![]() |
Agaclar.net, 5. yıl kutlaması (4 Nisan 2009)
Sevgili arkadaşlar!
Agaclar.Net sitemiz 4.4.2004 tarihinde kurulmuş. Bu sene, 4.4.2009 Cumartesi günü, bu güzel sitemizin beşinci kuruluş yıldönümünü kutlamaya ne dersiniz? Kutlama yapmayı düşündüğümüz yer, Kadıköy tarafında denize sıfır, salaş bir mekân. Kimsenin bizleri rahatsız edebileceğini sanmıyorum. Kapalı bir alanı ve deniz kenarına serpiştirilmiş birkaç masası mevcut. İçeride teneke bir soba, tahta masa ve sandalyelerin bulunduğu, genelde üniversite öğrencilerinin gittiği ucuz bir yer. Çay kahvenin yanında isteyenimize bira da ikram edebileceklerini, hatta ufak balıklar pişirebileceğimiz mangal da verebileceklerini belirttiler. Sizlere bu konuyu şimdiden açmak istedim, kimlerin gelebileceği hususunda bilgilenmek istiyorum. Toplantı Fotoğrafları: Agaclar.net, 5. Yıl Kutlaması (4 Nisan 2009) |
Hadi İzmirliler, biz de burada alternatif bir kutlama yapalım. Malina'ya da telefonla canlı bağlantı yapar, bu anlamlı günde kendisini göremesek de en azından sesini duymuş oluruz.
|
Bir İzmir li olarak önemli bir aksilik çıkmaz ise sizinleyim.
|
Şu anda Nisan ayı için bir programım yok gibi görünüyor. O güne kadar herhangi bir aksilik çıkmaz ise kızımla birlikte mutlaka katılmak isterim.
|
Böyle bir etkinlik düşündüğünüz için sizi kutluyor çok çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir etkinliğe mutlaka katılmak isterim.
|
Böyle bir etkinliği düşünüp tertipliyenleri kutlarım.
5ci yıl balosu AĞAÇLAR NET'e yakışır, böylesine güzel bir etkinlik bir çatı altın da olması çok güzel olur kanısındayım. Katılmaya gelince inşallah diyelim, ama katılmayı da çok ta isterim. |
Katılmayı çok isterim... Eğerki o gün nöbetçi olmazsam mutlaka geleceğim :)
|
Katılmayı isterim.
|
Katılmayı çok isterdim ama malesef cumartesi günleri çalışma tempomun yoğun olduğu bir gün. Ama yine de kısmet diyelim :)
|
Ben katılırım arkadaşlar.
|
Daha nice yılları hep birlikte kutlayalım inşallah. Malum bebeğim olduğu için kesin konuşamıyorum ama katılmayı çok isterim.
|
Süpermiş.:) Bütün imkanları zorlayıp gelmeye çalışacağım. E o kadar İzmir'den geliyorum, Malina'da telefonla katılmak yerine, kutlamaya gelir herhalde.:D
|
1- Güler
2-malbman 3-aliş 4-aaylin 5-Tekin 6-Lilium 5-Dudi 6-Nurbahar 7-Minem 8-katmer 9-selenn 10-Penelophe Ne güzel şimdiden 10 kişi olduk 4.4.2004-4.4.2009 Kadar 100 geçeriz inşallah. |
Bu Toplantıda bir çekiliş düzenlenebilir. Bir **** iki üç Hediye seçilir. Kendi aramızda kura numaraları düzenleyip katılımcılara cüzi bir bedelle satılıp çekiliş yapılır şansı olanla ürünü alır.
Toplanan gelirde Ağaçlar net burs katkısı olarak değerlendirir. Diye aklıma geldi katılacak ve katılamayacak arkadaşların önerileri doğrultusunda hareket edilir. |
Farkındaysanız yine kendi kendimize gelin güvey oluyoruz. :)
Doğum günü olanlar katılmadan doğum günü partisi düzenlenir mi? ;) |
Doğum günü olan ağaçlar. net Camiası ile birlikde Zaten orada olacaktır. Ha ağaçlar.net 'in anası orda olurmu? Sanırım Olur.
|
Sevgili Limon, gıyabında doğum günü partisi olacağı fikrine nereden vardın?
|
Varmadım. "Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" yapmak istedim. :)
|
Hımmm, anlaşıldı.;)
|
İzmirdeki kutlamaya katılmayı ben de çok isterim. Sizleri yakından tanımak çok güzel olur. Umarım bir aksilik olmaz, cumartesi akşamı gelebiliriz.
Şöyle Alsancak'ta denize karşı... Özledim vallla:( |
Doğum günü yaklaşıyor. Partiye katılacak arkadaşlar Başka kimler var. Böyle güzel bir günü kaçırdığımıza üzülmeyelim sonra.
|
Listede olmayı çok isterdim fakat 04/04/2009 Cumartesi günü kuzenimin düğünü var :(
|
Vakit az kaldı. Bence bir an önce hareketlenmeliyiz.
|
Sevgili arkadaşlar!
Önümüzdeki hafta mekâna gidip tekrar bir konuşmak ve fiyat almak istiyorum. Mekân oldukça küçük, eğer hava güzel olursa deniz kenarındaki masalarda da oturulur. Ama genelde Ünivertise öğrencilerinin gittiği bir yer olduğu için, işletmecisi yer ayırtma taraftarı değil, o da bizim işimize gelmiyor. Sizler yavaş yavaş kati listeyi oluşturursanız, ona göre plânlamalar yapabilme imkânımız olur. İşim olmazsa gelmeyi istiyorum, cevap değil. Tabii ki Allahtan bir mani olmazsa-sağlık durumumuz söz konusu olmadıktan sonra- gelmeyi düşünenler isimlerini belirtirlerse mutlu olurum. |
Nisan'ın 5-6-7'si iş için İstanbul'da olacağım. İşleri organize edebilirsem bir gün önceden gelip aranızda olmayı çok isterim.
|
Doktoru kızkardeşime doğum tarihi olarak 25 Mart-5 Nisan dönemini vermiş. Olaki Mart içinde, Nisan'a kalmadan doğurabilirse :D mutlaka geleceğiz.
|
Ben de katılmayı, sizlerle tanışmayı ve böylesine anlamlı bir sitenin 5. yılını kutlamayı isterim.Ben 2 kız arkadaşımı da getirmek isterim eğer sakıncası olmazsa.
|
Katılmayı çok istiyorum inşallah işlerimi ayarlayabilirim, Bandırmadan İdo ile geleceğim Yenikapıda indiğimde toplantı mekanına nasıl ulaşacağım. Şimdiden heycanlandım yahu :)
|
Sanıyorum önümüzdeki hafta size daha detaylı bilgi verebileceğim.
İşin zor yanı, şu an düşündüğümüz yer büyük bir mekân değil. Gelebilecek arkadaşların kaç kişi olacaklarını bilsem ona göre hareket edeceğim. |
Tahmin ettiğime göre burada tanımlanan güzelliklerden birisine gidilecek. :)
Duyuru yapılmış, tarih belli olmuş, bu durumda liste yapmaya gerek yok. Zaten dar olan bir mekana sadece çok isteyenler gelsinler. Allah ne verdiyse yenilir, içilir. ;) Ben sağlık sorunu gibi ciddi birşey olmazsa, gelmeyi düşünüyorum. |
Sevgili Müjgan!
Evet, belirttiğiniz yer 29 numara. Ama burası hakikaten ufak bir yer. Hava güzel olursa dışarıdan da faydalanma imkânımız doğar, ama yer ayırmıyorlar, bu da işimizi bozuyor. Ben yine de geleceklerin listesini bilmek istiyorum ki, en azından sahibine ''biz otuz kişiyiz bize ona göre balık alın '' diyebileyim. Aksi takdirde, hazır bir organizasyon olmadan; 4.4.2009 Agaclar.net'in beşinci kuruluş yıldönümünü kutluyoruz, arzu edenler buyursun, diyerek ortada bırakır. Erken gelenler oturacak yer bulur, dediğiniz gibi ne bulurlarsa yer içerler. |
Sevgili arkadaşlar,
Bugün Ferda Ülkümen ile Fenerbahçe'deki toplantı yapmayı düşündüğümüz yere gittik. Adı Baraka Cafe. Fenerbahçe Parkı içinde Romantıka'nın yanından denize doğru iniyorsunuz, denize sıfır, salaş bir mekân. Güzel havalar için de deniz kenarına masa koyabiliyorlar. Toplantı tarihinde hava güzel olursa sorun yok, güzel vakit geçiririz. Mekân sahibi ile daha evvel konuştuğumuzda, bize mangal ve ufak balık verebilecekleri söylemişlerdi. Ama şimdi, toplantı günü Cumartesi'ye geliyor diye buna pek yanaşmıyorlar. Kendileri, gözleme, tost ve menemen yapabileceklerini, kahvaltı ve meze tabağı çıkartabileceklerini, patates kızartması ile bira servisi olduğunu da söylediler. Yer ayırtma işine de pek sıcak bakmamakla beraber, ayakta kalmazsınız birşeyler yaparız dediler. Ben yine de üç aşağı beş yukarı kaç kişi olacağımızı bilsem, birkaç masayı kapatırım diye düşünüyorum. Eğer fazla kalabalık olursak, park içinde açık mekânlar var, oralarda veya yine park içindeki kapalı mekân Romantıka cafe de oturabiliriz. Size bunları açıklamak istiyorum, çünkü bu toplantı organize edilen bir toplantı olmaktan çıkıyor. |
Sizlere şimdiden iyi kutlamalar ve güzel bir gün dilerim. o hafta sonu 11 vizesi olan bir öğrenci oalrak hiçbir yere kımıldayacak halim olamayacaktır :/
|
Sn.Beyaz Gece,
Ağaçlar.net ailesinin yeni bir üyesi olarak ben de size vizelerinizde başarılar diliyorum. Sizin alacağınız notlar 5.yıl şerefine olsun;) |
Bitkiyi seven ve sevenlere sevgi dolu ortam hazırlayan yönetici ve editörleri kutlarım. Gelecek yeni beş yıllar için hepinize ve tüm üyelere selam.
|
Lütfen listeye beni de ekleyin ben de gelmeyi çok isterim kadıköy bana çok yakın. Sizlerle birlikte bulunmak muhteşem olur :)
|
1- Güler
2-malbman 3-aliş 4-aaylin 5-Tekin 6-Lilium 5-Dudi 6-Nurbahar 7-Minem 8-katmer 9-selenn 10-Penelophe 11-aysemelike orada olacağım... |
Alıntı:
**** deniz otobüsüne binmeden beni ararsanız sizi kadıköyde deniz otobüsünden indiğinizde alabilirim...(özelden yazarsanız cep tel verebilirim) Seçim sizin... Selamlarımla... Melike Not: başka karşıdan gelecekler varsa onları da alabilirim...(özelden yazarsanız cep tel verebilirim, haberleşiriz) |
Güler hanım,
Ne oldu, ortam sesizleşmiş, toplanmıyor muyuz??? Kutlamıyor muyuz??? Selamlar Melike |
lütfen listeye beni de ekleyin, uzun zamandır aktif değildim sitede sizleri tanıyabılmeyi çok istiyorum. Kızımla birlikte orada olacağım, sevgiler
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025