agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Agaclar.net, 5. yıl kutlaması (4 Nisan 2009) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/12347.htm)

Penelophe 03-04-2009 00:41

Yok, olmuyor, zaman, durum uymuyor..:(:(:(

sındırgılı 03-04-2009 06:38

Atelyedeki işlerimi bitirip, 1 saat için bile olsa sizlerle olmayı isterim.Benide listeye ekleyin..Sevgiler...(.Yolaç'ada haber vereyim,oda işi yoksa gelmek ister )

yolac 03-04-2009 10:34

Sevgili Sinan Kardeşim,
Ne iyisin zira bu aralar o kadar yoğunum ki,bilgilendirdiğin için tekrar teşekkürler.Bazı diğer şeylerden fedakarlık yapıp ,Ağaçlar net ailesinin bir kısmıyla tanışmak isterim tabi.Böyle bir günde aranızda olmaya çalışacağım.
1- Güler
2- Tekin
3- Nurbahar
4- aysemelike
5- aybala
6- mujgany
7- Sevilay
8- Çekirdek
9-Rana Sungur
10-Celal Sungur
11-Cemboa
12-habibe
13- lerdemir
14- İklimsiz
15-ogzhn
16-ssndrgl
17-Yolac

limon 03-04-2009 12:36

Bu gece 25 i bulur liste bence :)
Güler hm, Ferda Hm. ın adı yok listede?
Zenfree de mi çalışıyor?

Katılabilirsem ayakta durmaya da razıyım ;)

lerdemir 03-04-2009 12:55

E hani o zaman 18. sıranın güncellemesi limon?

gcontay 03-04-2009 13:00

18.kişi de benim:D

beni de bekleyin .. sitenin en acemilerden biri geliyo

gcontay 03-04-2009 13:16

1- Güler
2- Tekin
3- Nurbahar
4- aysemelike
5- aybala
6- mujgany
7- Sevilay
8- Çekirdek
9-Rana Sungur
10-Celal Sungur
11-Cemboa
12-habibe
13- lerdemir
14- İklimsiz
15-ogzhn
16-ssndrgl
17-Yolac
18-Gcontay

Güler 04-04-2009 07:35

Elimdeki listenin son hali:

1- Malina
2- Müjgan
3- Todor
4- Praecox
5- Ferda Ülkümen
6- Güler
7- İklimsiz
8- Aybala
9- Tekin
10- Ayşemalike
11- Mujgany
12- Sevilay
13- çekirdek
14- Celâl Sungur ve eşi
15- cemboa
16-Habibe
17-lerdemir
18-ogzhn
19-ssndrgl
20-Yolaç
21-Gcontay
22- Hassoman

(sürpriz konukların olduğunu da duydum, ama İzmir'den ses duyamıyorum)

Remzi Sarıoğlu 04-04-2009 18:09

Bu günkü toplantı çok hoştu. Güneş dışarıda otumamızı sağladı. Deniz bütün güzelliği ile karşımızdaydı. Yelkenliler dans edercesine dolaşıyorlardı. Ağaçlar.netin 5. yıl kutlama pastasının yanında ikinci 5 yılın pastası da çok güzeldi. Böyle bir toplantıyı düzenleyenlere katkısı olanlara çok teşekkürler.

Sebahattin Sargın 04-04-2009 18:24

Çok şey kaçırdık, gelemediğim için çok üzüldüm. Resimleri ve raporu bekleriyoruz biran önce...

Sevgiler ;)

seaa 04-04-2009 18:36

Bende gelmek isterdim bu Ankara'dan bir kurtulamadım of of :(

dkp 04-04-2009 19:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 392924)
(ama İzmir'den ses duyamıyorum)

Mesajlarınızı görmemişim, bir dostum gelmiyormusun dediğinde tarih 03/04 tü, dostlarla güzel bir günü kaçırdım.

Güler 04-04-2009 19:22

Sevgili arkadaşlar!
Agaclar.Netin, beşinci yıl dönümü partisi çok güzel geçti.
Hava güneşli ve güzeldi, gelmeyi düşünen arkadaşlarımız iştirak ettiler. Todor hariç.....

nrkrkmz 04-04-2009 19:29

Sizlerle tanışmak çok güzeldi.
Ağaçlar.netin bugüne kadar gelmesinde emeği geçenlere ve 5inci yıl kutlama organizasyonunu yapan herkese teşekkür ederim.

ogzhn 04-04-2009 20:04

Ağaçlar.netin bir üyesi olmaktan bugün gerçekten gurur duydum çünkü çok değerli insanlarla birarada olduğumu farkettim.

Güler 04-04-2009 20:04

Haa haa haaaaa, bu kadar yazacağımı düşündüyseniz, şaşarım.
Ben sazı elime alırsam hiç bırakır mıyım?

Sabah, saat 10.30 da Ferda ve çekirdekle buluşup, yola koyulduk.
Baraka Cafeye geldiğimizde bizden evvel gelen arkadaşlarımız vardı. Hava güneşli ve güzeldi. Masalarımız deniz kenarına kurulduğundan, hem denizin iyot kokusunu duyabiliyor hem de hafif hafif denizin kıyıya vurduğunda çıkarttığı sesleri işitebiliyorduk.
Zaman ilerledikçe kalabalıklaşmaya başladık.
Gelen dostlar, guruba yaklaştıkça ben ''agaclar.netten ..... Aliyim, Ayşeyim diyerek kendini tanıtıyor, daha evvel tanışmamış bile olsak bir sevgi yumağı içinde oluyorduk.
Sayımız arttıkça, masalarımıza ilave masalar ekleniyordu.
O kadar güzel, ahenkli bir grup oluşturmuştuk ki tahmin edemezsiniz. Kim demiş, Celal Sungur, Mahmut Leventoğlu, Erguvan Muhibbi siteye küs.... Hepimiz bir arada neşe içinde dostane sohbete dalmış, hiç durmadan konuşuyorduk.
Sanırım en geveze de bendim yine.

Agaclar.Netin toplantısı olur da tohum, fide dağıtımı olmaz mı?
Yine başladık tohum dağıtmaya. Hazırlıksız gelenler, yine başladılar sigara pakatlerinin şeffaf ambalajlarını söküp, içlerine tohumları koymaya.

Çaylar, kahveler içildi. Gözlemeler, kurabiyeler yendi. Sohbetimiz koyulaştıkça da koyulaştı.
Ağaçlardan, çiçeklerden, müzikten, resimden, fotoğraf çekme usullerinden uzun uzun konuştuğumuz gibi, nasılsa gelmediler diye sizlerin dedikodusunu da yaptık. (Eeee ne yapalım siz de gelseydiniz-gelenler paçayı kurtardı)

Daha sonra yemeğimizi yedik, biramızı içtik.
Bir ara baktım, gruplaşmalar olmuş, her kafadan bir ses çıkıyor. Ben bu gruplardan ayrı kalabilir miyim hiç? Teker teker her grubun yanına iskemlemi çektim oturdum. Kâh dinledim, kâh sobete katıldım.

Doğum günü olur da pastasız olur mu hiç?
Sağolsun, arkadaşımız çekirdek o işi halletti. İki tane güzel pasta yaptırmış.
Birinci pasta Agaclar.Netin ilk beş yılı içindi, ikincisi ise gelecek yıllar içindi.
Pastalar, Doğum günün kutlu olsun müziği eşliğinde geldi.
Sevgili Malina, mumları üfledi ve pastalarımızı dilimledi.

Arkadaşımız ayşemelike, ''arkadaşlar fotoğraf çektirmek için güneşi kaçırmayalım'' demeseydi, bizler halâ sohbet ediyor olacaktık.
Topluca fotoğraf çektirdik. Bazı arkadaşlarımız lavaboda olduğu için resme girememiş.

Zaman ilerlemeye, güneş yavaş yavaş çekilmeye başlamıştı, ama bizler birbirimizden ayrılmak istemiyorduk. O yüzden masalarımızı güneşin vurduğu yöne doğru taşıdıysak da, yine de kazaklar giyinildi, şallar omuzlarınızı sarmaya başladı.
Her güzel şey ergeç nihayete erecekti ya, bizler de istemeye istemeye de olsa birbirimize veda ettik, sarıldık, öpüştük ve en kısa zamanda yine toplanmaya söz vererek dağıldık.

Yeni yeni dostların katılması, Malina'nın ve hocalarımızın iştiraki, sevgili Aybala'nın toplantımızı şereflendirmesi mi acaba bu toplantıyı bu kadar güzel ve olumlu yaptı diye düşünmekten kendimi alamadım?

Sevgili Malina, bu güzel, nezih bilgi yuvasını kurduğun ve biz doğa severleri bu çatı altında buluşturduğun için size minnettarım.
Tekrar tekrar teşekkür ederim.

Selahattin Yılmaz 04-04-2009 20:12

Resimleri bekliyoruuuz...

aysemelike 04-04-2009 20:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Selahattin Yılmaz (Mesaj 393156)
Resimleri bekliyoruuuz...

yarin sabah burada ve galeride bulacaksiniz....

yolac 04-04-2009 20:30

İLK BEŞ BİTTİ AMA SON BEŞ OLMAYACAK!

Uzun zamandır işlerim nedeyiyle katılamadığım öyle bir toplantıya iştirak ettiğim için kendimi şanslı sayıyorum.
Bu kadar doğal insanı bir araya getirebilmek ancak ağaçlar net e özgü olmalı herhalde.
Tam saat 11 de oradaydım 3-5 arkadaş gelmişti ;bir süre sonra kaynaşmış kalabalık bir aile vardı.Kimi sohbeti koyulaştırıyor.Kimi ilk beşin çikolatalısını,kimi gelecek beşin çilekli pastasını,kimi bira ile patates çipsini ve kimisi de çayını yudumlayarak kuru yemişlerini yiyordu.
Hazırlayanlara ne kadar teşekkür etsek azdır.O hanmefendi üyelerin fedakarlıklarını anlatamam.Aşk olsun.Kocaman bir bravo demek geçiyor içimden...
Kalın sağlıcakla.

Güler 04-04-2009 20:30

Toplantımıza katılan arkadaşlar, isimlerini yazdılar. Ben de listeyi döküyorum.
(Listede ismi olmayanlar var ise kusura bakmasınlar, neyi yazdıysanız onu ekliyorum.)

Fotoğraflar yüklendiğinde, kim kimdir ekleriz.

Malina, Müjgan, Nuran, Hassoman, sükranayalp, Müjgany, Habibe, İklimsiz, Sevilay, Ferda Ülkümen, Praecox, çekirdek, Erguvan Muhibbi, Sarıcan, Yolaç, Celal Sungur ve eşi, Tekin, cemboa, G.Contay, aysemekike, Mahmut Leventoğlu, Lerdemir, Güvenç Mamıkoğlu, Ogzh, Remzi Sarıoğlu, snn sndrgl, nrkıkmz, A Hüseyin (doğru mu yazdım bilemiyorum, tam okuyamadım)

cemboa 04-04-2009 20:37

Bu arada toplantıda güneşe karşı oturmanın cezasını çekiyorum :D.Yüzüm kırmızının koyu tonlarından biri.Avuçla nivea krem sürdüm.

İklimsiz 04-04-2009 20:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemboa (Mesaj 393167)
Bu arada toplantıda güneşe karşı oturmanın cezasını çekiyorum :D.Yüzüm kırmızının koyu tonlarından biri.Avuçla nivea krem sürdüm.

Geçmiş olsuuuun:dilli:

Güler 04-04-2009 20:50

1 Eklenti(ler)
Hassoman, kuruyemiş yemeğe öyle bir dalmışti ki. Leblebileri ayırıp, şam fıstık ve fındıkları seçiyordu.

Eklenti 70772

Güler 04-04-2009 20:51

1 Eklenti(ler)
Sevgili İklimsiz, dalmışşşş gitmişsin, ne düşünüyordun?

Eklenti 70773

malina-x 04-04-2009 20:54

Eğlendiğinize sevindim.

Bugün ben de güzel bir gün geçirdim, fotoğraf çektim bol bol, galeride benim de fotoğrafım var artık. Bugüne rastlaması güzel bir tesadüf oldu. 5 senede ancak fotoğraf çekebildim, gam yemem artık.

Nice Senelere agaclar.net, umarım kocaman olursun...

Güler 04-04-2009 20:55

1 Eklenti(ler)
Malina ile nrkıkmz (ne de zor yazdım) sohbette. Tekin bey de izliyor.

Eklenti 70774

Güler 04-04-2009 20:58

1 Eklenti(ler)
cemboa tohumlarla uğraşıyor. Sevilay ve aysemelike sohbette.

Eklenti 70775

malina 04-04-2009 20:59

Toplantılara alışık değilim ya, ancak kendime gelebildim :)

Bu güzel gün için herkese teşekkürler :)

Ferda Ülkümen 04-04-2009 21:08

Bizlerin bir araya gelebilme imkanını sağladığın için biz sana ne kadar teşekkür etsek az sevgili malina.

cemboa 04-04-2009 21:09

Rica edicem galeriye Vildam Ablamın resmine bakın !

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025