![]() |
Antalya Toplantısı (23 Mayıs 2010)
Arkadaşlar sevindim az da olsa ses çıktı, Tarih ekliyorum sizlere son teklifim bu :p2 hafta süre var. 23.05.2010 pazar günü, saat 11:00 yer kepez piknik alanı tepeye çıkmadan sağda. başka yerde olabilir. teklifte bulunan olursa değerlendiririz.Aşağıdaki listeye İsim belirtirseniz hazırlığımı ona göre yaparım.
1-missmenas(2 kişi kızım ve ben) |
ses çıkıyorda pek cılız yahu
benide unutmayın 1-missmenas(2 kişi kızım ve ben) 2-attaleia........ 2 kişi |
1-missmenas(2 kişi kızım ve ben)
2-attaleia........ 2 kişi 3-Cumhur Tonba (Ben aklımla, fikrimle ve ruhumla hep yanınızdayım) |
Ayy inanılmaz heyecanladım :p Süper süper.. Ben kesin geliyorum yeşillik ve çiçek delisi anneannemle :D Ama bir sorum olucak, nasıl gideceğiz oraya :(
|
1-missmenas(2 kişi kızım ve ben)
2-attaleia........ 2 kişi 3-Cumhur Tonba (Ben aklımla, fikrimle ve ruhumla hep yanınızdayım) 4- Mutlu Kutlu (1-2 saatliğine gelebilirim,Kemer pazarına çıkmak için hazırlık yapmam gerek, pazar günü) |
Arkadaşlar bekliyorum 2 saat liğinede olsa bekliyorum .
Bu Pazar gidip bir ön keşif yapacağım. yerini tam size tarif edebilmem için. irtibata geçmek için Telelefon numaramı veriyorum 0532 617 0 237 gelmek isteyen arkadaşlar mutlaka listeye adınızı ve kaç kişi geleceğinizi yazarsanız memnun olurum. saygılar |
Alıntı:
Gelen arkadaşlar eminimki fotoğraf çekerler günün hatırasına,burdan gelemiyen Arkadaşlarda aramızda olursunuz. Antalya'dan kucak dolusu sevgiler,Siz uzaktaki Arkadaşlarımıza |
Ceren ile, çiçek ve yeşillik delisi anneanesini de ben ekleyeyim listeye.
1- missmenas(2 kişi kızım ve ben) 2- attaleia........ 2 kişi 3- Cumhur Tonba (Ben aklımla, fikrimle ve ruhumla hep yanınızdayım) 4- Mutlu Kutlu (1-2 saatliğine gelebilirim,Kemer pazarına çıkmak için hazırlık yapmam gerek, pazar günü) 5- Ceren ve Anneannesi. |
Alıntı:
|
Yine yeşillendi fındık dalları:) Zaten hep yeşildi Fındık dalları:)
Eğer ayarlayabilirsem bende 2+1+1 kişi katılabilirim. |
1- missmenas(2 kişi kızım ve ben)
2- attaleia........ 2 kişi 3- Cumhur Tonba (Ben aklımla, fikrimle ve ruhumla hep yanınızdayım) 4- Mutlu Kutlu (1-2 saatliğine gelebilirim,Kemer pazarına çıkmak için hazırlık yapmam gerek, pazar günü) 5- Ceren ve Anneannesi. 6- dr.arif eşim ve kızımla bende katılıyorum saygılarımla |
o kadar çok toplanalım diyenler nerde yahu :))
|
Selam
Eski üye Arkadaşlar Merhabalar, Sizleri de bekliyoruz liste hala eksik Sizler olmadan, olmaz
|
Arkadaşlar kesin olmamakla birlikte nöbeti satabilirsem en azından tanışmak amacıyla bile gelmeyi düşünüyorum.Saygılar
|
Arkadaşlar, az kaldı Pazar gününe.
Aramızda bu kadarmı Antalya'lı üye var? İlçe'leri de bekliyoruz. |
Arkadaşlar üzülerek belirteyim ki, katılımcı sayısı az olmasından dolayı Pikniğimiz 23 Mayıs
Pazar gününe ertelendi. Sayın malina'dan yardım rica ettim, Antalya üyelerine toplu mail sunabileceğiz. malina'ya burdan tekrardan Teşekkür ederim. 23 Mayıs Pazar Günü Katılımcı sayısına bakmaksızın, etkinliğimiz başlıcaktır. |
Böyle güzel tanışma toplantısını kaçırmak istemezdim fakat malum sezon açıldı .Alanya dan kucak dolusu sevgiler iyi eğlenceler.
|
bu kadar kişi mi geliyor :(
|
ooo oldumu simdi bu antalyada hiçmi üye yok bu ne sanki yer yarıldı hepsi içine düstü
|
Ben de gelmeyi çok istiyorum. Ama oraları pek bilmiyorum. :( Daha net adres verir misiniz?
|
Herkese merhaba,
Antalya'da üye vardır var olmasına da, lakin benim gibi turizm çalışanları için sezon ve gün itibariyle zor olacak katılmak. Lakin eğer ki bir mani çıkmazsa ben de uğramak isterim. Ayrıca, katılabilme durumuna göre, getirilecek, dahil olunacak herhangi birşey var mıdır. Bilmek isteriz =] Olmadı çatkapı mı çıkıp gelinecek. Saygı ve sevgilerle... 1- missmenas(2 kişi kızım ve ben) 2- attaleia........ 2 kişi 3- Cumhur Tonba (Ben aklımla, fikrimle ve ruhumla hep yanınızdayım) 4- Mutlu Kutlu (1-2 saatliğine gelebilirim,Kemer pazarına çıkmak için hazırlık yapmam gerek, pazar günü) 5- Ceren ve Anneannesi. 6- dr.arif eşim ve kızımla bende katılıyorum saygılarımla 7- buladan (1 pax) |
Bende geliyorum
yeni ameliyat geçirme me rağmen. Şuan gelmek için bir engelim yok
|
Alıntı:
|
Pikniğe katılmak isteyen Arkadaşlar'ım,
dediğim gibi, yer Kepez Orman piknik alanı tepeye çıkmadan sağda büyük bir giriş Kapısı var Sütunlu kemerli, Meşepalamudu resmi var kapısında çok bariz görünür. Yiyecek ve içecek olarak isteyen kendisi getirebilir aç kalmayalım, ben 50 tane plastik tabak, 100 tane çatal,100 tane kaşık,100 tane pet bardak aldım. Yemek olarak Çiğköfte ve gözleme var. Piknik alanında buluşabilmemiz açısından, gözleme yapılan yeri bulursunuz. |
Merhaba,
Ben Ferzan Süngütay (1 kişi) ben de gelirim. Görüşmek, tanışmak üzere. Sevgi ve sağlıkla kalın. |
bende gelmeye çalışacağım. 2 kişi barrtery
|
Alıntı:
Ses vermeye başladı Güzel Antalya'mız, hastamız bile gelebiliyorsa neşem yerine gelmeye başladı:p |
piknik
Geliyorum 1 kişi
|
piknik
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar,
aranıza su bitkileri ile ilgili bir bilgi ararken siteyi buldum katilmistim. Bu gün aldigim mail de tanışma piknigi düzenlediğinizi gördüm. Yesili ve dogayi seven biri olarak bende sizleri tanimak amaciyla katilmak isterim. Eğer uygun olursam öğleden sonra esim ve iki cocugum ile katilmak isterim. Keşke biraz daha önce mail atsaydiniz ona göre planlayip katilim daha cok olabilirdirdi. Yeri tam olarak tarif edermisiniz mümkünse maile kroki eklermisiniz. kesin olmamakla beraber benim listemde söyle: halil+eşi+kızı+oğlu |
Merhaba Arkadaşlar,
Bir engel olmaz ise eşim ve kızımla birlikte katılabiliriz. Saygılarımla... |
son halını yazayım dedım
1- missmenas(2 kişi kızım ve ben) 2- attaleia........ 2 kişi 3- Cumhur Tonba (Ben aklımla, fikrimle ve ruhumla hep yanınızdayım) 4- Mutlu Kutlu (1-2 saatliğine gelebilirim,Kemer pazarına çıkmak için hazırlık yapmam gerek, pazar günü) 5- Ceren ve Anneannesi. 6- dr.arif eşim ve kızımla bende katılıyorum saygılarımla 7- buladan (1 pax) 8- barrtery 2 kışı 9- akustan 1 kısı 10- halily 4 kısı arkadaslar sızlerle tanısmayı gorusmeyı cok ısterdım ama pazar gunu musaıt deılım :( benı affedın |
piknik
selam,
Etkinliğinizi gönülden destekliyorum.Gelmek isterdim ama malum turizm işindeyim pazar günü çalışıyorum saat 6 dan sonra müsait olabilirim o zamanda dağılır galiba iyi eğlenceler diliyorum. |
herkese sevgiler.
bu siteye henüz katıldım. antalyadaki toplanma amacı konu veya hedef ne olacak acaba?! sitedeki arkadaşlardan bilgisi olan her hangi bir arkadaşım beni bilgilendirebilirmi? teşekkür ederim. sevgi ve saygılarımla... |
Sevgili arkadaşlar. Yeni arkadaşlarla tanışıp eskilerle hasret gidermek için aranızda olmayı çok istememe rağmen pazar günü çalıştığım için gelemeyeceğim. Erken kaçıp 1 saatliğine uğrayım desem Kundu'dan Kepez zaten 1 saatlik yol. Sanırım biz(tabiat- hunter07 ve minik doğasever) bu toplantıda olamayız. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum.
|
1- missmenas(2 kişi kızım ve ben)
2- attaleia........ 2 kişi 3- Cumhur Tonba (Ben aklımla, fikrimle ve ruhumla hep yanınızdayım) 4- Mutlu Kutlu (1-2 saatliğine gelebilirim,Kemer pazarına çıkmak için hazırlık yapmam gerek, pazar günü) 5- Ceren ve Anneannesi. 6- dr.arif eşim ve kızımla bende katılıyorum saygılarımla 7- buladan (1 pax) 8- barrtery 2 kışı 9- akustan 1 kısı 10- halily 4 kısı 11- hayalperest1 ( kesin bilgi aldığım halde kesin) |
ben gelmeyi çok fazla istiyorum ama oraya nasıl gelecğimi bilmiyorum herhangi bir ulasım aracım yok oraya toplu taşıma aracaları gidiyor mu bılmıyorum bana lutfen detaylı bilgi verin
|
Saat 11:00 de Ben orada olacağım. Maalesef kroki yükleyemicem henüz resim yükleme konusunda başarı sağlamış değilim:o belki bir arkadaşımız yükleyebilir krokiyi, güzelde olurdu.
her ihtimale karşı ben yine tel numaramı veriyorum. 0532 617 0 237 |
Alıntı:
|
arkadaşlar bir aksilik cıkmazsa bende geleceğim görüşmek üzere
hayat sizlerle güzel |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025