![]() |
Az önce bildirdiğine göre denizakvaryumu gelemiyormuş. Ankara dışında olacakmış.
|
Alıntı:
|
Toplantı
-Arkadaşlar bu toplantıya katılmayı ben çok istiyordum. Ancak istanbul'a gitmek zorundayım. Sizlerle yüzyüze tanışmayı çok istememe rağmen her seferinde bir aksilik çıktı bir türlü beceremedim. İyi tatiller, iyi yolculuklar. Selamlar.
|
eyvallah ! :)
|
Sırt çantamı buldum, ben hazır sayılırım.
|
Alıntı:
|
sanırım üç kişi kaldık?
|
benim pazartesiye yetiştirmem gereken bir işim çıktı, gelemeyeceğim, iyi eğlenceler, sakın kaybolmayın :)
|
Alıntı:
Şimdi bu listeden gelmeyen deniz akvaryumu var sadece, o zaman demek ki 13 kişi olacağız. bu durumda 10-15 kişi alan bir minibüs gerekiyor bize. |
uzaytek de gelemiyormuş meğer :)
|
tamam yarın konuşalım pardon yazışalım :) bir küçük minübüs olayı çözecek gibi görünüyor...
|
Gidiş saatı konusunda kim karar vermeye yetkili ise kalkış saatini bildirse de
kendimizi ona göre ayarlasak? Sanırım kalkış yeri belirlenmişti. |
Saat sabah 9 gibi belirlenen yerde olsak, uygun olacak.
|
Ahmet Demirtaş için ayrılan yerimiz 3'e çıktı, az önca aldığım habere göre...:p
|
Alıntı:
Bir önceki sayfaya baktım, yer konusunda bir bilgi bulamadım. Tamam gezinize katılamayacağım ama, küçük ayrıntılar yüzünden, organize olamamış gezi gibi görünmenize içim elvermiyor :) Ayrıca 9 gibi ifadesi de bu saatten sonra yanlış. Artık net saat belli olmalı. |
Alıntı:
|
Ankaralılar sizi kıskanıyoruz. Aklımız Beynamda gözümüz dönüş yolunuzda olacak.Eh artık dönünce uamarım paylaşırsınız gördüklerinizi.Fotograf çekmeyi unutmayın haaa.:)
|
mjgn saat 19.15 oldu hala servisten bi haber çıkmadı! Ekildik mi nedir?
|
Alıntı:
Servisden en son ne zaman haber (olumlu ya da olumsuz) çıkmasını bekliyorsunuz? |
Necatibey Caddesi' ni ve kalkış yerini bilmeyenler olabilir düşündüğüm için belirtmekte yarar var. Sıhhıye' de necatibey' girildikten sonra düzilerliyoruz.Önce Demitepe köprüsünü daha sonra Kurular Caddesi ayrımını 50 metre kadar geçince, sağ kolda Özveren Parkı'nın (Aşıklar Parkı) önünde taşıt bekleyecek. Ben saat 9 00 da orada olacağım ( kimse kimseyi tanımasada). on beş dakikada toparlanıp yola çıkarız artık.
|
Şu ana kadar newadam dan olumlu bir haber alamadık. Ben ümidimi yitirmek istemiyorum.
|
Alıntı:
|
Böyle olmasını hiç birimiz istemezdik ama, bu saate kadar servisten haber alınamadı.
Sabah 9 da belirlenen yerde olup, konudan bi-haber olan arkadaşlara durumu anlatmaktan başka çare kalmadı. Eğer gündüz saatlerinde, iş işten geçmeden konudan heberimiz olsa halledebilirdik. Bir kez daha üzülerek görüyorum ki, ben ancak kendime güvenebilirmişim. Başkalarına güvenerek yola çıkılınca, yaya kalınabiliyor çünkü... ÖZÜR DİLERİMMM.. |
Alıntı:
En azından senin özür dilemeni gerektirecek bir şey yok. Böylece kimin, neyi, ne kadar yapabileceğini öğrenmiş oluyoruz. |
Bu sabah erken saatlerde Ahmet Bey'le telefon görüşmesi yaptık. Gezinin iptal olduğunu benden duymuş oldu. Amma velakin, benim duymayı en çok istediğim tepkiyi verdi. "İptal etmeyelim, biz hazırlandık, siz de hazırsanız gidelim" dedi.
Bizim malzemeler hazır olmakla birlikte, sırt çantalarına konmamıştı. Hemencecik hazırlığımızı yapıp, kararlaştırılan buluşma yerine gittik. Saat 9.30 a kadar oyalandık, gelenler gelecekti... Chew zaten akşamdan biliyordu ve kendine yeni bir program yapmıştı, gelemeyeceğini bildirdi uykulu bir sesle :) Murare gelir diye umduk evde pc olmadığı için duymuş olamazdı ve birbirimizde telefonlarımız da yoktu. Kısacası biz 5 kişi, kişisel arabımıza binip Beynam ormanına doğru yola koyulduk saat 9.30 daaa... :p |
Sevgili Mjgn artık detaylarıda anlatırsınız umarım. Beynam ormanı ve Ahmet beyin bilgilendirici konuşmalarını. Oh be sonunda yapıldı ya gerisi gelecektir.
|
|
|
|
Eeee hani bunun söyleşileri? İyi be adamı çatlatmak için elinizden geleni yapmışsınız. Şaka bir yana anlaşılan havada güzelmiş oh iyi yapmışsınız.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025