![]() |
Sevgili serkan_istanbul;
O kadar güzel, o kadar anlayışlı ve bir o kadarda, nerede nasıl davranacağını bilen son derece düzeyli dostlar arasındayız ki. Kimsenin, kimseyi çekiştirmediği, kıskanmadığı gibi bilakis olduğu gibi kabul ettiği, hatta hemen yardımına koştuğu dostlar.. Hastalıkları, kederleri unutturan dostlar. Değil mi? Sizin aktardığınız düşüncelerize ek, bunlarda naçizane benimkiler.:) |
Sayın OSMAN45, yazınız için teşekkürler. Bizim yaşımızda da bitkiye düşkün olan, ilgilenen insanlar az çok var, sadece burada değiller. Ama isterim bizim gibi siteye üye olup biraz da aktif olabilirler. :)
Toprak için de ayrıca teşekkür ederim sayın ac/dc. :) |
Alıntı:
Yazıların takibimde. :D |
Arkadaşlar ne toplantı ama, sayfa sayfa yazılar, bol bol fotoğraflar, yani katılmasakta, bazıları gibi !! :p sütlü nuriyeden yemesekte, (yiyenlere afiyet olsun) inanın kendimizi dünkü toplantıda gibi hissettik bugün. (nasıl oluyorsa???) Demek ki Ağaçların yaprak fısıltısı, yaprak ışıltısı böyle birşey. Kalın sağlıcakla.
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;739536]Sevgili serkan_istanbul;
O kadar güzel, o kadar anlayışlı ve bir o kadarda, nerede nasıl davranacağını bilen son derece düzeyli dostlar arasındayız ki. Kimsenin, kimseyi çekiştirmediği, kıskanmadığı gibi bilakis olduğu gibi kabul ettiği, hatta hemen yardımına koştuğu dostlar.. Hastalıkları, kederleri unutturan dostlar. Değil mi? Sizin aktardığınız düşüncelerize ek, bunlarda naçizane benimkiler.:)[/QUO Çok haklısınız grubun içinde olduğum için çok mutluyum |
5 Eklenti(ler)
Fotoğrafları telefonumla çektim. Çok iyi olmayabilir..
|
5 Eklenti(ler)
Devamı:))
|
Siz de habersiz çekmişsiniz. :D Güzel.
|
2 Eklenti(ler)
Ve son:)
|
Daha doğal olduğunu düşünüyorum:))
|
Alıntı:
|
Meraklı gözlerle kapılardan, camlardan bakanlar da, bunlar ne iş yapar, nereden geldiler acaba diye kafa yormuşlardır garanti.
Küçük bir de agaclar.net potansiyel üyesi gördüm. Kucak da idi. 282-3. Çok tatlı. |
Sayın Cumhur Tonba
Bizim küçük oğlumuz çekirdekten yetişiyor. Bu 2. toplantısı. Umarım doğa ve toprak sevgisini yeterince verebiliriz. O bizden daha bilinçli olur ve de Allah ömür verirde bizim yaşlarımızı görürse daha donanımlı, daha bilgili bir doğasever olur. |
rica ederim Betito güle güle kullanın, sevgilerimle
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 188237
Sohpet etmekten resim çekmeyi unuttum .Toplu resime son anda yetiştim .Dağılmayın durun diye bağırdım ama anca bu kadar yakalayabilmişim . |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 188238
Güler hanım son anda dönünce habersiz resime arkası dönük yakalanmış. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 188245
Bettyycim ve annesi seradan bir poz |
hem sera hem cafe görüntüleri aynı gün mü anlayamadım.
|
Alıntı:
|
bende bu gün sihirli toprağa selluka çeliklerini diktim. teşekkürler kiraz arkadaşıma ve ac/dc ye umarım tutar.:p
birde domates tohumu vardı , cinsi nedir acaba diye sorduğumda susuz domatesmiş galiba dediler. deşti domates midir acaba bilen varmı?:( |
güle güle kullanın suna, ben teşekkür ederim))))
sevgilerimle |
1 Eklenti(ler)
Toplantı da dağıtılan tohumlar arasın da hintyağı tohumu da vardı birkaç arkadaş nasıl bir bitki olduğunu sordu biraz tarif etmeye çalıştım ama anlatabildimmi bilemem. Bu arada sayın ac/da sihirli topraklar için teşekkürler çok sağolun :)
İşte hintyağı bitkisi Eklenti 188259 |
güle güle kullanınız günebakan. umarım bitklerinizde sevinir. yakın ilginize teşekkürler))))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sanırım, Sevgili İsmail Seyrek dağıttı. Bende aldım. O, Deşti Domates. |
Alıntı:
|
Alıntı:
orhan bey sizede tekrar getirdiğiniz tohumlar için teşekkür ederim. susak tohumu bahçenizdeki uzun kesilerek yenen kabakmı yoksa süs kabağımı.:( |
Arkadaşlar aldığımız kompost nasıl kullanılacak fikri olan var mı?
|
Rica edrim Suna hanım. Umarım sorunsuz yetiştirirsiniz.
Ayrıca, Bettyycim ağzına attğında bende "eyvah! gitti tohumlar" diye şaşkınlıkla bakmışıtım. Umarım size de afiyet olmuştur. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025