![]() |
Belki mevsim kıştı. Hava serindi. Bitkilerin kimi dinleniyordu, kimi çoktan uyumuştu belki. Güneşli bir bahar günü olmasada ortak düşünce, çok güzel bir gündü.
O gün; hava sıcaktı aslında. Rengarenkti bahçe. Çünkü orada sıcak kalpleriyle havayı ısıtan, renkli kişilikleriyle bahçeye renk katan doğa dostları vardı. Ortak payda da buluşmuş tek yürek olmuşlardı. O gün herkes mutluydu. Ben mutluydum. Oya ağacı, muz çiçeği hatta kırmızı balıklar mutluydular. Tüm canlılar mutluydu. O güzel günde; fikir verene, anlatana, dinleyene, eşlik edene, gülümseyene, paylaşana kısacası payı olan herkese sonsuz teşekkürler. Ne mutlu doğayı sevene, sevgisini paylaşana. Sevgilerimle... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hozat'ı, seni, aygün'ü (mutlaka daha çok arkadaşımız vardır) Edebiyat Kolu bölümüne kaydetmeleri için yönetime istekte bulunacağım. :D |
Sevgili Güler iltifat ediyorsunuz. Ben edebi bir kişilik değilimdir. Kırk yılda bir gelir birşeyler. O da kıvılcımı çakanlarla alakalı, benimle değil ;)
Sevgiler... |
İlham var diyorsun? :dilli:
|
Bitkiler, dostlar olurda ilham olmaz mı?
|
Sayın aygün merhaba
Paylaşmış olduğunuz fotoğrafları tek tek seyrederken dostlarla o güzel günü yeniden yaşadım, çok teşekkür ederim... |
Rica ederim. Unutulmaz bir gündü. O heyecanla bazılarını iki kere çekmişim. Doğrusu yüklerken de zorlandık ve sonradan farkettim ama silemedik.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025