ismail seyrek |
12-01-2011 19:53 |
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
(Mesaj 740185)
Bak bak, kavgada bile söylenmez.....Bana biri böyle yazsa valla alınırım Cumhur Tonba. :D :D
(mikserlik bana da mı bulaştı ne? Hep bu furkan yıldız'ın yüzünden.) :p
Benim bu mesajım da ... fıkra gibi oldu.
" Adamın biri kahvede oturmuş harıl harıl anlatıyor; ben kuranda okudum, namaz kılmayın diye yazıyor. Millet şaşırmış, hiç öyle şey olur mu birader demişler ama adam israr ediyor. Nihayet, peki getirin kuranı da göstereyim demiş. Kuran gelmiş, adam ayeti bulmuş, parmağı ile ayetin önündeki kısmı kapatarak göstermiş.
Bakın ------ namaz kılmayın diyor. Adamın biri yaaa hemşerim olmaz öyle şey sen çek şu parmağını şuradan demiş. Parmak satırdan kalkınca da yazı ortaya çıkmış: içkiliyken namaz kılmayın.
|
Helal olsun size Güler Hanım.
Her zamanki tezcanlılığınızla suçüstü yaptınız bana. Ben de ironik mesajı yazarken, ilk tepki kimden gelecek diye merak ettim aslında. Ama o kadar hızlı bir yanıtla enselenmek hem de sizin dilinize düşmek... aman aman istemem.
Siz her ne kadar, o bildik güzel fıkrayla durumu idare etmiş olsanızda; ben yine de yanlış anlamaya mahal vermekten(eğer verdiysem) öncelikle Cumhur Bey'den ve tüm Ağaçlar'dan özür dilerim.
Yeryüzündeki bütün ağaçlara ve çiçeklere ayan olsun ki; böyle bir toplantıda
tanışmak ve sohbet etmek isteyeceğim ilk sıralarda Cumhur Tonba gelir.
Bu toplantıda da hepsi birbirinden değerli ve güzel insanların çoğuyla sohbet etmeye zaman yetmedi.Dilerim başka toplantılarda daha geniş zaman ve daha fazla simalarla güzellikleri paylaşma şansımız olur. Saygılarımla.
|