agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   9 Ocak 2011 İstanbul Gurubu Toplantısı (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/22814.htm)

ykolko 11-01-2011 22:39

Sayın Cemal.S Ali Samiyen az önce son konuklarını uğurladı ışıklarını kapatarak tarih oludu, Saraçoğluna ne dersiniz? :)

Hhatice 11-01-2011 23:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serilaaa (Mesaj 740351)
Sayın Ağaçlar net üyeleri ; 9 Ocak Pazar günü İstanbul Toplantısında bulunmak ve dostlarla tanışmak en büyük arzum idi.Fakat ani olarak geçirdiğim Safra kesesi ameliyatı ile sizlerle buluşamamak ve sohpetlere katılamamak beni gerçekten üzmüştür.

Bu sayfalardan ve fotoğraflardan her zamanki gibi çok nezih bir ortamda yapılan toplantının görüntüleriyle avunmak zorunda kaldım.Bir daha toplantılara katılmak üzere herkese sevgi ve saygılarımı sunarım.

Selamlarımla.

Geçmiş olsun .Bahar toplantısına katılırsınız .Üzülmeyin .

sariefe 12-01-2011 00:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ankstel (Mesaj 740288)
Sevgili Sarıefe
Sizi tanımaktan ve toplantı sonrası sera gezisinde göstermiş olduğunuz kibarlığa *** ederim . bence de yetmedi akşamları lokale beklerim İsmail bey de gelir yeni projeler hk sohbet ederiz yeni rotalar çizeriz ...

Sayın ankstel,

sizi tanımak benim için de mutluluk sebebi oldu. Beni toplantılarınızdan haberdar ederseniz size seve seve eşlik ederim. Görüşmek üzere. Sevgiler...

Güler 12-01-2011 05:43

Sevgili cemal.S, sayın Mine Hanımla İstanbul'da bir eğitim toplantısı yapılması hususunda birkaç defa konuştuk.
Bu aralar hocamızın iş yoğunluğu çok fazla. Biraz da bel ağrısı şikâyetleri var.
Eminim ki uygun olan en kısa zamanda İstanbul'da güzel bir eğitim toplantısı yapacaklar.

günebakan 12-01-2011 12:43

Ben İzmirdeyken birkaç kere Mine hanımın eğitim seminerine katılmıştım bilmediğim birçok şey öğrendim bence de bir eğitim semineri olsa çok faydası olacağı kanaatindeyim:)

Mine Pakkaner 12-01-2011 15:08

Teveccüh gösteriyorsunuz teşekkür ederim, mahçubum sizlere. İlk fırsatta birlikte hem bir eğitim çalışmasına imza atarız hem de ben sizin bol sohbetli, neşeli birlikteliğinize katılmış olurum.

ismail seyrek 12-01-2011 19:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 740185)
Bak bak, kavgada bile söylenmez.....Bana biri böyle yazsa valla alınırım Cumhur Tonba. :D :D

(mikserlik bana da mı bulaştı ne? Hep bu furkan yıldız'ın yüzünden.) :p

Benim bu mesajım da ... fıkra gibi oldu.
" Adamın biri kahvede oturmuş harıl harıl anlatıyor; ben kuranda okudum, namaz kılmayın diye yazıyor. Millet şaşırmış, hiç öyle şey olur mu birader demişler ama adam israr ediyor. Nihayet, peki getirin kuranı da göstereyim demiş. Kuran gelmiş, adam ayeti bulmuş, parmağı ile ayetin önündeki kısmı kapatarak göstermiş.
Bakın ------ namaz kılmayın diyor. Adamın biri yaaa hemşerim olmaz öyle şey sen çek şu parmağını şuradan demiş. Parmak satırdan kalkınca da yazı ortaya çıkmış: içkiliyken namaz kılmayın.

Helal olsun size Güler Hanım.
Her zamanki tezcanlılığınızla suçüstü yaptınız bana. Ben de ironik mesajı yazarken, ilk tepki kimden gelecek diye merak ettim aslında. Ama o kadar hızlı bir yanıtla enselenmek hem de sizin dilinize düşmek... aman aman istemem.
Siz her ne kadar, o bildik güzel fıkrayla durumu idare etmiş olsanızda; ben yine de yanlış anlamaya mahal vermekten(eğer verdiysem) öncelikle Cumhur Bey'den ve tüm Ağaçlar'dan özür dilerim.
Yeryüzündeki bütün ağaçlara ve çiçeklere ayan olsun ki; böyle bir toplantıda
tanışmak ve sohbet etmek isteyeceğim ilk sıralarda Cumhur Tonba gelir.

Bu toplantıda da hepsi birbirinden değerli ve güzel insanların çoğuyla sohbet etmeye zaman yetmedi.Dilerim başka toplantılarda daha geniş zaman ve daha fazla simalarla güzellikleri paylaşma şansımız olur. Saygılarımla.

cemal.S 13-01-2011 08:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mine Pakkaner (Mesaj 740952)
Teveccüh gösteriyorsunuz teşekkür ederim, mahçubum sizlere. İlk fırsatta birlikte hem bir eğitim çalışmasına imza atarız hem de ben sizin bol sohbetli, neşeli birlikteliğinize katılmış olurum.

Mine hanım diyeceğini demiş. Sağlıklı olsun yüreğine sağlık. Eminim DÜNYANIN İNCİSİNDE ikamet eden arkadaşlarımız gerekli organizasyonu yaparlar. Bizde söz Marmarayı yüzerek geliriz. Güler HANIMMMMMM....! Kesin güzel ve bizlere çok şey kazandıran bilgilerini paylaşıyordur bir yerlerde. Diğer arkadaşlardan ricam Güler hanımı yalnız bırakmayalım organizasyon çalışmasında.

Bize düşen bir şey olursa canımız başımız üstüne.

Saygıyla.

Kiraz 15-01-2011 11:18

Sn. Malina'nın toplantıya gönderdiği şişen tabletlerden biraz almıştım, evdekilerle birleşince bir sınıfa yetecek kadar oldular. Kızım, kurduğu "Bitkiler ve Temiz Çevre" grubu için tüm sınıf arkadaşlarına dağıtacak. Yarı yıl tatilinin bitmesini bekliyor, bu arada uygun tohum bulmaya çalışıyorum, öğretmenlerinin de izni olursa cam önünde her biri bir tohum çimlendirecek. Kızım şimdiden çok heyecanlı, planlar yapıyor, yazıyor ama öğretmeninden izin almayı unutuyor :) Planlar gerçekleşirse gelişmeleri forumda paylaşacak / paylaşacağız.

Teşekkürler Sn. Malina.

malina 15-01-2011 14:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Kiraz (Mesaj 742291)
Sn. Malina'nın toplantıya gönderdiği şişen tabletlerden biraz almıştım, evdekilerle birleşince bir sınıfa yetecek kadar oldular. Kızım, kurduğu "Bitkiler ve Temiz Çevre" grubu için tüm sınıf arkadaşlarına dağıtacak. Yarı yıl tatilinin bitmesini bekliyor, bu arada uygun tohum bulmaya çalışıyorum, öğretmenlerinin de izni olursa cam önünde her biri bir tohum çimlendirecek. Kızım şimdiden çok heyecanlı, planlar yapıyor, yazıyor ama öğretmeninden izin almayı unutuyor :) Planlar gerçekleşirse gelişmeleri forumda paylaşacak / paylaşacağız.

Teşekkürler Sn. Malina.

"Bitkiler ve Temiz Çevre" Grubu

Mesajını çoğaltıp yeni başlık açtım...
Şişen tabletler yetmezse haber ver :)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025