![]() |
ben de katılmak isterdim..ama ulaşım sorunu var..herkese sevgiler
|
ben de gelmek istiyorum..sevgiler herkese..
|
Ben motosikletimle arzu ederseniz sizi alabilirim.Atila Kuştan 05345990651
|
Sevgili Antalyalya gurubu toplantı olsun diye çok istemiştim ve bu toplantıya katılmayı da çok isterdim. Fakat bu aralar rahatsız olduğum için toplantıya katılamıyorum. Hepinize iyi eğlenceler.
|
Alıntı:
Üzülmeyin katılamayan Arkadaşlarnan da birdahaki sefere biz düzenleme yaparız. Truzimci Arkadaşlarımız var aramızda yazında Yat turu yaparız:p yeterki gönüller bir olsun. (şimdiden sardı beni bu Yat Turu) |
Selamlar,
Ben de 2+1 olarak geliyorum. Saygılar Ekozenc |
antalya
Merhabalar tüm doğa dostlarına,
Şehirdışında olmamdan dolayı bu etkinliğe katılamıyorum; bir sonrakini ne zaman yaparız acaba? Sevgiler |
Ahh ahh benim akılsız başım,ahh benim yoğun hayatım,aah ahh !Bugün e-postalarıma bakabildim,tüh!çok üzüldüm şimdi.Üstelik de yarın benim doğum günüm.Ne güzel olurdu yeni yüzlerle bir yeni yaşa girmek.MAZERETİM VAR ASABİYİM BEN :-((
|
*** Arkadaşlar bende gelmeyi çok isterim lakin malum olan kpss :( artık busene atanmam gerek
gelmeye çalışıcam gelemezsem beni mazur görün benle veya değil şimdiden ilginiz için canı gönülden tebrik ederim |
Bildiğim kadar tranway 100,150 mt yakınına kadar gidiyor.
|
Ben buradayım. Toplantı yerini düzenlemekle meşgulüm. İlk üyemiz gelince nöbeti devredeceğim. Bedenim orada olmayacak fakat, ruhum etrafta dolaşacak. Size güzel bir gün diliyorum.
|
......pikniğe gelenler......
1-missmenas 2-attaleia 3-taner angay 4-akustan 5-larant 6-milyonstar 7-kutlumutlu 8-hayalperest1 9-can17can 10-halily |
Tanışma pikniğine gelen Arkadaşlarıma çok Teşekkür ediyorum.
Kendi adıma söyleyebilirim gerçekten çok güzel geçtiğini. Sizlernen tanışmak benim içinde bir ayrıcalıktı. Birsonraki toplantı gezimiz Yat turu olacaktır.Gözleme, Çiğköfte yok bende Kendimi yattan akdenizin serin sularına atacağım günü bekliyorum:p |
Alıntı:
Sizi artık Yata bekliyoruz :p Piknik alanı çok kalabalıktı başka bir bahar şenliği daha vardı, güzeldi yani. Ben resim çekemedim ama günü resimleyen arkadaşlarım mutlaka eklerler resimlerini. |
son anda da olsa sizlerle tanışmak güzeldi. umarım bir sonraki etkinlikde daha kolay bir birbirimizi bulur tanırız. Ferhat bey le aynı seyi aradigimizi konustuk yaylalardan ulasimi kolay bir yerden bahce yapmak icin arsa ariyormusuz bundan sonra birlikte arayacagiz sanirim. bana ulasmak isteyen arkadaslar icin mail ve msn adresimi veriyorum "halil@akdeniz.edu.tr" genelde gunduzleri acik olur.
|
bizi unutmuşsunuz ?
bizde sayenizde güzel bir gün geçirdik tekrar görüşmek dileğiyle ferhat, kadriye ve moris |
Evet çok güzel bir gündü.Öbür piknik ne zaman?
|
Resim yüklemesini bilen Arkadaşlar'dan günün Anısına Resimler bekliyorum.
|
unutulmadınız fakat herkesin nickini tam olarak bilemediğim için eksik kalmıştır kusura bakmayın ekledim....
|
Alıntı:
Çok büyük bir tesadüf esri o gün sizlerle tanışma şansını yakaladım. Dostluklarından misafirperverliklerinden dolayı başta Hatice hanımefendi olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Harikaydınız ve sayenizde çok güzel bir gün geçirdim. |
Harika bir buluşma düzenlediğinizi sonradan duydum. Bilseydim bende katılırdım. Antalyalı dostlarıma selam bir sonraki organizasyonda görüşmek üzere.
|
bende alper o gun aranızda olmak gercekten mutluluk verıcıydı sayenızde çok guzel bır gun gecırdım bır sonrakı toplantıda antalyada olamıyacağım için çok uzgunum umarım bır dahakı seferlerde beraber oluruz (akdenız unıversıtesı zıraat muh. okuyan )
|
3 Eklenti(ler)
cep ile çektiğim fotoğraflar
fotoğraf makinası ile çekildiği için ben fazla çekmemiştim. |
Arkadaşlar,
Yeni projem ile ilgili sizlerin yorumları benim için çok önemli. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=21124 Adresinden bilgi alabilir yorum yapabilirsiniz. Teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Merhaba,
Ben Atila.Ben de eski karavancılardanım.Tlf.nuzu alırsam görüşmek isterim. Sevgiler... 0534 5990651 |
Toplantı günü resim çeken çok oldu ama henüz yayınlıyan yok.Merak edip bekliyoruz.
|
5 Eklenti(ler)
Evet sonunda başardım Resim yükleme işlemini:D, eğlenceli geçen günümüz den
Resimlenmiş bir kaç kare Sizlere aktarmak istedim. 2. Resimde ben Hatice, 3.Resimde Ailemizin ferdi kızımız Şirin:p |
5 Eklenti(ler)
Devamı, gün bitmedi daha:p
|
5 Eklenti(ler)
Eee karnımızı yeni doyuracaz gözlemeye başladık, laf aramızda Atilla bey çok güzel gözleme pişiriyor:p
|
5 Eklenti(ler)
Çiğköfte faslımız başlasınmı? offf canım çekti yine:p
|
Biraz geç oldu ama hiç olmamasından iyidir. 23 Mayıs Antalya toplantısı resimler... Göndermeyi becerebildim mi acaba?
|
[QUOTE=Taner Angay;656723]Biraz geç oldu ama hiç olmamasından iyidir. 23 Mayıs Antalya toplantısı resimler... Göndermeyi becerebildim mi acaba?[/QUOTE
Taner Bey benden kaynaklı bir gecikmeydi bu,Sizden gelen resimler ayarlı değildi yükleyemedim. Öğrendim ama nasıl ayarlanır, nasıl resim yüklenir. Çok kolaymış :paslında ben gözümde büyütmüşüm olayı. Haziran sonuna bir toplantı daha yapalımmı acaba ne dersiniz. |
Ne kadar güzel bir toplantı olmuş.Çok güzel.Allah mutluluğumuzu bozmasın.
|
Alıntı:
Senide bekleriz bir dahaki sefere |
Sanki Cennet bahçesi. Çok harika bir toplantı olmuş. Böyle toplantıya can kurban. Şirin'de çok şirinmiş. Mavi gözlü, kahverengi burunlu da harika. Hele sizler çok harka görünüyorsunuz. Yakışmış Antalya'lılara.
|
Alıntı:
Sizlen tanışmak Güzel olurdu diye düşünüyorum. Biz Antalyada olduğumuz sürece toplantı gezilerimiz hep olacaktır. Sizin gibi değerli Arkadaşlarnan tanışmak isterim doğrusu. |
Sayın Missmenas,
İster inanın, ister inanmayın. agaçlar.net sitesini açtığım zaman ilk baktığım son toplantınızla ilgili fotoğraflar. Bu nekadar içtenlik, ne kadar güler yüzlü bir topluluk, ne kadar samimi davranışlar. Sizlere hayran olmamak elde değil. Tam özlenilen, aranan ve yaşanmak istenen bir toplantı. Sizler Antalya'da olduğunuz sürece toplantı ve gezilerinizin böylesine güzel ve harika bir şekilde devam etmesini diliyorum. Hepinize selam ve sevgilerimi sunuyorum. Dilerim birgün sizin aranıza katılırım. |
Resimler bir harika.
Hatice hanımın önderliğinde en kısa zamanda yeni bir toplantı haberini dört gözle bekliyoruz. Herkese selam ve saygılar. |
Ah Antalya ah. Yine uykuya yatmışsınız. Tabii ki son toplantı da çok yoruldunuz. Şimdi dinlenmedesiniz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025