agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   9 Ocak 2011 İstanbul Gurubu Toplantısı (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/22814.htm)

habibe 10-01-2011 11:17

Hepinize merhabalar..
Uzun bir süredir bir çok şeyden uzak kaldığım gibi sitemizden ve siz güzel insanlardan da ayrı kaldım.
(Bir süredir hasta yatan kayınvalideme bakıyorum. Gece bakıp, gündüz uyuyorum. ) Bir kaç gündür ara sıra siteye bakabilme fırsatı buldum. Okunacak ne çok şey birikmiş..
Toplantı fotoğraflarınızı da görünce, bir merhaba diyeyim istedim.
Tüm dostlara kucak dolusu sevgiler saygılar.

limon 10-01-2011 11:24

Habibeciğim bizler de seni çok özledik. Fırsatın olduğunda bol bol görüşürüz. Geçmiş olsun, hastanızın kısa zamanda iyileşmesini dilerim.

nurcanaybay 10-01-2011 12:05

Toplantı nerede olur ise olsun yazılan yorumları en çokta fotoğrafları incelerim.
Bazı arkadaşları nere de görsem tanıyacak durumdayım .Bir gün yolunuzu kesip selam verirsem şaşırmayın :) Ama gözümden kaçmadı ise bazı arkadaşlar karelere hiç yakalanmamışlar.

Ben de katılamayan arkadaşlar gibi toplantıları kıskançlıkla takip etmekteyim.Yine çok güzel bir gün geçirmişsiniz daha nicelerine....

Minem 10-01-2011 12:20

Arkadaşlar çok güzel + muhteşem bir toplantı olmuş. Aranızda olmayı fotoğraflara bakıp yazılanları okudukca daha bir kıskançlıkla istedim ama kısmet olmadı:( İnşallah bir daha ki toplantılarda aranızda olmak dileğiyle. Sevgiyle...

ac/dc 10-01-2011 13:11

merhaba

rica ederim sayın Kiraz,
çorbadaki tuzum tat verdiyse ne mutlu bana. Amacım bitkiye aşık olanlarla
elimdeki güzel birşeyi paylaşmaktı. teşekkürler

ac/dc 10-01-2011 13:14

sevgili Dudi umarım herşey güzel gelişir ve paylaşırız, sevgilerimle

ac/dc 10-01-2011 13:17

Ayrıca başta Limon ve Güler hanıma gösterdikleri yakınlık için teşekkür eder Sihirli Toprak ailesi olarak benzer oluşumlarınızın içinde süreklilik arzedeceğimizi belirtmek isterim.
Sevgi ve Saygılarımla

ac/dc 10-01-2011 13:19

Bir sonraki toplantınıza yanarlı dönerli birşeyler hazırlarız)))))))))))

bettyycim 10-01-2011 13:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ac/dc (Mesaj 739407)
rica ederim sayın Kiraz,
çorbadaki tuzum tat verdiyse ne mutlu bana. Amacım bitkiye aşık olanlarla
elimdeki güzel birşeyi paylaşmaktı. teşekkürler

Gerçekten çok hoş bir jestti teşekkürle :D:D

ac/dc 10-01-2011 13:26

rica ederim Bettyycim umarım bir sonrakine katılıp sizlerle tanışma fırsatım olur
sevgilerimle,

ac/dc 10-01-2011 13:28

sizleri şimdilik resimlerinizden ve yorumlarıızdan tanımaya çalışıyorum)))))

bettyycim 10-01-2011 13:30

Her zaman bekleriz, aramızdaki sevgi bağını hissetmelisiniz :D:D

Orhan Özbilgiç 10-01-2011 13:40

Ben bi yerlede toprak için ağaclar.net' in armağanı diye belirtmiştim. Aslında, ''bizden bize'' olmuş.
Yinede, toprak için sayın ac/dc' ye teşekkür ederim. Görüşmek dileğiyle.

katmer 10-01-2011 13:41

Sevgili ac/dc, hani kahve içecektik:)) Neyse, bir daha ki sefer artık.. Jestiniz için ben de teşekkür ediyorum. Başta bende var diye almadım. Sonra arttığını görünce bir paket toprak aldım. Ne yazık ki arabayla gelmediğimi unutmuşum;)

Cumhur Tonba 10-01-2011 13:52

[QUOTE=Orhan Özbilgiç;739307]O gelmese de olur. Kimseye tatlı bırakmaz yoksa.:mad::D:D:D[/QUOT

Siz hiç merak etmeyin Orhan Bey,
Ben sizi kollarım. Baktım tatlı var yanınızda hemen yanaşırım.

ac/dc 10-01-2011 13:53

ilginize teşekküler orhan bey)))))

ac/dc 10-01-2011 13:54

sevgili katmer güle güle kullan burnuma kahve kokusu hala geliyor)))))

bettyycim 10-01-2011 13:59

[QUOTE=Cumhur Tonba;739451]
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 739307)
O gelmese de olur. Kimseye tatlı bırakmaz yoksa.:mad::D:D:D[/QUOT

Siz bakmayın öyle dediklerine 4 kg. tatlıdan 2 kg. mı kaldı :mad:

Orhan Özbilgiç 10-01-2011 13:59

[QUOTE=Cumhur Tonba;739451]
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 739307)
O gelmese de olur. Kimseye tatlı bırakmaz yoksa.:mad::D:D:D[/QUOT

''Sen yanımda ol. Yeter!''

Hhatice 10-01-2011 14:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 (Mesaj 739236)
Bu birlikteliğimizde bütün arkadaşlarımın ortak özelliği sevimlilik, tevazu, cana yakınlık ve paylaşımcılık ruhuna sahip olmaları idi. Yorumlarımı her biri için ayrı ayrı yapmak istiyorum izinleriyle

Patronlarımız pardon moderatörlerimiz Güler hanım ve Ferda hanımdan başlayalım.(Yaşasın yağcılık):D Onlar sayesinde bu site yüz bin lere dayandı.

Diğer arkadaşlara gelince: Yüzüme bakıp bakıp "sen benden nasıl büyük yaşlı olabilirsin" mealinde sözler söyleyen sevimli arkadaşım ve hocam Orhan Özbilgiç , bilgili konuşmaları ve bize yazılı hazırlayarak sunduğu dersi ile Ankstel, aslan parçası oğlu Ege ve güzel eşi ile Trutt, bir insanın sadece diyet ile bu kadar güzelleşeceğini ve gençleşeceğini sanki 17 yaşında tahmin edemediğim Dudi, mankenleri çatlatabilecek Selenn ve Bettyycim, Güzel eşi ile sevimli yakınlıklıkları Güler hanımın bile takıldığı gözden kaçmayan Zafer İnandıklı , şairimiz, hocamız, saygı ile eli öpülecek Sayın Hozat, Vildan hanımın söylediği gibi gençlikleri ile yaş ortalamamızı düşüren Sarıefe ve betito Vildan hanım, Vildan hanım oradaki en ihtiyar delikanlı ben bile 44,5 yaşında iken(uykular hariç) karşımda yüzüme baka baka böyle yaş dan söz edilir mi?:D hanımefendileri söylemiyorum, onların çoğunluğu 19 ve 29 bir kısmı 39 yaşında idi. :D:D:D, zerafet sembolleri zenfree, kiraz ve limon, Zarif eşi ve eşinin güzel kardeşi ile bizleri hiç bıkmadan, usanmadan bilgilendiren Nuri Mürvet, malç ve kompost konusunda seminer verebilecek zaten sürekli veriyor tecrübeye sahip Epsody, yanındakini kardeşi zannettiğim meğer kızı imiş Günebakan, teklif ve yönlendirmeleri ile toplantıların mümtaz kişisi Cemal.S, eşimle ortak arkadaşımız Eser İlhan, sanal adı ile hepimizi gülümseten nrkrkmz , Suna, Filiz, Katmer, Serkan İstanbul,
Selehattin 67 ve diğerleri orada ve burada sizinle birlikte olmaktan memnunum.

Her şey gönlünüzce olsun.

Bende kendi adıma diğerleri olarak memnun oldum Osman Bey.
Sayın ac/dc gönderdiğiniz hediye topraklar için çok teşekkür ederim .Sihirli toprak broşürünüzü inceledim .Bundan sonra çok değer verdiğim çiçeklerim için yalnız sizin sihirli toprağınızı kullanacağım .

Orhan Özbilgiç 10-01-2011 14:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bettyycim (Mesaj 739460)

Siz bakmayın öyle dediklerine 4 kg. tatlıdan 2 kg. mı kaldı :mad:

Şunlara inat, bana ikram edileni alıp, ağzıma götürürkende resmimi çektirip, şurada ağız şapırtımı hissettirmek vardı.:dilli:

Bundan sonraki ilk ikramda bu işi yapacağım valla..:D

ac/dc 10-01-2011 14:07

Sevgili Hatice rica ederim güle güle kullanın sonraki tercihinize saygı duyarım))

bettyycim 10-01-2011 14:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 739466)

Tatlıyı yerken görmedim ama o ağızlara layık dut kurusu ve korogaki yediğiniz gördüm :D:D

Orhan Özbilgiç 10-01-2011 14:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bettyycim (Mesaj 739471)
Tatlıyı yerken görmedim ama o ağızlara layık dut kurusu ve korogaki yediğiniz gördüm :D:D

Sahi yaaa! bana savunmam için delil verdiniz, sağolun bettyycim.:)

Eveeeet. Ben tatlıların şahını yedim. bir cevizli, iki sade artı bir çuval dut kurusu...
Naaberrr! Cumhur Kaptaaaannn!!:D

katmer 10-01-2011 14:44

En çok da ne yaptığımızı anlamaya çalışan gelip geçenlere güldüm:D
Kafalarını cafenin kapısından uzatıp, tuhaf tuhaf bakıyorlardı:)

sariefe 10-01-2011 14:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 739190)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sariefe (Mesaj 739184)
sütlü nuriye

Zamanı paylaşacak güzel insanlar olunca, hele birde bunlar 50 kişi olunca

Ne 50 si sayın sariefe. belki siz orada 50 kişiydiniz fakat biz burada belkide 150 kişi idik toplantıdan haber almak, fotoğrafları görmek için.

Sayın Cumhur Tonba, alıntıladığınız kelimelere bakınca aklınızın birazda nerde/neyde olduğu belli oluyor :D Sizin payınız arttı. Keşke aramızda olsaymışsınız. Siz, sütlü nuriye ve biz güzel bir üçlü olurduk heralde. Tabi sonlara doğru sadece siz ve biz ;)

Dudi 10-01-2011 15:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 739466)
Şunlara inat, bana ikram edileni alıp, ağzıma götürürkende resmimi çektirip, şurada ağız şapırtımı hissettirmek vardı.:dilli:

Ben de yardımcı olurum Orhan bey :D

serkan_istanbul 10-01-2011 15:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Dudi (Mesaj 739317)
Bizimle hastalık falan kalmaz sevgili serkan_istanbul :) İlaç gibi gurubuz kral fm misali :D

Size katılıyorum hepinizi tanımaktan çok mutlu oldum inanın teşekkür ederim

serkan_istanbul 10-01-2011 15:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 739330)
Sevgili serkan İstanbul, bizler de seni sevdik. Köşende sakin sakin oturunca pek rahatsız etmek de istemedik.
Panik Atak hastası olduğunu sonradan toplantı sonunda söyleyince öğrendim, daha evvel bilseydim yanmıştın arkadaşım. Düşük çenemle seni yanlız bırakmazdım. :D

Aramıza daha sık katıl, bizlere yaz, toplantılara gel.
Beraberce her şeyin üstesinden geliriz.

Çok teşekkür ederim. benim siteye üye olmamda sizin ve bahçenizin çok katkısı var. mutlaka katılmak isterim toplantılarınıza. sevgiyle sağlıkla kalın güler hanım.

serkan_istanbul 10-01-2011 15:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi limon (Mesaj 739331)
Ben de bu hastalığı bahçe, bitki, toprak sayesinde tamamen yendim. Eşekten düşeni eşekten düşen anlarmış misali şu yazdığınız cümleden neler yaşadığınızı o kadar iyi tahmin edebiliyorum ki...

Güler Hanım'ın da yazdığı gibi, sessiz sedasız otururken kalbinizin atışlarını dinlediğinizi bilseydim keşke. :)

çok teşekkür ederim. çok naziksiniz. çok duygulandım şimdi inanınki

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025