![]() |
Ve uyku devam ediyor. Sıcak çarpmış Antalya'lılarımı.
|
Antalya uykudamı sıcaktanmı bilinmez ama, bu Yıl iyi gezdim ben komple Ege'yi 14 gün de turladık Kızım ben ve Köpeğimiz Şirinle. Şirinin gözünden yaşadığımız sıkıntıda cabası kedi tırmaladı gözünden ameliyat oldu:( o haliylen 5 gün yat turu yaptık.
Bayramıda atlatırsak Toplantılara anca başlarız artık. Antalya olarak, hep neşeli ve sıcak İnsanlarız uyku falan yok :p. Cumhur Bey Sizi bekliyoruz, Bayram sonrasında Yat turuna.Mavi Deniz, Kumsal ve güzelim Koy'lara Güneşin altında Günün tadını Dostlar la tadını çıkarmaya. Tüm Antalya AĞAÇLAR.NET Üyelerini bekliyoruz |
Teşekkürler, sağolun sayın missmenas.
Ameliyet için de geçmiş olsun dileklerimizi kabul edin. İnanın kendim gezmiş kadar mutlu oldum. Kızınız, köpeğiniz ve siz muhteşem üçlü olarak çok güzel bir tatil yapmışsınız. Selamlar, sevgiler. |
gerçekten çok güzel bir toplantı olmuş.
Alıntı:
Alıntı:
Allah mutluluğunuzu bozmasın. Hayırlı insanlarla, hayırlı işler yapmak için buluşturup görüştürsün inşallah. |
Çok Teşekkür ederim NazMurat Birsonraki toplantı gezisinde Sizlernen tanışmak dileğiylen.
|
benide unutmayın missmenas eşimle beraber bende katılırım :) cidden cok güzel olmuş pikniginiz ee darısı hep beraber yinelenir inşallah. :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025