![]() |
Sevgili Müjgan!
Evet, belirttiğiniz yer 29 numara. Ama burası hakikaten ufak bir yer. Hava güzel olursa dışarıdan da faydalanma imkânımız doğar, ama yer ayırmıyorlar, bu da işimizi bozuyor. Ben yine de geleceklerin listesini bilmek istiyorum ki, en azından sahibine ''biz otuz kişiyiz bize ona göre balık alın '' diyebileyim. Aksi takdirde, hazır bir organizasyon olmadan; 4.4.2009 Agaclar.net'in beşinci kuruluş yıldönümünü kutluyoruz, arzu edenler buyursun, diyerek ortada bırakır. Erken gelenler oturacak yer bulur, dediğiniz gibi ne bulurlarsa yer içerler. |
Sevgili arkadaşlar,
Bugün Ferda Ülkümen ile Fenerbahçe'deki toplantı yapmayı düşündüğümüz yere gittik. Adı Baraka Cafe. Fenerbahçe Parkı içinde Romantıka'nın yanından denize doğru iniyorsunuz, denize sıfır, salaş bir mekân. Güzel havalar için de deniz kenarına masa koyabiliyorlar. Toplantı tarihinde hava güzel olursa sorun yok, güzel vakit geçiririz. Mekân sahibi ile daha evvel konuştuğumuzda, bize mangal ve ufak balık verebilecekleri söylemişlerdi. Ama şimdi, toplantı günü Cumartesi'ye geliyor diye buna pek yanaşmıyorlar. Kendileri, gözleme, tost ve menemen yapabileceklerini, kahvaltı ve meze tabağı çıkartabileceklerini, patates kızartması ile bira servisi olduğunu da söylediler. Yer ayırtma işine de pek sıcak bakmamakla beraber, ayakta kalmazsınız birşeyler yaparız dediler. Ben yine de üç aşağı beş yukarı kaç kişi olacağımızı bilsem, birkaç masayı kapatırım diye düşünüyorum. Eğer fazla kalabalık olursak, park içinde açık mekânlar var, oralarda veya yine park içindeki kapalı mekân Romantıka cafe de oturabiliriz. Size bunları açıklamak istiyorum, çünkü bu toplantı organize edilen bir toplantı olmaktan çıkıyor. |
Sizlere şimdiden iyi kutlamalar ve güzel bir gün dilerim. o hafta sonu 11 vizesi olan bir öğrenci oalrak hiçbir yere kımıldayacak halim olamayacaktır :/
|
Sn.Beyaz Gece,
Ağaçlar.net ailesinin yeni bir üyesi olarak ben de size vizelerinizde başarılar diliyorum. Sizin alacağınız notlar 5.yıl şerefine olsun;) |
Bitkiyi seven ve sevenlere sevgi dolu ortam hazırlayan yönetici ve editörleri kutlarım. Gelecek yeni beş yıllar için hepinize ve tüm üyelere selam.
|
Lütfen listeye beni de ekleyin ben de gelmeyi çok isterim kadıköy bana çok yakın. Sizlerle birlikte bulunmak muhteşem olur :)
|
1- Güler
2-malbman 3-aliş 4-aaylin 5-Tekin 6-Lilium 5-Dudi 6-Nurbahar 7-Minem 8-katmer 9-selenn 10-Penelophe 11-aysemelike orada olacağım... |
Alıntı:
**** deniz otobüsüne binmeden beni ararsanız sizi kadıköyde deniz otobüsünden indiğinizde alabilirim...(özelden yazarsanız cep tel verebilirim) Seçim sizin... Selamlarımla... Melike Not: başka karşıdan gelecekler varsa onları da alabilirim...(özelden yazarsanız cep tel verebilirim, haberleşiriz) |
Güler hanım,
Ne oldu, ortam sesizleşmiş, toplanmıyor muyuz??? Kutlamıyor muyuz??? Selamlar Melike |
lütfen listeye beni de ekleyin, uzun zamandır aktif değildim sitede sizleri tanıyabılmeyi çok istiyorum. Kızımla birlikte orada olacağım, sevgiler
|
Sevgili arkadaşlar, toplanıyoruz inşallah.
Daha önce, gelebilecek arkadaşların isimlerini yazmalarını rica etmiştim, yer ayırtabilmek için. Ama yer ayırmıyorlar. Bu yüzden tam bir organizasyon olamıyor. Ama gelenler için ayakta kalmazlar diyorlar. Gideceğimiz yer, Fenerbahçe Parkı içinde, Romantika Cafe'nin yanında. Birkaç basamakla denize doğru iniyorsunuz, adı BARAKA CAFE. Toplantımız Cumartesi gününe geldiğinden, balık yapamıyorlar. Menemen, Gözleme, Patates kızartması, kahvaltı ve meze tabağı verebileceklerini söylediler. Hava güzel olursa, dışarıda denize sıfır masalarda da oturabilme şansımız olur. Sizlere toplantı saatini bildireceğim, ama mutlaka daha evvel gitmekte fayda var. |
Sevgili Güler abla keşke bu toplantı 04,04,2009 değilde 09,04,2009 da falan olsa ben nasipse ancak bu zamanlarda İstanbul'da olucam. Aranızda olmayı çok isterdim.
|
1- Güler
2-malbman 3-aliş 4-aaylin 5-Tekin 6-Lilium 5-Dudi 6-Nurbahar 7-Minem 8-katmer 9-selenn 10-Penelophe 11-aysemelike 12-mujgany Orda olmayi cok istiyorum. |
Agaclar.net'e en çok emeği geçenlerden biri de Aybala'ydı. Bir süredir fotoğraf makinası peşinde başka bir mecraya akıyor :) Telefon edip haber verdim. Büyük bir aksilik olmadıkça gelmeye çalışacağını söyledi. Listeye ekleyelim :)
|
Sevgili arkadaşlar!
Tekin beyin yazdığı listeyi lütfen bir kontrol edin. Listede adı olan arkadaşlar geliyorlar mı? Belirtin ki yavaş yavaş listenin son şeklini vermeye çalışalım. |
Katılırım tanışmak çok hoş olacak. Yerin açık tarifi ile saatini netleştirmek lazım.
|
Cumartesi günleri çalışmak zorunda olduğumdan gelmem mümkün değil. Sağlık olsun değil mi? :)
Sizlere hoş sohbetler dilerim. |
Tekin bey, bence yukarıdaki listeyi iptal edelim, zira bazı arkadaşlarla görüştüm, listede isimleri var ama gelemeyeceklerini belirtiyorlar.
Siz kendi adınızı yazarak başlayın, gelecek olanlar kendileri ilave etsinler daha iyi olur bence. Tarih: 4.4.2009 Cumartesi günü Saat: 11 den itibaren Yer: Baraka Cafe - Fenerbahçe Parkı içinde, Romantica cafe yanı (4-5 basamakla deniz kenarına iniyorsunuz) |
1- Güler
2-Tekin |
1- Güler
2- Tekin 3- Nurbahar |
1- Güler
2- Tekin 3- Nurbahar 4- aysemelike |
1- Güler
2- Tekin 3- Nurbahar 4- aysemelike 5- aybala |
Alıntı:
|
Arkadaşlar hepinizden çok çok özür diliyorum, bu önemli toplantıya çok katılmak istiyordum, zira (Agaclar.net, 5. yıl kutlaması ) O tarihler de üçün de veya dördün de istanbulda olacağım, fakat hava alanında olacağım, yurt dışından misafirim geliyor geliş saati belli değil, bu nedenle ismimi yazamıyorum, saat olarak zamanım uygun olursa mutlaka gelmeye çalışacağım.
Çok özür diliyorum, özrüm kabaatimden büyük olduğunu biliyorum ama değinmeden gecemeyeceğim. Katılımın az olması ağaçlar net'e yakışan bir şey değil, üstelik bu 5 ci yıl kutlaması herkezin benim gibi işi mi çıktı hayal kırıklığı yaşıyorum |
1- Güler
2- Tekin 3- Nurbahar 4- aysemelike 5- aybala 6-mujgany |
1- Güler
2- Tekin 3- Nurbahar 4- aysemelike 5- aybala 6- mujgany 7- Sevilay |
O tarihlerde İstanbul'da bulunmama rağmen iş yoğunluğum nedeniyle katılamıyor olmak beni çok üzüyor. Hepinize şimdiden hoş sohbetler diliyorum.
|
Ben de katılıp sizlerle tanışmak isterdim ama C.tesi'leri 13:30'a kadar çalışıyorum, gelmem 15:30'u bulur pek anlamı olmaz sanırım. Pazar günü olsaydı büyük ihtimalle gelirdim.
|
agaclar.net'in 5. yılını kutlar herkese esenlikler dilerim.
http://www.konusun.net/images/dogum_...artlari2i2.jpg bu'da benden ufak bir hediye yusuf1414'den agaclar.net http://www.resimler-im.com/data/medi...modelleri1.jpg |
Adres ve buluşma saatini yazarsanız katılırız.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025