![]() |
İnsanlar iki-üç metrekarelik yerde YEDİ saat boyunca hiç sıkılmadan oturup, soğuk başlamasa daha da oturmayı düşünüyor olsalar, siz bu durum hakkında ne düşünürdünüz?
Bu toplantıya şartlarını zorlayarak İstanbul dışından gelen arkadaşlara da, bizi zenginleştirdikleri için teşekkür ederiz. Malina'nın varlığı, üyelerimizin, hakikaten tek tek değerli kişiler oluşu ortaya çıkan tabloyu da nefisleştiriyor. |
3 Eklenti(ler)
Kaç yıldır hevesle beklediğim tanışma bugün gerçekleşti. Çok keyif aldım, çook. Rumuzlardan mıdır nedir ne çok tanıdık varmış meğer.... Bahçemi bile özlemeyi hatılamadım bugün, ilk kez katıldığım bir toplantı da sadece doğa, çiçekler, bitkiler, tohumlar vs. vs konuşuluyordu... Fotoğraflarım çok da iyi olmamış ama yüklüyorum hepsini galeride bulabileceksiniz... ama önce buraya birkaçını özel nedenlerle koymak istiyorum....
Birincisi Malina bu siteyi kurup, bu noktada olmamızı sağladığı için teşekkürler.... ikincisi Çekirdek ve üçüncüsü Güler; bu iki rumuz bugünü sağlayan kişiler. Organizasyondan, ikrama, pastaya, kuruyemişe kadar her ayrıntıyı düşünmüş olanlar ve kocaman bir teşekkürü hakedenler... :) Diğerleri mi? Onlar için de eh bir zahmet galeriye uğrayın bakalım... :D Eklenti 70802 Eklenti 70792 Eklenti 70793 |
İyiki varsın agaclar.net.
İyi ki varsın Malina. İyi ki varsınız doğa dostları. Sizlerle olmak güzeldi. Toplantımızı organize eden sevgili arkadaşlarıma da çok çok teşekkürler. (Günümüze renk katan Denize ve martılara da selam olsun. ) Başka güzel paylaşımlarda görüşmek umudu ile. Sevgiler. |
O kadar güzel anlatmışsınız ki, aranızda olamadığım için çok üzüldüm.
Ben de Ağaçlar Net in 5. yılını kutluyorum, nice beş yıllara hep birlikte. |
Nice mutlu yıllara, birlikte, sevgi ve saygıyla.
Orada sizlerle olabilmek varmış :) Güzelim agaclar.net ailesi... |
Çok üzgünüm galeriye fotoğrafları ters sırada yüklemişim, özür diliyor, sondan başa bakın diyorum.:(
Daha yükleyeceğim ama çok geç oldu, sabaha artık... Selam ve sevgilerimle... Melike |
Nice yıllara, agaclar.net. :)
|
Doğa dostu birisi olarak bu ortamı hazırlayan Yönetimi kutlarım.
Nice beş yıllara ait dileklere aynen katılıyorum,sevgi ve saygılarımla. |
Agaclar.net'in 5. yılını kutlarım.
Nice mutlu yıllara... |
Çok güzel bir gündü. ağaçlar.net Ailesinin bir bölümü ile tanışmakdan çok çok mutlu oldum.
İnşallah ilerleyen günlerde ailenin diğer fertleri ilede tanışma fırsatı buluruz. ağaçlar.net 5. yılı kutlu olsun. 50. YILLARI ÇOCUKLARIMIZ ve TORUNLARIMIZ çok daha neşeli ve kaygısız kutlamalar yapar inşallah. |
Kurucumuz Malina ve arkadaşlarla tanışmak,
Sevgili Aybala, Güler Hanım, Çekirdek, Celal Bey, Rana Hanım,Şükran Ayalp, ve Mahmut Beyî tekrar görmeyi çook isterdim. Ama bu hafta sonu evde ağır işlerim vardı.Hatta yarın Fahri'nin ilk bahar yürüyüşüne de gidemiyorum. Sağlık oldukça başka buluşmalara inşallah. Alıntı:
|
Ağaçlar.net'in 5 yılını kutlarım nice mutlu yıllara hep beraber.
|
Nice yıllar dilerim.
Güler Hanım, her zamanki gibi o kadar güzel özetlemiş ki gelmiş gibi olduk, hatta denizin kokusunu bile aldık. :) Fotoğraflar da birbirinden güzel... |
Dunyadan tat almayi unutmussaniz.
Yasami keyifli bulmuyorsaniz. Guzel insanlar tanimak istiyorsaniz,lutfen bir agaclar net toplantisina katilin. Malina, Müjgan, Nuran, Hassoman, sükranayalp, , Habibe, İklimsiz, Sevilay, Ferda Ülkümen, Praecox, çekirdek, Erguvan Muhibbi, Sarıcan, Yolaç, Celal Sungur ve eşi, Tekin, cemboa, G.Contay, aysemekike, Mahmut Leventoğlu, Lerdemir, Güvenç Mamıkoğlu, Ogzh, Remzi Sarıoğlu, snn sndrgl, nrkıkmz, A Hüseyin .. Iyiki varsiniz,sizleri tanimaktan cok keyif aldim. |
Nice yıllara agaclar.net. Katılamadığım için çok üzüldüm. Ama yazılanlar ve fotograflarla oradaymışım gibi hissettim.
|
Ağaçlar net ailesi: 5.yılınız kutlu olsun,nice yılları huzur ve mutlulukla geçirme temennisiyle...
|
Nasıl iç geçirerek okuduğumu anlatamam.. Çok şey kaçıracağımı biliyordum..
Nice 5 senelere, mutlu yıllar ağaçlar, iyi ki varsın Malina..:) |
Alıntı:
|
Bu bilgi ve paylaşım platformunu oluşturanlar, katılımları ile ayakta tutanlar, sosyal ilişkilere imkan tanıyanlar kocaman bir takdir hak ediyor.
İyi ki varsınız, varız...Çıtanın yüksek kalmaya devam edeceği nice yıllar... |
Aranızda olmayı çok isterdim. :(
|
Kısa bir süre kalmama rağmen,sizlerle tanışmaktan ve sohbet etmekten çok keyif aldım.İyiki varsın Ağaçlar Net, Bir Çınar gibi çok yaşa...Daha nice senelere.... Sevgiler
|
Nice 5 ve katlı yıllara:)
|
Alıntı:
Keşke sizler de burada olabilseydiniz. |
5.6.7.8.9........ve nice yıllara. Sizleri uzaktan tanımak da hoş.
|
Alıntı:
Sizleri Ankara'ya bekleyelim. Hasreti burada gideririz:) |
Alıntı:
bu arada haddim olmayrak galeride resimlerdeki sigaralı pozlardan rahatsız oldugumu bildirmek isterim. Bizler gibi doğa sever insanların bu konuda daha hassas olmasını beklerdim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok güzel bi kutlama olmuş dün bütün gün sizleri düşündüm,aranızda olmayı çok isterdim fotoğraflara baktıkça ahh ahhhh dedim :)
Sayın Malina'ya ve sitenin kurulumudan bugüne gelişine emeği geçen herkese teşekkürler. İYİ Kİ VARSIN AGACLAR.NET VE İYİ Kİ BEN BÖYLE BİR AİLENİN ÜYESİYİM. |
Alıntı:
Not: bu mesaji cep telefonundan yaziyorum, sakin hani turkce karakterler demeyin... :))) Selamlar |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025