![]() |
Sevgili arkadaşlar, toplanıyoruz inşallah.
Daha önce, gelebilecek arkadaşların isimlerini yazmalarını rica etmiştim, yer ayırtabilmek için. Ama yer ayırmıyorlar. Bu yüzden tam bir organizasyon olamıyor. Ama gelenler için ayakta kalmazlar diyorlar. Gideceğimiz yer, Fenerbahçe Parkı içinde, Romantika Cafe'nin yanında. Birkaç basamakla denize doğru iniyorsunuz, adı BARAKA CAFE. Toplantımız Cumartesi gününe geldiğinden, balık yapamıyorlar. Menemen, Gözleme, Patates kızartması, kahvaltı ve meze tabağı verebileceklerini söylediler. Hava güzel olursa, dışarıda denize sıfır masalarda da oturabilme şansımız olur. Sizlere toplantı saatini bildireceğim, ama mutlaka daha evvel gitmekte fayda var. |
Sevgili Güler abla keşke bu toplantı 04,04,2009 değilde 09,04,2009 da falan olsa ben nasipse ancak bu zamanlarda İstanbul'da olucam. Aranızda olmayı çok isterdim.
|
1- Güler
2-malbman 3-aliş 4-aaylin 5-Tekin 6-Lilium 5-Dudi 6-Nurbahar 7-Minem 8-katmer 9-selenn 10-Penelophe 11-aysemelike 12-mujgany Orda olmayi cok istiyorum. |
Agaclar.net'e en çok emeği geçenlerden biri de Aybala'ydı. Bir süredir fotoğraf makinası peşinde başka bir mecraya akıyor :) Telefon edip haber verdim. Büyük bir aksilik olmadıkça gelmeye çalışacağını söyledi. Listeye ekleyelim :)
|
Sevgili arkadaşlar!
Tekin beyin yazdığı listeyi lütfen bir kontrol edin. Listede adı olan arkadaşlar geliyorlar mı? Belirtin ki yavaş yavaş listenin son şeklini vermeye çalışalım. |
Katılırım tanışmak çok hoş olacak. Yerin açık tarifi ile saatini netleştirmek lazım.
|
Cumartesi günleri çalışmak zorunda olduğumdan gelmem mümkün değil. Sağlık olsun değil mi? :)
Sizlere hoş sohbetler dilerim. |
Tekin bey, bence yukarıdaki listeyi iptal edelim, zira bazı arkadaşlarla görüştüm, listede isimleri var ama gelemeyeceklerini belirtiyorlar.
Siz kendi adınızı yazarak başlayın, gelecek olanlar kendileri ilave etsinler daha iyi olur bence. Tarih: 4.4.2009 Cumartesi günü Saat: 11 den itibaren Yer: Baraka Cafe - Fenerbahçe Parkı içinde, Romantica cafe yanı (4-5 basamakla deniz kenarına iniyorsunuz) |
1- Güler
2-Tekin |
1- Güler
2- Tekin 3- Nurbahar |
1- Güler
2- Tekin 3- Nurbahar 4- aysemelike |
1- Güler
2- Tekin 3- Nurbahar 4- aysemelike 5- aybala |
Alıntı:
|
Arkadaşlar hepinizden çok çok özür diliyorum, bu önemli toplantıya çok katılmak istiyordum, zira (Agaclar.net, 5. yıl kutlaması ) O tarihler de üçün de veya dördün de istanbulda olacağım, fakat hava alanında olacağım, yurt dışından misafirim geliyor geliş saati belli değil, bu nedenle ismimi yazamıyorum, saat olarak zamanım uygun olursa mutlaka gelmeye çalışacağım.
Çok özür diliyorum, özrüm kabaatimden büyük olduğunu biliyorum ama değinmeden gecemeyeceğim. Katılımın az olması ağaçlar net'e yakışan bir şey değil, üstelik bu 5 ci yıl kutlaması herkezin benim gibi işi mi çıktı hayal kırıklığı yaşıyorum |
1- Güler
2- Tekin 3- Nurbahar 4- aysemelike 5- aybala 6-mujgany |
1- Güler
2- Tekin 3- Nurbahar 4- aysemelike 5- aybala 6- mujgany 7- Sevilay |
O tarihlerde İstanbul'da bulunmama rağmen iş yoğunluğum nedeniyle katılamıyor olmak beni çok üzüyor. Hepinize şimdiden hoş sohbetler diliyorum.
|
Ben de katılıp sizlerle tanışmak isterdim ama C.tesi'leri 13:30'a kadar çalışıyorum, gelmem 15:30'u bulur pek anlamı olmaz sanırım. Pazar günü olsaydı büyük ihtimalle gelirdim.
|
agaclar.net'in 5. yılını kutlar herkese esenlikler dilerim.
http://www.konusun.net/images/dogum_...artlari2i2.jpg bu'da benden ufak bir hediye yusuf1414'den agaclar.net http://www.resimler-im.com/data/medi...modelleri1.jpg |
Adres ve buluşma saatini yazarsanız katılırız.
|
Remzi bey, mesaj 47 de açıklayıcı bilgiler mevcut.
|
ağaçlar.net'in beşinci yılını kutlar yönetici ve üyelerini tebrik ederim sayğılarımla.
|
1- Güler
2- Tekin 3- Nurbahar 4- aysemelike 5- aybala 6- mujgany 7- Sevilay 8- Çekirdek |
1- Güler
2- Tekin 3- Nurbahar 4- aysemelike 5- aybala 6- mujgany 7- Sevilay 8- Çekirdek 9-Rana Sungur 10-Celal Sungur;) |
Alıntı:
|
Ağaçlar net'in 5. yılını kutlarım, nice 5. yıllara. Site de emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ederim son derece güzel bir site olmuş, üyelerimizin ve yöneticlerimizin 5. yılını tekrardan kutlarım.
Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle. |
1- Güler
2- Tekin 3- Nurbahar 4- aysemelike 5- aybala 6- mujgany 7- Sevilay 8- Çekirdek 9-Rana Sungur 10-Celal Sungur 13- lerdemir |
1- Güler
2- Tekin 3- Nurbahar 4- aysemelike 5- aybala 6- mujgany 7- Sevilay 8- Çekirdek 9-Rana Sungur 10-Celal Sungur 13- lerdemir 14- İklimsiz |
1- Güler
2- Tekin 3- Nurbahar 4- aysemelike 5- aybala 6- mujgany 7- Sevilay 8- Çekirdek 9-Rana Sungur 10-Celal Sungur 11-Cemboa 12-habibe 13- lerdemir 14- İklimsiz |
11 ile 12 kim olmak ister?
|
Sevgili Lerdemir 11 Ben olurum.
12. kişiyi aramaya devam :) |
Rakamlarda atlama olduğu dikkatimi çekmemişti.
11 ve 12 iki İzmit'li olmuş, ne güzel :) |
Onu farkettim de içimden kıs kıs gülerek izliyordum İklimsiz :)
|
Yarın akşam, listemizin son şeklini dökeceğim ve Cuma günü mekâna gidip görüşme yapacağım.
Bu demek değildir ki, yarından sonra kimse adını ilave etmesin. Gelmeyi düşünen, ve gelebilen her üyemiz herzaman katılabilir. |
Bu çok özel toplantıya katılmayı çok isterdim.Ancak komşuya sızan su başımıza büyük iş açtı. Banyo ve küçük tuvalet 2 haftadır savaş yeri. Perşembe biterse cumartesi büyük temizlik var.
Başka toplantılara inşallah. |
Bende gelmek isterdim ama malesef yol biraz uzak ama gönlümüz sizlerle.
|
Hayran oldugum bu sitedeki İzmirli dostlarla bir arada olmak isterim yeri ve saati bildirirseniz tanışmak için gelecegim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saat: 11 den itibaren Yer: Baraka Cafe - Fenerbahçe Parkı içinde, Romantica cafe yanı (4-5 basamakla deniz kenarına iniyorsunuz);) |
Zenfree neredesin?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025