agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Ankara toplantısı (Beynam ormanları) 3 Aralık 2006 (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/2345.htm)

Müjgan 07-11-2006 12:23

Sevgili Zerrin, keşke bir toplantı günü seçsek de, herkes aynı anda orada olabilse. Bu en çok istediğimiz şey. Yine bu yüzden herkes hangi günlerde rahat ve gelebilir durumda ise toplanma gününü buna göre belirleriz :)

eses 07-11-2006 17:55

ankaralı arkadaşlar,
oymak başı kim, oymağa nasıl kabul ediliyoruz, bir tören ritiüeli falan var mı, adaylık süresi filan, kusura bakmayın ben yeni bir üyeyim de, oymak terimini özellikle belirttim ki hizipçilik olarak algılanmasın, bir bütünün parçası olarak algılanalım diye bu arada yeni dostlara mülteci muamelesi yapılmadığını gördüm ve buna çok sevindim. dostça kalın

Ela 07-11-2006 18:33

ankara ekibi

ben sadece pazar günü çalışmıyorum.diğer günler sabah 9 dan akşam 19.oo'a kadar çalışıyorum.fakat toplanılacak gün randevulu hastam yoksa 2 saat kaçabilirim.

Müjgan 07-11-2006 20:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eses
ankaralı arkadaşlar,
oymak başı kim, oymağa nasıl kabul ediliyoruz, bir tören ritiüeli falan var mı, adaylık süresi filan, kusura bakmayın ben yeni bir üyeyim de, oymak terimini özellikle belirttim ki hizipçilik olarak algılanmasın, bir bütünün parçası olarak algılanalım diye bu arada yeni dostlara mülteci muamelesi yapılmadığını gördüm ve buna çok sevindim. dostça kalın

sevgili eses sen de hoşgeldin :)
grupta olman için özel bir tören yok. Gruba her katılana en baştan 100 puan veriyoruz;)
Bizimle iken tavırları ile puanlarını sadece düşürme şansı var yeni katılımcıların.

ağaçları ve doğayı seviyorsan ve de kendini seviyorsan bizimlesin;)

merih 07-11-2006 20:33

Merhaba
bende varım.Ankara grubu olarak elimizdeki bitkileri paylaşabiliriz.Sevgiyle ve çiçekler içinde kalın

Müjgan 07-11-2006 21:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Chewbacca
Ablacım geçmiş olsun, Mehmet Ali hocanın ellerinden öperim. İyi dileklerimi iletirseniz sevinirim.

Mali hoca bugün yoğun bakımdan çıktı. Hafif bir felç durumu vardı son kolunda, onun tamamen düzeldiği haberini de aldık. o hızla iyileşiyor :D
teşekkürler chew.

Müjgan 07-11-2006 21:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi merih
Merhaba
bende varım.Ankara grubu olarak elimizdeki bitkileri paylaşabiliriz.Sevgiyle ve çiçekler içinde kalın

Selam Merih, hoşgeldinnn...

Elimizdeki bitkileri ve bilgileri paylaşalım;)

Chewbacca 07-11-2006 21:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mjgn
o hızla iyileşiyor.

Çok sevindim ablacım. Ayarlayabilirsen bir ara uğramak isterim hocaya.

Yücel Özlem 08-11-2006 05:07

Alıntı:

teşekkürler, sana da geçmiş olsun canım :)

seninki gribal enfeksiyon ya da soğukalgınlığı gibi bişeydi sanırsam.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi zerrin uslu
geçmiş olsun .

-Arkadaşlar teşekür ederim.
-Arasıra nükseden bir sinir sıkışmasından yatağa bağlanmıştım yine.
-Toplantı günü için benim özel bir seçimim yok. Emekliyim, zaman ayarlamamı sınırlayacak profesyonel bir bağlantım yok. Sağlık engelim olmdığı sürece; karalaştırılacak zamanda ve yerde olmaya çalışırım.

Yücel Özlem 08-11-2006 05:08

Hoş Geldin

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eses
ankaralı arkadaşlar,

-Hoş geldiniz Sayın üstadım. Safalar getirdiniz.

Yücel Özlem 08-11-2006 05:18

Hoş Geldin

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi merih
Merhaba

-Merhaba, hoş geldiniz.

murare 08-11-2006 07:43

Ne güzel yeni üyeleri var Ankara ekibinin. Hepiniz hoş geldiniz.
Bir güzel haberde herkesin yataktan kalkması, hepimize geçmiş olsun.

Müjgan 08-11-2006 11:06

Teşekkürler, ona sevginizi ileteceğim :)

eses 08-11-2006 19:22

hoşbulduk

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi yücel özlem
-Merhaba, hoş geldiniz.

sayın yücel özlem,
hoşbulduk. bu vesile ile ankaralı arkadaşlara ilanen duyurulur. kırklareli nden geçen sene getirdiğim sarı karpuz ile kokulu bağrı bütün kavun tohumlarından gelecek dikim zamanı istemeyi unutmayın. bana da hatırlatın. hepinize iyi akşamlar

Müjgan 09-11-2006 13:31

hafta sonu fotosafari :)

Az önce chew vardı yanımda, sohbet ederken konu açıldı. Bu hafta sonu, Pazar günü Ankara ağaçlar net grubu olarak bir yerlere gidelim dedik.
Bu ayın yarışma konusu da sonbahar ya, ormanda yapılacak gezintiyle bir taşla çok "kuş" vuracaktık.;)

Karar veremediğimiz konu, gidilecek yerdi. Benim aklıma Beynam Ormanı geldi, ama hiç gitmediğim için uzaklığı konusunda bir fikrim yoktu.

Şimdi diyorum ki Bu orman gezisini nerede yapalım? Kimler gelebilecek? Fikirlerinizi 10 Kasım Cuma günü saat 17' ye kadar kadar buraya yazarsanız, organizasyonu gerçekleştiririz hep birlikte.

Not: Hem fotoğraf çekeceğiz, hem de piknik yapacağız. Ama en önemlisi tanışmış olacağız :p

Müjgan 09-11-2006 14:41

"1601 hektar büyüklüğündeki Beynam ormanları bozkırın ortasında yeşil bir ada gibi; relik (kalıntı) bir karaçam ormanıdır ve 419 bitki türünü barındırmaktadır. Önemli bir yaban yaşam alanı olan Beynam ormanlarında kurt, tilki, porsuk, tavşan, domuz, ağaç sansarı, tarla sincabı gibi memelilerin yanı sıra atmaca, keklik, kartal, puhu, karga, doğan, dağ bülbülü, karatavuk, çavuşkuşu gibi kuş türleri de yaşamaktadır. "

Ankara'ya 35 km, Gölbaşı'na 22 km, Beynam köyüne 3 km imiş. Gölbaşı'ndan sonraki 12. km de yol ayrılıyormuş, Bala- Kırşehir yolu'na sapılıyormuş.

Chewbacca 09-11-2006 15:05

Fotosafari

Alıntı:

Not: Hem fotoğraf çekeceğiz, hem de piknik yapacağız. Ama en önemlisi tanışmış olacağız :p

Şimdi okuyanlar foto kısmını anlamıştır da SAFARİ kısmı anlaşılmamış olabilir.

Bu yüzdeb yazayım. Aklımız da (mjgn ve chew in aklında yani) köpekleride getirmek var...

Safari kısmı bu yani... :D
http://www.tunckutlu.com/images/whiskey0010.jpg

Abla ya burası bizim arka bahçeden büyükmüş... kaybolmayalım...

murare 09-11-2006 16:02

Pazar gününe başka bir buluşmaya söz verdim ne yazıkki, yoksa bende kesin gelirdim. Çakışması kötü oldu. Ertelerseniz haberim olsun :D. Kısmet değilmiş ne yapalım, bir dahaki gidişinize bana yer ayırın ama.

Müjgan 09-11-2006 17:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi murare
Pazar gününe başka bir buluşmaya söz verdim ne yazıkki, yoksa bende kesin gelirdim. Çakışması kötü oldu. Ertelerseniz haberim olsun :D. Kısmet değilmiş ne yapalım, bir dahaki gidişinize bana yer ayırın ama.

Hayırlısı olsun diyelim, hava çok kötü olmadığı sürece biz gideceğiz.
Grup içinde herkese yer olduğunu yazmıştık, yeriniz en baştan vardı, hep de olacak. Sadece siz bizim grubumuzla ve doğa ile olmayı arzulayın:rolleyes:

merih 09-11-2006 21:49

piknik

Alıntı:

Az önce chew vardı yanımda, sohbet ederken konu açıldı. Bu hafta sonu, Pazar günü Ankara ağaçlar net grubu olarak bir yerlere gidelim dedik.
Bu ayın yarışma konusu da sonbahar ya, ormanda yapılacak gezintiyle bir taşla çok "kuş" vuracaktık.;)

Karar veremediğimiz konu, gidilecek yerdi. Benim aklıma Beynam Ormanı geldi, ama hiç gitmediğim için uzaklığı konusunda bir fikrim yoktu.

Şimdi diyorum ki Bu orman gezisini nerede yapalım? Kimler gelebilecek? Fikirlerinizi 10 Kasım Cuma günü saat 17' ye kadar kadar buraya yazarsanız, organizasyonu gerçekleştiririz hep birlikte.

Ben de sizlerle olmayı isterdim ancak haftasonu çocukların kursları var.Size iyi eğlenceler.Piknik fotoğraflarınızı bekliyoruz.;)

murare 10-11-2006 07:56

İnşallah daha güzel gezilere birlikte gideriz. Mesela kafamda bir Karaca Arboretum gezisi var. Şöyle baharda gitmeyi düşünüyorum, belki hep birlikte gideriz bir minibüs tutup.

Müjgan 10-11-2006 08:49

Pazar günü gelebilecek olanlar, ama ulaşımı dert edenler için:

3-4 arabamız olacak, ve boş da olacak. Haberleşirsek bu konuyu hallederiz.

Chewbacca 10-11-2006 09:31

Alıntı:

3-4 arabamız olacak

Benim arabada 1 kişilik boş yer var... Ama o bir kişi, köpekden korkmayan biri olmalı.

Müjgan 10-11-2006 10:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Chewbacca
Benim arabada 1 kişilik boş yer var... Ama o bir kişi, köpekden korkmayan biri olmalı.

Birdahaki gezide o tek kişilik yeri murare için ayır, köpekten korktuğunu hiç sanmıyorum:rolleyes:

murare 10-11-2006 11:51

Köpekten korkmam ama pek anlaşamayız. :( Oraya binmesem daha iyi olur. :D

Chewbacca 10-11-2006 12:47

Alıntı:

Birdahaki gezide o tek kişilik yeri murare için ayır, köpekten korktuğunu hiç sanmıyorum:rolleyes:

Valla seve seve ayırırdım ama sanırım "o boş yer" kalmadı, En azından bu gezi için.

Murare için daha başka planlarım var ablacım merak etme... :D

füsunANK 10-11-2006 12:48

Hepinize iyi eğlenceler..Gezi fotolarınızı bekliyoruz....

murare 10-11-2006 13:16

Neymiş o planlar bakıyım. Chew kırıcı oluyorsun ama gelirim deyipte, gelmemişim gibi. Mazeretimi söyledim. Hani zaten daha kimse geliyorum dememiş, kaç kişisiniz bakayım. İki kişi iseniz daha sonra beraber gidelim.

Müjgan 10-11-2006 17:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi murare
Neymiş o planlar bakıyım. Chew kırıcı oluyorsun ama gelirim deyipte, gelmemişim gibi. Mazeretimi söyledim. Hani zaten daha kimse geliyorum dememiş, kaç kişisiniz bakayım. İki kişi iseniz daha sonra beraber gidelim.

Chewi tanımıyorsun ki, o nun kırıcı olduğunu düşünmemelisin.
Mazeretini de tam anlamıyla burada yazmadın.
Bugün uğradığında bana anlattığın mazeretin ise geçersiz. Çünkü zaten ağaçlar net üyesi olan acer palmatum ile yapacağınız buluşma, ya da alışveriş bir başka zaman dilimine alınamayacak birşey değildi. Çiçekler için saksı alacağınızı söylemiştin yanılmıyorsam :p

malina-x 10-11-2006 19:50

benim bu hafta yetismesi gereken bir isim var uzgunum, bir daha ki sefere gelirim umarim :)

calis, calis nereye kadar...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025