![]() |
Hepinize merhabalar..
Uzun bir süredir bir çok şeyden uzak kaldığım gibi sitemizden ve siz güzel insanlardan da ayrı kaldım. (Bir süredir hasta yatan kayınvalideme bakıyorum. Gece bakıp, gündüz uyuyorum. ) Bir kaç gündür ara sıra siteye bakabilme fırsatı buldum. Okunacak ne çok şey birikmiş.. Toplantı fotoğraflarınızı da görünce, bir merhaba diyeyim istedim. Tüm dostlara kucak dolusu sevgiler saygılar. |
Habibeciğim bizler de seni çok özledik. Fırsatın olduğunda bol bol görüşürüz. Geçmiş olsun, hastanızın kısa zamanda iyileşmesini dilerim.
|
Toplantı nerede olur ise olsun yazılan yorumları en çokta fotoğrafları incelerim.
Bazı arkadaşları nere de görsem tanıyacak durumdayım .Bir gün yolunuzu kesip selam verirsem şaşırmayın :) Ama gözümden kaçmadı ise bazı arkadaşlar karelere hiç yakalanmamışlar. Ben de katılamayan arkadaşlar gibi toplantıları kıskançlıkla takip etmekteyim.Yine çok güzel bir gün geçirmişsiniz daha nicelerine.... |
Arkadaşlar çok güzel + muhteşem bir toplantı olmuş. Aranızda olmayı fotoğraflara bakıp yazılanları okudukca daha bir kıskançlıkla istedim ama kısmet olmadı:( İnşallah bir daha ki toplantılarda aranızda olmak dileğiyle. Sevgiyle...
|
merhaba
rica ederim sayın Kiraz,
çorbadaki tuzum tat verdiyse ne mutlu bana. Amacım bitkiye aşık olanlarla elimdeki güzel birşeyi paylaşmaktı. teşekkürler |
sevgili Dudi umarım herşey güzel gelişir ve paylaşırız, sevgilerimle
|
Ayrıca başta Limon ve Güler hanıma gösterdikleri yakınlık için teşekkür eder Sihirli Toprak ailesi olarak benzer oluşumlarınızın içinde süreklilik arzedeceğimizi belirtmek isterim.
Sevgi ve Saygılarımla |
Bir sonraki toplantınıza yanarlı dönerli birşeyler hazırlarız)))))))))))
|
Alıntı:
|
rica ederim Bettyycim umarım bir sonrakine katılıp sizlerle tanışma fırsatım olur
sevgilerimle, |
sizleri şimdilik resimlerinizden ve yorumlarıızdan tanımaya çalışıyorum)))))
|
Her zaman bekleriz, aramızdaki sevgi bağını hissetmelisiniz :D:D
|
Ben bi yerlede toprak için ağaclar.net' in armağanı diye belirtmiştim. Aslında, ''bizden bize'' olmuş.
Yinede, toprak için sayın ac/dc' ye teşekkür ederim. Görüşmek dileğiyle. |
Sevgili ac/dc, hani kahve içecektik:)) Neyse, bir daha ki sefer artık.. Jestiniz için ben de teşekkür ediyorum. Başta bende var diye almadım. Sonra arttığını görünce bir paket toprak aldım. Ne yazık ki arabayla gelmediğimi unutmuşum;)
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;739307]O gelmese de olur. Kimseye tatlı bırakmaz yoksa.:mad::D:D:D[/QUOT
Siz hiç merak etmeyin Orhan Bey, Ben sizi kollarım. Baktım tatlı var yanınızda hemen yanaşırım. |
ilginize teşekküler orhan bey)))))
|
sevgili katmer güle güle kullan burnuma kahve kokusu hala geliyor)))))
|
[QUOTE=Cumhur Tonba;739451]
Alıntı:
|
[QUOTE=Cumhur Tonba;739451]
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın ac/dc gönderdiğiniz hediye topraklar için çok teşekkür ederim .Sihirli toprak broşürünüzü inceledim .Bundan sonra çok değer verdiğim çiçeklerim için yalnız sizin sihirli toprağınızı kullanacağım . |
Alıntı:
Bundan sonraki ilk ikramda bu işi yapacağım valla..:D |
Sevgili Hatice rica ederim güle güle kullanın sonraki tercihinize saygı duyarım))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Eveeeet. Ben tatlıların şahını yedim. bir cevizli, iki sade artı bir çuval dut kurusu... Naaberrr! Cumhur Kaptaaaannn!!:D |
En çok da ne yaptığımızı anlamaya çalışan gelip geçenlere güldüm:D
Kafalarını cafenin kapısından uzatıp, tuhaf tuhaf bakıyorlardı:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025