 65'in mini konseride üzerine kaymak oldu.Yoğunluktan dolayı videoları daha yükleyemedim ama en kısa zamanda yükleyeceğim.:))
Bu güzel günde emeği geçen bizlerle sevgisini, hoş sohbetini,çiçeklerini ve zamanını paylaşan tüm arkadaşlara binlerce teşekkürler.Bende sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.
Adana toplantısını da sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah bende orada olacağım.Yaşanacak güzellikleri kaçırmak istemem.
Sevgilerle...

Maviş 13-05-2012 13:24

Anneler Günü

2 Eklenti(ler)
Anneler gününüz kutlu olsun. Ellerinizden öperim.

Eklenti 295131 Eklenti 295132

Maviş 13-05-2012 13:30

Anneler GÜnü

1 Eklenti(ler)
Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun.

Eklenti 295134

serkan_istanbul 13-05-2012 17:54

Istanbuldan sevgiler nasılda güzel eğlenmişsiniz özenmedim desem yalan olur. Sevgiler saygılar.

Adalet Yağcı 13-05-2012 18:04

Devamı var Sayın serkan istanbul, Adana'da :)

serkan_istanbul 13-05-2012 18:08

1991 yılında adanaya gitmiştim. çok beğenmiştim oraları. Hele kauçuk ağaçlarına bayılmış ve hayret etmiştim. Sanırım gzi paşa mahallesinde kaldım. Bir arkadaşımda. Bahçe içindeydi ordaki evler. Bahçe duvarlarında mis gibi kokan çiçekler. Bide çok sıcak ama bunaltıcı deildi. Arkadaşımla irtibatım yıllar önce koptu. Keşke imkan olsa. Sevgiyle kalın sn adalet yağcı.

Birsen 33 16-05-2012 23:12

Belli ki çok güzel bir gün olmuş. Gerçekten imrendiğimi söylemeliyim.
Böyle güzel bir organizasyon yaptığınız için tebrik ederim Adalet Hanım ve sevgiler herkese.

smiy 17-05-2012 19:13

Arkadaşlar biraz geç oldu biiyorum ama ancak fırsat bulabildim kusura bakmayın.Karşınızda canset 65 ve ağaçlar net korosu videoları. :))
SDC15201.AVI - YouTube

SDC15202 - YouTube

SDC15203 - YouTube

SDC15204 - YouTube

Adalet Yağcı 17-05-2012 19:26

Çok teşekkürler sevgili smiy.

Bu güzel konserin devamı, muhtemelen 27 Mayısta Adana'da :)

smiy 17-05-2012 19:30

İnşallah Ablacım, bende çok istiyorum ama o hafta seminerim var bir çaresine bakacağım artık.

Adalet Yağcı 17-05-2012 19:35

Muhtemelen demiştim ama Toplantı başlığı açılmış bile :)

Haydi Mersin'li arkadaşlar, Adana'lı dostlarımıza iade-i ziyarete gidiyoruz:D

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025