İyi akşamlar arkadaşlar.
Çok güzel ve yüklü bir hafta sonu tatilinden veya koşuşturmasından sonra ancak eve gelebildik.
Cuma sabahından beri sokaklardayız, rahmetli annem sağ olsaydı yine '' köpek ayağı yemiş gibi geziyorsun'' derdi mutlaka.
Cuma sabahı, arkadaşlarımız Ferda ve Mecbure ile Yalova yolunu tuttuk. Güzel bir fuar gezisi oldu. Satış olmadığı için çiçek de alamadık. Ama Cemal.S ve nazik eşleri Aysel hanım bizleri çok sıcak ve hoş karşıladılar, ayrıca Celal Sungur arkadaşımız da o kadar yoğun işleri arasında bizlerle çok ilgilendi ve güzel ikramlarda bulundular, kendilerine çok teşekkür ederiz.
Ertesi günü de yine yollara düştük. Bu sefer istikamet Safranbolu'ydu. Yola, sevgili habibe'yi de alarak devam ettik. Rahat bir yolculuk oldu. Otelimize yerleştikten sonra, Safranbolu sokaklarında cirit attık. Akşama doğru diğer arkadaşlarımızın katılımları ve birbirilerimizle tanışmamız çok güzeldi. Sevgili passion'ın getirdiği gözlemeler, bir anda kapışıldı. Sevgili Sebo'muz aç kaldı; kendileri, peynir yemezmiş-hiç de üzülmedim-.
Çaylarımızı içtik, sohbetlerimiz gecenin birine kadar sürdü. Sahi, bu arada söylemeden geçemeyeceğim; otelin kocaman tabak dolusu Safranbolu lokumunu kim bitirdi dersiniz? GÜNÜM'dür cevabı, ben mi bir iki tane yiyebildim!!!!!!
Sabah, neşeli bir kahvaltı yaptıktan sonra, aramızda fide ve tohum alışverişi yaptık, yemek tarifleri verdik, mantarları tanıdık, (Eylems ve zenfree bu konuda çok bilgililer-duyurulur-)
Daha sonra aramıza sayın hocamız preacox, ephesos ve arkadaşı katıldılar, tabî, sohbetimiz daha da zevkli hale geldi.
Otelimizden ayrılıp, toplantımızın yapılacağı Mümtazlar konağına geçtik. Kalabalık gurup olmak çok keyifli, herkafadan bir ses çıkıyor, siz de istediğinize katılıyorsunuz.
İçimiz, dışımız çay olmuştu ki, sevgili Gülşen'in ve elfogi'nin güzel kurabiyeleri midelerimizi şenlendirdi. Bahçemin ayvaları ise biraz azizliğe uğradı. Acı biber tohumlarını dağıttığım elimle soyduğum ayvalar, birkısım arkadaşların tat alma hislerini dumura uğrattı galiba.
Toplantılarımızda artık geleneksel hale getirdiğimiz, hediye çekilişindeki bahçe aksesuarı, arkadaşımız Safranbolu'ya isabet etti-güle güle kullansınlar-
Müziksiz, kasap havası halayımızdan sonra, biz İstanbul'a dönecekler, zor da olsa arkadaşlarımıza veda ederek ayrıldık.
Çok güzel bir gurup toplantısını gerçekleştirmenin zevki ile yine yola koyulduk. Batı Karadenizli arkadaşlarımıza ve emeği geçen bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum.
Sevgili Ağaçlar.Net ailesi, inşallah bu güzellikleri her zaman devam ettirebiliriz.
(Şimdi sıra nerede desem?, rahmetli annem doğru çıkar değil mi?)
Düzenleyen malina : 20-10-2008 saat 08:56
|