![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
|
Selam sayın limon oğlunuz çok güzel resimler çekmiş. Adını bilmediğinizi söylediğiniz çalı türü doğu karadenizde bolca olan hatda ben ordudan gelirken söküp getirdiğim. (Rhododendron flavum) Sarı çiçekli orman gülü, sarı ağu, sarı komar, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-04-2006
|
Atatürk Arberatumunu ziyaret için çok uygun bir zaman ancak geçen hafta sonu oradaydım çoğu yapraklar kızarmış sararmıştı ve birçoğuda dökülmüştü bu haftaki yağmurlarıda düşünürsek dallardaki yaprak sayısı bayağı azalmış olmalı ama arberatum 365 gün ayrı güzel... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-09-2007
|
haftasonu kar geliyomuş zaten o taraflar Karadeniz e yakın soguk olur ama kar da yagsa gelirim, ama ne zaman şimdi gün kalmadı kararlastıracak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
|
Evet arkadaşlar ben her ihtimale karşı bu hafta sonu 'na da izin aldım ilk hafta gelebilecekler için 10 yükseltebilirim. 24 KASIM için 50 kişilik katılımcı fazla olursa sayı bağlayıcı değil. Ben 11 kasım gelecekmişsiniz gibi program yapıyorum görüşmek üzere. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
11 Kasım Pazar saat 10:30-11:00 arası Arboratumun kapısında Katılımcı listesi Ferda Ülkümen Mecbure Hn. Aybala+1 11/24 Kasım Ümit Kuru ve Eşi - Katılamıyorlar Vildan Sönmez Sinan İnci Preacox 11/24 Kasım Sinan 11/24 Kasım Zenfree+2 11/24 Kasım Çekirdek+2 aysemelike+1 24 Kasım c.sungur eşi aykun82 11/24 Kasım tekin 11/24 Kasım limon 11/24 Kasım emekli+1 Katılamamıyorlar. ilker_eroğlu+1 11 Kasım Kumru+1 11 Kasım Güler Habibe En fazla 15 kişi oluyoruz bu durumda. Hava koşulları ne olursa olsun (ki şiddetli lodos ve yağıştan bahsediliyor) , gidelim görelim, 24 Kasımdaki gezi için bir ön çalışma yapalım diyorsanız Pazar günü Arberatum'u ziyaret edelim. 24 Kasımda hava koşulları ne olur bilemiyoruz. Gitmek için tekrar talep olursa gideriz, olmazsa o toplantıyı bahara erteleriz. ![]() Ne dersiniz...? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
|
Ben bahara kalmasından yanayım. Hem baharda geziden sonra benim bahçemde, yetiştirdiğim sebzelerimle bir piknik yaparız ![]() ![]() Yarın da gelebilirdim ancak 10 Kasım törenimiz var okulda. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim. (Burda şu anda hava 9 derece, gece 4 dereceye düşer gibi görünüyor. Haberiniz olsun ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Geçmiş olsun Güler hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
|
Gelemiyorum. Sizlere güzel bir gün dilerim. Tüm vapur ve deniz otobüsü seferleri 2 gün iptal edilmiş. Burada (Sarıyer) şiddetli fırtına ve yağmur var. Çok sıkı giyinin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
|
Aybala , Harun Bey Gördünüz havayı değil mi? Bugün geçen pazar günkü kocayemiş toplama gezimizdeki kadar olmasa da nefis oldu. Yapraklar dökülmüştür ve biraz soğuk ama Arboretum gene de güzeldir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Moderatör
|
Kötüyüm ben kötü, hem de çok kötü. Geziye gelemiyorum, siz gidiyorsunuz diye üzülüyordum. Dünkü havayı görünce buruk bir seviç duydum. İptal duyurusu ise beni sevindirdi. Ama bu sabah havaya bakınca biraz suçluluk hissettmedim desem yalan olur. Ama vallahi inşallah hava bozuk olur da gidemezler demedim inanın. Size hissettiklerimi açık açık yazıyorum, yalan söylemem çünkü öyle yetiştirildim. Sayın Halit bey'in yazdığı gibi şimdi orası nefis görüntüler verir. Sizin yerinizde olsam telefonlaşarak bu işi hallederim. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|