agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Ankara toplantısı (Beynam ormanları) 3 Aralık 2006 (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/2345.htm)

Müjgan 30-11-2006 15:42

Az önce bildirdiğine göre denizakvaryumu gelemiyormuş. Ankara dışında olacakmış.

newadam 30-11-2006 17:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mjgn
Az önce bildirdiğine göre denizakvaryumu gelemiyormuş. Ankara dışında olacakmış.

Artık herkes alıntılayarak geleceği kişi sayısını netleştirsin ki servise ihtiyacımız var mı yok mu onu belirleyelim.... Ben 1

Yücel Özlem 30-11-2006 20:21

Toplantı

-Arkadaşlar bu toplantıya katılmayı ben çok istiyordum. Ancak istanbul'a gitmek zorundayım. Sizlerle yüzyüze tanışmayı çok istememe rağmen her seferinde bir aksilik çıktı bir türlü beceremedim. İyi tatiller, iyi yolculuklar. Selamlar.

Müjgan 30-11-2006 20:57

eyvallah ! :)

murare 01-12-2006 08:11

Sırt çantamı buldum, ben hazır sayılırım.

murare 01-12-2006 15:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi murare
Ne zaman, nerde buluşulacağının yarın akşamdan önce belirlenmesi lazım. Yoksa gelemeyenler olabilir.

Kendimden bir alıntı yapayım bari. Burdaki yarın akşam cuma 17:00 oluyor :D

newadam 01-12-2006 18:02

sanırım üç kişi kaldık?

malina-x 01-12-2006 19:27

benim pazartesiye yetiştirmem gereken bir işim çıktı, gelemeyeceğim, iyi eğlenceler, sakın kaybolmayın :)

Müjgan 01-12-2006 19:28

Alıntı:

şimdilik toparlarsak;
mjgn: 2-3 kişi
chewbacca: 2
gisela: 1
uzaytek: 1
murare: 1
sequoia gig.: 2 (kesin değil)
Ahmet Demirtaş: 2
newadam: 1 ya da daha fazla
deniz akvaryumu: 2

Herkes gelirse 15 kişiyiz gibi...

üç kişiden fazlayız yahu :)
Şimdi bu listeden gelmeyen deniz akvaryumu var sadece, o zaman demek ki 13 kişi olacağız. bu durumda 10-15 kişi alan bir minibüs gerekiyor bize.

Müjgan 01-12-2006 19:29

uzaytek de gelemiyormuş meğer :)

newadam 01-12-2006 19:48

tamam yarın konuşalım pardon yazışalım :) bir küçük minübüs olayı çözecek gibi görünüyor...

Ahmet Demirtaş 01-12-2006 22:01

Gidiş saatı konusunda kim karar vermeye yetkili ise kalkış saatini bildirse de
kendimizi ona göre ayarlasak? Sanırım kalkış yeri belirlenmişti.

Müjgan 02-12-2006 08:46

Saat sabah 9 gibi belirlenen yerde olsak, uygun olacak.

Müjgan 02-12-2006 09:25

Ahmet Demirtaş için ayrılan yerimiz 3'e çıktı, az önca aldığım habere göre...:p

malina 02-12-2006 12:15

Alıntı:

Saat sabah 9 gibi belirlenen yerde olsak, uygun olacak.

Bu gibi toplantılarda belinlenen yerler diye geçilmeyip, yer saat vs gibi ayrıntılar en azından her sayfada görünecek gibi tekrar yazılmalı.

Bir önceki sayfaya baktım, yer konusunda bir bilgi bulamadım. Tamam gezinize katılamayacağım ama, küçük ayrıntılar yüzünden, organize olamamış gezi gibi görünmenize içim elvermiyor :)

Ayrıca 9 gibi ifadesi de bu saatten sonra yanlış. Artık net saat belli olmalı.

Müjgan 02-12-2006 14:13

Alıntı:

Az önce Ahmet Demirtaş ile görüştük. Onun benim yazmamı istediği önerileri şöyle:

Çok geç kalmayalım, sabah 9.30 da yola çıkalım. Önce servis işini ayarlamamız gerekir, bu konuda newadam yardım edeceğini yazmıştı. Servis konusunu ve ücretini halledersek eğer, buluşma yerini Kızılay yapalım, hepimizin kolayca ulaşabileceği bölge olacağı için...
Servislere binmek için, Kumrular sokak ya da Necatibey caddesinin Gençlik caddesine yakın bölümünde, parkın yanında, taksi durağı civarında buluşalım.

Beynam güzergahımız ise şöyle olacak, Necatibey caddesinden Eskişehir yoluna dönülecek, Aşti köprüsünden yukarıya çıkıp, eski Trafik hastanesi önünden Gölbaşı'na devam edilecek. Güzergah üzerinden de servise binmek isteyenler olabilir.
Beynam'da kent ormana gideceğimiz için piknik yapma, ateş yakma şansımız yok. Bu nedenle herkes çantasında gerekli yiyecek içecekleri hazır bulunduracak.
Kıyafetlerimiz hava koşullarına uygun bir biçimde, kalın ve yağmurdan korunacak şekilde olacak. Mümkünse hanım arkadaşların rahat pantolonlar ve spor ayakkabılar giymesi kendilerinin ve grubun rahatları icabına olacaktır.
Kentormanda ilk yapılacak şey tanışmak olacak, birbirimizi tanıdıktan sonra bir plan yapıp orman içinde yürüyüşe başlayacağız. Seyir teraslarında molalar verip, doğanın güzelliğini özümsedikten sonra, grubun enerji durumuna göre yürüyüşlere devam edeceğiz. En geç saat 15'te oradan ayrılacağız.

Bir kez daha yazalım netleştirerek o halde. Necatibey Caddesinde gençlik caddesine yakın bölümde, parkın yanında bir taksi durağı var. Orada sabah 9 da buluşalım.

Mahmut Leventoğlu 02-12-2006 17:38

Ankaralılar sizi kıskanıyoruz. Aklımız Beynamda gözümüz dönüş yolunuzda olacak.Eh artık dönünce uamarım paylaşırsınız gördüklerinizi.Fotograf çekmeyi unutmayın haaa.:)

newadam 02-12-2006 18:19

mjgn saat 19.15 oldu hala servisten bi haber çıkmadı! Ekildik mi nedir?

Chewbacca 02-12-2006 19:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi newadam
hala servisten bi haber çıkmadı! Ekildik mi nedir?

İnsanları pazar sabahının bir saati topladıktan sonra servis yok denirse bence hoş olmaz...

Servisden en son ne zaman haber (olumlu ya da olumsuz) çıkmasını bekliyorsunuz?

Ahmet Demirtaş 02-12-2006 20:26

Necatibey Caddesi' ni ve kalkış yerini bilmeyenler olabilir düşündüğüm için belirtmekte yarar var. Sıhhıye' de necatibey' girildikten sonra düzilerliyoruz.Önce Demitepe köprüsünü daha sonra Kurular Caddesi ayrımını 50 metre kadar geçince, sağ kolda Özveren Parkı'nın (Aşıklar Parkı) önünde taşıt bekleyecek. Ben saat 9 00 da orada olacağım ( kimse kimseyi tanımasada). on beş dakikada toparlanıp yola çıkarız artık.

Müjgan 02-12-2006 20:28

Şu ana kadar newadam dan olumlu bir haber alamadık. Ben ümidimi yitirmek istemiyorum.

Müjgan 02-12-2006 20:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ahmet Demirtaş
Necatibey Caddesi' ni ve kalkış yerini bilmeyenler olabilir düşündüğüm için belirtmekte yarar var. Sıhhıye' de necatibey' girildikten sonra düzilerliyoruz.Önce Demitepe köprüsünü daha sonra Kurular Caddesi ayrımını 50 metre kadar geçince, sağ kolda Özveren Parkı'nın (Aşıklar Parkı) önünde taşıt bekleyecek. Ben saat 9 00 da orada olacağım ( kimse kimseyi tanımasada). on beş dakikada toparlanıp yola çıkarız artık.

Ahmet bey, Ahmet beyy... okumadınız mı? servis işi bozuk şu anda;)

Müjgan 02-12-2006 21:54

Böyle olmasını hiç birimiz istemezdik ama, bu saate kadar servisten haber alınamadı.
Sabah 9 da belirlenen yerde olup, konudan bi-haber olan arkadaşlara durumu anlatmaktan başka çare kalmadı.
Eğer gündüz saatlerinde, iş işten geçmeden konudan heberimiz olsa halledebilirdik. Bir kez daha üzülerek görüyorum ki, ben ancak kendime güvenebilirmişim. Başkalarına güvenerek yola çıkılınca, yaya kalınabiliyor çünkü... ÖZÜR DİLERİMMM..

Chewbacca 02-12-2006 22:08

Alıntı:

Başkalarına güvenerek yola çıkılınca, yaya kalınabiliyor çünkü... ÖZÜR DİLERİMMM..

Özür dileyecek bir şey yok ortada abla...

En azından senin özür dilemeni gerektirecek bir şey yok.

Böylece kimin, neyi, ne kadar yapabileceğini öğrenmiş oluyoruz.

Müjgan 03-12-2006 14:56

Bu sabah erken saatlerde Ahmet Bey'le telefon görüşmesi yaptık. Gezinin iptal olduğunu benden duymuş oldu. Amma velakin, benim duymayı en çok istediğim tepkiyi verdi. "İptal etmeyelim, biz hazırlandık, siz de hazırsanız gidelim" dedi.
Bizim malzemeler hazır olmakla birlikte, sırt çantalarına konmamıştı. Hemencecik hazırlığımızı yapıp, kararlaştırılan buluşma yerine gittik. Saat 9.30 a kadar oyalandık, gelenler gelecekti...
Chew zaten akşamdan biliyordu ve kendine yeni bir program yapmıştı, gelemeyeceğini bildirdi uykulu bir sesle :) Murare gelir diye umduk evde pc olmadığı için duymuş olamazdı ve birbirimizde telefonlarımız da yoktu.
Kısacası biz 5 kişi, kişisel arabımıza binip Beynam ormanına doğru yola koyulduk saat 9.30 daaa... :p

Mahmut Leventoğlu 03-12-2006 15:08

Sevgili Mjgn artık detaylarıda anlatırsınız umarım. Beynam ormanı ve Ahmet beyin bilgilendirici konuşmalarını. Oh be sonunda yapıldı ya gerisi gelecektir.

Müjgan 03-12-2006 15:41

http://www.geocities.com/muj_gun/giris.jpg

Müjgan 03-12-2006 15:42

http://www.geocities.com/muj_gun/yemek.jpg

Müjgan 03-12-2006 15:43

http://www.geocities.com/muj_gun/cocuklar.jpg

Mahmut Leventoğlu 03-12-2006 15:56

Eeee hani bunun söyleşileri? İyi be adamı çatlatmak için elinizden geleni yapmışsınız. Şaka bir yana anlaşılan havada güzelmiş oh iyi yapmışsınız.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025