![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız Gülşen Hanım. Fiyat bana da yüksek geldi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar pazar günkü toplantıda kimler olacak? Artık son ve kesin listeyi tespit edelim. 1-Passion 2-Günüm ve oğlu 3-Cemo 4-Sebahattin Sargın 5-Güler ve Eşi 6-Eylems 7-Gülşen , kızı ve arkadaşı 8-Zenfree ( 2 kişi) 9-Habibe 10- Oğuzhan 11- Karabük'ten Lalezar78 ve Zonguldak'tan Ephesos siz katılmıyor musunuz ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşalar toplanacağımız yerde yiyecek yok daha önce söylediğim gibi. Ama biz önceden haber verirsek gözleme yapabileceklerini söylediler. Eğer çoğunluk tamam derse söyliyeceğim çıkarsınlar. Öğlen toplanacağımız için toplantı boyunca acıkabiliriz; çayın , ayranın yanında birşeyler atıştırmak isteyebiliriz diye düşündüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
|
Özür dileyerek, konakta gözleme teklifimi geri çekiyorum arkadaşlar. Şimdi tekrar konuştum. O konuda bir ayarlama yapamıyorlarmış. Ama çarşı içinde olduğumuz için pekçok yerde farklı yemek seçenekleri var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-03-2008
|
Tekrar merhaba Safranboluya erken saatlerde gelicek olan arkadaşları sabah erken saatlerde otobüslerle gelicek olan arkadaşlar direk olarak Çamlıca Konağına gelebilirler muhtemelen günü kaçırmak istemezseniz cuma akşamı gece otobüsleri ile sabah6.15-6.30 gibi Safranboludasınız ve hemen bir taksi ile bize ulaşailirsiniz. Odalarınız hazırlanmıştır çekinmenize gerek yok size yine çalıştığımız taksinin numarasını hatırlatmak istiyorum çünkü o saate minübüsler çalışmıyor 0542 235 61 39 hakan bey İyi yolculuklar dilerim Özlem Özen |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Ağaç Dostu
|
Bizde biletlerimizi aldık (Ulusoy'dan) Sabah 6.30 gibi Safranbolu'da olacağız. Özlem Hanım ile görüştük, doğru Çamlıca Konağına gidip biraz dinleneceğiz. Sonra da Safranbolu'yu keşfetme turuna çıkacağız. Görüşmek üzere arkadaşlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaç Dostu
|
1-Passion 2-Günüm ve oğlu 3-Cemo 4-Sebahattin Sargın 5-Güler ve Eşi 6-Eylems 7-Gülşen , kızı ve arkadaşı 8-Zenfree ( 2 kişi) 9-Habibe 10- Oğuzhan 11-Ephesos +1 arkadaşı 12-praecox |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Moderatör
|
İyi akşamlar arkadaşlar. Çok güzel ve yüklü bir hafta sonu tatilinden veya koşuşturmasından sonra ancak eve gelebildik. Cuma sabahından beri sokaklardayız, rahmetli annem sağ olsaydı yine '' köpek ayağı yemiş gibi geziyorsun'' derdi mutlaka. Cuma sabahı, arkadaşlarımız Ferda ve Mecbure ile Yalova yolunu tuttuk. Güzel bir fuar gezisi oldu. Satış olmadığı için çiçek de alamadık. Ama Cemal.S ve nazik eşleri Aysel hanım bizleri çok sıcak ve hoş karşıladılar, ayrıca Celal Sungur arkadaşımız da o kadar yoğun işleri arasında bizlerle çok ilgilendi ve güzel ikramlarda bulundular, kendilerine çok teşekkür ederiz. Ertesi günü de yine yollara düştük. Bu sefer istikamet Safranbolu'ydu. Yola, sevgili habibe'yi de alarak devam ettik. Rahat bir yolculuk oldu. Otelimize yerleştikten sonra, Safranbolu sokaklarında cirit attık. Akşama doğru diğer arkadaşlarımızın katılımları ve birbirilerimizle tanışmamız çok güzeldi. Sevgili passion'ın getirdiği gözlemeler, bir anda kapışıldı. Sevgili Sebo'muz aç kaldı; kendileri, peynir yemezmiş-hiç de üzülmedim-. Çaylarımızı içtik, sohbetlerimiz gecenin birine kadar sürdü. Sahi, bu arada söylemeden geçemeyeceğim; otelin kocaman tabak dolusu Safranbolu lokumunu kim bitirdi dersiniz? GÜNÜM'dür cevabı, ben mi bir iki tane yiyebildim!!!!!! Sabah, neşeli bir kahvaltı yaptıktan sonra, aramızda fide ve tohum alışverişi yaptık, yemek tarifleri verdik, mantarları tanıdık, (Eylems ve zenfree bu konuda çok bilgililer-duyurulur-) Daha sonra aramıza sayın hocamız preacox, ephesos ve arkadaşı katıldılar, tabî, sohbetimiz daha da zevkli hale geldi. Otelimizden ayrılıp, toplantımızın yapılacağı Mümtazlar konağına geçtik. Kalabalık gurup olmak çok keyifli, herkafadan bir ses çıkıyor, siz de istediğinize katılıyorsunuz. İçimiz, dışımız çay olmuştu ki, sevgili Gülşen'in ve elfogi'nin güzel kurabiyeleri midelerimizi şenlendirdi. Bahçemin ayvaları ise biraz azizliğe uğradı. Acı biber tohumlarını dağıttığım elimle soyduğum ayvalar, birkısım arkadaşların tat alma hislerini dumura uğrattı galiba. Toplantılarımızda artık geleneksel hale getirdiğimiz, hediye çekilişindeki bahçe aksesuarı, arkadaşımız Safranbolu'ya isabet etti-güle güle kullansınlar- Müziksiz, kasap havası halayımızdan sonra, biz İstanbul'a dönecekler, zor da olsa arkadaşlarımıza veda ederek ayrıldık. Çok güzel bir gurup toplantısını gerçekleştirmenin zevki ile yine yola koyulduk. Batı Karadenizli arkadaşlarımıza ve emeği geçen bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Sevgili Ağaçlar.Net ailesi, inşallah bu güzellikleri her zaman devam ettirebiliriz. (Şimdi sıra nerede desem?, rahmetli annem doğru çıkar değil mi?) Düzenleyen malina : 20-10-2008 saat 08:56 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
|
Toplantıya katılamasamda Cumartesi günü Safranbolu'da görüşmeyi planlayarak Zenfree arkadaşımızın telefonunu almıştım, ama kısmet değilmiş. Ben Safranbolu'ya gidemedim. İnşallah İstanbul toplantısı **** bir başka toplantıda görüşmek dileğiyle. Bu arada halayınız harikaymış arkadaşlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Bir Safranbolu yorgunu daha evine döndü. İlk defa katıldığım Ağaçlar.net toplantısında tanıdığım herkesi yeniden yeniden kucaklıyorum. Güler Hanım, ertesi sabah ne göreyim? Bir gaflet anında aynı lokum tabağı yeniden doldurulmuş. Bilet peşinde koşacağım derken sadece bir tane yiyebildim. Onun da boş kutusunu elimde gören işletme sahibinin bakışı da görülmeye değerdi. Bu defa sizin için koyduk demedi nedense. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Ağaç Dostu
|
Eve ancak girebildim uzun bir yolculuktan sonra ![]() Çok ama çok güzel bir gündü gelemeyenler çok şeyler kaçırdı.... Safranbolu inanılmaz güzel bir yer bir o kadar güzel bir konakta kaldık. Güzel bir konakta toplantımızı yaptık, Güler Hanımın malum biber ile tatlandırılmış acılı ayvalarından yiyerek tarihe geçtik ![]() ![]() Bol kahkaha bol sohbet ettik... Kimse ayrılmak istememiştir heralde... Ben ve Eylems 20.15'de Safranboludan ayrıldık, Cemo ise Passiona misafir oldu.... Bu toplantıda emeği geçen farklı şehirlerden kalkıp gelen arkadaşlarımıza çok ama çok teşekkür ederiz... Rehberimizi Özlem Hanıma ayrıca teşekkür ederiz... Birbirinden güzel insanlar ile tanıştık.... İstanbullular top sizde artık.... Sebo Sandan selamlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Karadeniz'liler. Hepiniz hoş geldiniz. Siz Safranbolu'ya gitmeden bir hafta önce yazışmalar başladım. Bir süpriz hazırlayayım demiştim. Fakat Çamlıca Konağında konaklamamışsınız. Süpriz havada kaldı. Sağlık olsun. Hepinize selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Herkese sevgiler, selamlar ![]() Hepinizi çok sevdim. Güzel bir toplantıydı. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Keyifli ve hoş bir görüşme oldu. Arkadaşlar ilk tadan ben olduğum için söylüyorum. Acılı ayva pek bi güzelmiş. Bir daha ne zaman yeriz bilemiyorum. Değişik bir aroması vardı. Değişik tatlar sevenler tarifini alabilirler. Kimden mi tabii ki Güler Abla dan. ![]() Umarım tekrar görüşürüz. Herşey gönlünüzce olsun. Hindistancevizli-Üzümlü Kurabiye Malzemeler 1 Pk. YUmuşatılmış Margarin 2 Yemek Kaşığı Tereyağ Yarım Çay Bardağı Zeytinyağ 1,5 Su bardağı Pudra Şekeri 1 Yemek Kaşığı Toz şeker 3,5 Su bardağı Un 2 Adet Yumurta 1 Pk. Kabartma Tozu 1 Pk. Vanilya 2 Su Bardağı Hindistan cevizi 1 su bardağı Kuru Üzüm Yağ, P.şeker, hindistan cevizi ,yumurta ,Un, kabartma tozu ,Üzüm ,vanilya hepsini karıştırılıp yoğrulur. Kulak memesi kıvamına getirilip yuvarlak şekil verilir. Şekil verilen hamur yumurta akına sürülüp hindistan cevizine batırılır. Tepsiye konur. Isıtılmış fırına verilir. Afiyet olsun. ![]() Düzenleyen Yücel Özlem : 20-10-2008 saat 20:49 Neden: Nokta ve virgülden sonra boşluk bırakmak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|