agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   İst. Üniv. Botanik Bahçesi Gezisi (2 Ocak 2011 Saat:13.00) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/22886.htm)

cenan 30-12-2010 10:02

Sn Nuri bey harikasınız. Aygün öğretmetmenim sizde iyiki sesli düşünmüşsünüz;) Ufak iki engelim var, halledebilirsem bende gelmek istiyorum. Hem ordaki güzellikleri görmek adına hemde burdaki kardeşliklerimi tanımak adına. Cumartesi günü tam kesinleşir benim programım.

Nuri Murvet 30-12-2010 20:57

Merhaba

İ.Ü Botanik Bahçesine Ağaçlar net üyeleri için özel izin alınmıştır.

(2 Ocak 2011 Pazar Saat:13.00)

Bugün bahçedeydim, botanik bahçede soğanlı (geofit) bitkilerinin yeni yapılan kasalarına dikimleri yapıldı.

Hocalarıma yapacağımız gezide kimlerin geleceğini ve gelen misafirlerimize nasıl rehberlik edileceğini konuşurken, sayın hocamız Prof.Dr. Erdal Üzen hocamızı ve Yrd.Doç.Dr. Osman Erol hocamızı Ağaçlar Net ailesini tanıması için davet ettim...!

Sağolsunlar, çok önemli bir işleri çıkmaz ise katılacaklarını söylediler..!

Sizlerle paylaşmak istedim..!

Gelebilecek arkadaşlara, gelebilirim miyim.? sorusunun cevabı ...Elbette sizleri tanımaktan ve tanışmaktan mutluluk duyarız... Pazar günü buluşmak dileği ile ..

sariefe 30-12-2010 22:24

Ben de nasıl giderim diye düşünen arkadaşlar için teklifimi yineliyorum. Giderken Mecidiyeköy' den alınmak, dönüşte Mecidiyeköy' e bırakılmak üzere 3 (artık 2) arkadaşı götürüp getirebilirim. Gelmek isteyenlerin isteğini bildirmesi yeterli. Sevgiler...

1. hozat
2.
3.

aygün 30-12-2010 22:35

Sayın sariefe, pazar sabahı bildirebilirim ancak. Ama bu arada şansımı da kaybedebilirim, kısmet...
Teşekkür ederim duyarlılığınız için.

sariefe 30-12-2010 23:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aygün (Mesaj 733916)
Sayın sariefe, pazar sabahı bildirebilirim ancak. Ama bu arada şansımı da kaybedebilirim, kısmet...

Sayın aygün eğer gelmesi kesin 2 kişi çıkmazsa pazar günü saat 12:00' ye kadar sizden haber beklerim. Gelirseniz mutlu oluruz. Sevgiler...

betito 31-12-2010 06:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sariefe (Mesaj 733912)
Ben de nasıl giderim diye düşünen arkadaşlar için teklifimi yineliyorum. Giderken Mecidiyeköy' den alınmak, dönüşte Mecidiyeköy' e bırakılmak üzere 3 (artık 2) arkadaşı götürüp getirebilirim. Gelmek isteyenlerin isteğini bildirmesi yeterli. Sevgiler...

1. hozat
2.
3.

Sayın sariefe, eğerki son güne kadar kimse gelmezse ben gelebilirim, tabi uygun görürseniz. :)

sariefe 31-12-2010 07:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi betito (Mesaj 733985)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sariefe (Mesaj 733912)

1. hozat
2.
3.

Sayın sariefe, eğerki son güne kadar kimse gelmezse ben gelebilirim, tabi uygun görürseniz. :)

Sayın betito tabi ki uygundur. Gelebilirseniz mutluluk duyarım. Kesinse adınızı listeye ekleyin. Değilse pazar günkü son çağrımı bekleyin. Buluşma noktası ve saati olarak 12:00-12:15 arasını ve ana caddedeki Murat Muhallebicisinin önünü düşündüm ama duruma göre ana cadde üzerinde herhangi biyerde olabilir. Geleceği kesinleşen telefon numarasını özelden bildirirse iyi olur.

Nuri Murvet 31-12-2010 17:19

Merhaba

Ağaçlar net ailesinin tüm üyelerinin yeni yılını sağlıkla, mutlulukla ve sevdiklerinizle beraber geçmesini temenni ederim. Saygılarımla...

Zafer İnandıklı 31-12-2010 19:02

Bu güzel fırsatı kaçırmak, yılbaşı büyük ikramiyeyi kaçırmak gibi olur.
Pazar günü ben de varım inşaallah.

Nuri Murvet 01-01-2011 17:08

Sayın ergin emek

Sizinle tanışmak benide mutlu eder, buyrun botanik bahçe gezimizi beraber yapalım..

Mesaj bölümünüz dolu temizlerseniz ulaşım bilgilerini verebilirim.Selamlar.

Nuri Murvet 01-01-2011 17:10

Sayın Zafer İnandıklı

Yarın görüşmek üzere...Selamlar...

merlict 01-01-2011 17:14

hocam İzmirden gelecekler için de servis kalkacak mı ? :dilli:

Mehmet

Herkese sağlık dolu mutlu yıllar...

Nuri Murvet 01-01-2011 17:24

Sayın merlict

Hava alnından botanik bahçeye servis var geleceksen ismi vereyim senin için bekletirim..!

Yeni yılınız ailenizle beraber sağlıklı mutlu ve bol paralı geçsin...

merlict 01-01-2011 17:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Nuri Murvet (Mesaj 734570)
Sayın merlict

Hava alnından botanik bahçeye servis var geleceksen ismi vereyim senin için bekletirim..!

Yeni yılınız ailenizle beraber sağlıklı mutlu ve bol paralı geçsin...

hocam beni mat ettin, şaka derken gerçek oluverdi, keşke fırsatım olsaydı da size katılabilseydim.Üzgünüm...:(

Mehmet

Yeni yıl dilekleriniz için bilmukabele...

Hhatice 01-01-2011 21:43

Saat 13.00 kapıda buluşacağız değil mi ?

betito 01-01-2011 21:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Hhatice (Mesaj 734697)
Saat 13.00 kapıda buluşacağız değil mi ?

Evet. :)

Nuri Murvet 01-01-2011 21:56

Merhaba

Yarın sizleri eşimle birlikte kapıda karşılayacağım, bekliyoruz...!

aygün 01-01-2011 22:17

Fatih Haşim İşcan geçidinden çıkıp Fatih parkı' nın tersi istikamette ilerliyoruz.

Büyükşehir Belediyesini de geçiyoruz. Doğru mudur?

sariefe 01-01-2011 22:28

... nasıl giderim diye düşünen arkadaşlar için teklifimi yineliyorum. Giderken Mecidiyeköy' den alınmak, dönüşte Mecidiyeköy' e bırakılmak üzere 3 (artık 1) arkadaşı götürüp getirebilirim. Gelmek isteyenlerin isteğini bildirmesi yeterli. Sevgiler...

1. hozat
2. betito
3.

Güler 01-01-2011 22:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aygün (Mesaj 734724)
Fatih Haşim İşcan geçidinden çıkıp Fatih parkı' nın tersi istikamette ilerliyoruz.

Büyükşehir Belediyesini de geçiyoruz. Doğru mudur?

Öyleymiş, ben de tam bilmiyorum ama sayın malina bir harita vermiş, baktınız mı?

sariefe 01-01-2011 22:59

Ulaşımı merak eden arkadaşlar için, cafe haliç ulaşım videolarında botanik bahçeye ulaşım da anlatılmış olunuyor. Güzergah seçerek videoları inceleyebilirsiniz. Kafe botanik bahçeyle komşu gibi.

http://www.cafehalic.com/contact.aspx

aygün 01-01-2011 23:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 734751)
Öyleymiş, ben de tam bilmiyorum ama sayın malina bir harita vermiş, baktınız mı?

Güler Hanm baktım da dediğim şekilde kolay olacak oğlumun dediğine göre.

aygün 01-01-2011 23:49

Sevgili sariefe belirttiğim şekilde oğlumla ayrı geleceğiz.

Tekrar teşekkürler....

sans43 02-01-2011 15:26

1 Eklenti(ler)
Yirmi yıldan beri gidemediğim okuluma nostaljik bir gezi yaptım, anılarım canlandı. Emeği geçenlere ve tüm gelen herkese teşekkür ederim.

ankstel 02-01-2011 16:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sans43 (Mesaj 734953)
Yirmi yıldan beri gidemediğim okuluma nostaljik bir gezi yaptım, anılarım canlandı. Emeği geçenlere ve tüm gelen herkese teşekkür ederim.

Çok güzel bir resim paylaştığınız için teşekkür ederim. birde resimdekilerin kim olduklarını belirtme imkanınız olsaydı

Nuri Murvet 02-01-2011 17:01

1 Eklenti(ler)
Merhaba

Bugün benim için çok ayrı bir gündü.!

Botanik bahçe turumuza katılan Ağaçlar net üyelerine ve misafirlerimize çok çok teşekkür ederim.

Sizlerle tanışmaktan o kadar mutlu oldum ki, daha hala heyacanı üzerimde..!

Bu gezi prova niteliğinde oldu, baharda da buluşmak dileği ile..!

Sayın aygün ve oğulları aramıza sonradan katıldılar. Teşekkür ederim.

Sayın günebakan ve kızı aramıza sonradan katıldılar.Teşekkür ederim.

Sayın epsody ve eşi.. aramıza sonradan katıldılar.Teşekkür ederim.

Sayın İsmini hatırlıyamadığım hanım efendiden özür diliyorum. aramıza sonradan katıldılar.Teşekkür ederim.

Toplam olarak 32 kişi ile bahçe gezimizi gerçekleştirdik...!

Grubumuza rehberlik ederken, fazla fotoğraf çekemedim paylaşım olursa arşivime alırım, bu günün hatırası olarak..!

Eklenti 186998

2-Ocak- 2011 İ.Ü botanik bahçe gezisi

Güler 02-01-2011 17:01

2 Eklenti(ler)
Önce sayın Nuri Murvet ve eşine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Sağolsunlar bugün bizlere çok güzel bir gün yaşattılar.

Nuri Murvet Bey, hiç yorulmadan hem Botanik Bahçesini hem de seraları gezdirdi, hepimizin sorularına tek tek cevap vererek bizleri aydınlattı.
Alan çok büyük ve değişik bitkileri gördük, tanıtık. Ve sonunda karar verdik ki buraya bahar aylarında gelmeli ve bahçenin renk cümbüşüne dönüşüne tanık olmalıyız.

Arkadaşlarımız güzel fotoğraflar çektiler, herhalde buraya yüklerler.

Yeni arkadaşlarla tanışmak da çok güzel oldu, sevgili aygün bize sürpriz yapmış, güzel ikramlarda bulundu. Teşekkürler.

Botanik Bahçesindeki manzara nefis, deniz ayağınızın altında. Hem geziye başlamadan hem de geziden sonra oturup bu güzel manzarayı seyrettik.
Bazı arkadaşlar bu güzellik karşında dayanamayıp sigaralarını tellendirmeye başladılar, siz sakladıklarına bakmayın.

Manzaramız ve keyfini çıkartanlardan Hhatice ve Suna.

Güler 02-01-2011 17:05

3 Eklenti(ler)
Su sümbülleri, orkideler, mercan ağacı.

Güler 02-01-2011 17:09

3 Eklenti(ler)
Etobur (yuttu, yutacak), dişi Sicas çiçeği, devasa beyaz sterliçe.

betito 02-01-2011 17:47

5 Eklenti(ler)
Ben de birazdan yükleyeceğim ama oldukça da fazla. Çoğunun adını bilmiyorum, şimdiden kusura bakmayın.

Gezi için teşekkür ederim. İnşallah Güler Hanım da belirttiği gibi baharda tekrar mekana gitmek isterim.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025