![]() |
Çok sevindim.
Saat 13.00 tam da öğle yemeği zamanı. Orada çay kahve veya meşrubat içebileceğimiz yer var mı? Bizler de simit, kek v.s getirelim. |
Çok güzel olacak, çok.....!
|
Acaba hava nasıl olacak.
|
Sayın Güler
Botanik bahçede çay kahve veya meşrubat yoktur. Dileyen yanlarında simit, kek v.s getirebilirler..! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Arkadaşım biz 29 aralık 2010 günü yani yarın bir gorup arkadaşlar gezeceğiz herkes katılabilir yarın 10 kadar bilgi verirseniz iletişim kurarız. gerekli görüşmeler yapılmış olup profesör dr.erdal üzen bey de bize zaman ayıracak |
Alıntı:
Ama birde güzel bir hava olursa çok daha keyifli olacak . Çok teşekkür ederiz Nuri bey iyi ki sizi tanıdık .İyi ki ağaçlar net var . |
BENDE KATILMAK İSTİYORUM.
2 Ocak 2011 pazar günündeki geziye. |
Sayın ankstel merhaba
Zaman olarak müsaitsiniz, sizleri tanımak isterdim, yapacağınız bahçe gezinizin iyi geçmesini temenni ediyorum. Saygılarımla.. |
Alıntı:
|
Sevgili arkadaşlar gezimiz kesinleştiğine göre, Allah' tan sağlık vs. gibi büyük bir sorun çıkmazsa benim bir teklifim var. Gelmek isteyen arkadaşlardan 3 kişiyi Mecidiyeköy' den alıp dönüşte tekrar Mecidiyeköy' de bırakmak üzere kendi arabamla götürüp getirmekten mutluluk duyarım. Tek kısıtlama araba içerisinde sigara içilmemesidir ;) Bilginize... Sevgiler...
|
Çok güzel bir haber.
Peki belli bir yerde buluşma olacak mı? Daha önce oraya hiç gitmedim. |
Sayın betito merhaba
Sizin geliş istikametinizi bilmiyorum ama en basit gelme şekli : Fatih istikametinden, Şehzadebaşı, Vezneciler istikametine doğru gelin, İstanbul Üniversitesi giriş kapısına doğru ilerleyin yol üzerinde Müftülük tabelalarını takip edin, müftülük ile botanik bahçe aynı avluda burada toplanacağız.Telefon numaramı size özelden veriyorum, bir aksilik olursa ararsınız |
Alıntı:
Web sayfasının linkini aşağıya koydum : http://www.cafehalic.com/ |
Bu güzel işte. O zaman dolaşır daha sonra da cafehalic de birşeyler atıştırırız.
Teşekkür ederim. |
Sayın Eser İlhan, verdiğiniz linkte de ulşaşım bilgilerini videoya almışlar. Son saniyelerde İst. Ünv. Botanik Ana Bilim Dalı tablesı çıkıyor. Sanırım orası buluşacağımız yer oluyor, doğru muyum? :)
|
Alıntı:
|
Merhaba
Süleymaniye camii'nin arkasında kalıyor, Veznecilerden İst. Müftülük tabelalarını takip edin müftülükle I.Ü.Botanik Anabilim Dalı aynı avludadır.. Avluda buluşalım, ben erken gideceğim sizleri karşılarım merak etmeyin çok kolay... |
Ne desem bilmemki ! Kendimle gurur duyuyorum. :)
Tezahurat istemeeez!:D İyiki sesli, daha doğrusu yazılı düşünmüşüm;) O güzel bahçeyi ve siz güzel insanları tanıyacağimı düşündükçe içim içime sığmıyor....! Gerçek alkışı ise Sayın Nuri Murvet hakediyor tabii. Sağolsun... |
Alıntı:
2- ? 3- ? |
Arkadaşlarımı tanıma adına.
Alıntı:
Çok önceden planladığımız Ankstel arkadaşım ve birkaç tanıdığı ile Botanik bahçesine Sayın Erdal Üzen hocanın refakatinde bir kere daha gezip dolaşmama rağmen Ağaçlar nettte'ki üye arkadaşlarımı tanımak için bu gezide aranızda olmaktan onur duyacağım. |
Alıntı:
1- hozat 2- ? 3- ? |
2 ocak 2011 saat 13 teki İ.Ü Süleymaniye botanik bahçesine katılmak isterim bir sakıncası yoksa esenlikle kalın
|
Arkadaşlar bu Botanik Bahçesi gezisine bende eşimle beraber katılmak isterim.Saat tam 13.00 te Bahçenin avlusunda mı buluşulacak.Araba için otopark varmıdır acaba.Katılacak
arkadaşlarla tanışmaktan mutluluk duyacağım.Selamlarımla. |
Anlaşıldı. Pazar günü sitede kimse kalmayacak. Herkes neredeee? Cevap veriyorum: Botanik Bahçede.
|
inşallah bize de nasip olur botanik bahçeyi gezmek. gerçi burdan nuri beyin sayesinde gezmiş kadar olduk ama o atmosferin içinde olmak ayrı , ağaçlar net üyeleriyle tanışmak daha mutluluk verici bir olay sizlere pazar günü için yağmursuz güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle sağlıcakla kalın.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Ben de katılmak isterim. 2 ocakta yolcu uğurlamam gerekiyor. Saati ayarlayabilirsem gelmek istiyorum.
|
Yanlış anlama.
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025