![]() |
|
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
|
Selam arkadaşlar bu sabah bir keşif gezisi yaptım müdürümüz toplantıdaydı görüşemedik ama sonra telden aradı beni kasım son haftası için 50 kişilik özel izni aldık daha fazla katılım olursa o da sorun değil cumartesi de olur pazar da fark etmez. Bir de önerim profesyonel bir kaç fotocu arkadaşı daha önce gelmeye davet ediyorum yapraklar dökülmeye başlamış. Ulaşım bahce köy merkeze geldikden sonra iki kilometrelik bir yolumuz var girişe kadar kahvaltımızı yapıp toplanıp kapıya kadar arabalarla gidebiliyoruz. şimdi size bir kaç kare gönderiyorum belki gelmek istemeyenleri biraz olsun özendirir. Düzenleyen Harun Parlak : 07-11-2007 saat 12:03 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Benim gibi, Bahçeköy'ü Tekirdağ taraflarında zannederler için kabaca bir harita eklemekte fayda var. ![]() bahcekoy.jpg 1C.jpg 1D.jpg Harita için >>>buradan <<< yardım alabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
Toplantı bu hafta sonu olursa gelemiyoruz. Ancak sizden ricam kasım sonu ve mümkünse pazar olan bir gün içinde bir alternatif gün ayarlanabilir mi? Eminim kaçıranlar için ikinci fırsatın mutlaka talibi olacaktır. Ümit Kuru |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
Evet arabayala gelecek arkadaşlar; Anadolu yakasından gelen arkadaşlar Fatih Köprüsünü çıkar çıkmaz Beşiktaş Sarıyer yönüne yönelip, Sabancı ikizlerin dibinden geçip sağdan devam edecekler. Maslak'ı geçip Orman Bölge Müdürlüğünü geçince Bahceköy orman yoluna girecekler. Oldu ya kavşak kaçırıldı Sarıyer' e devam edip sahile iner inmez ilk ışıklara girince sola dönecekler. Döner dönmez 20 metre sonra tekrar ışıklardan sola dönecekler. Çayırbaşı'ndan girmiş olup tekrar orman yoluna girmiş olacaklar ki yanlış yola girmeleri mümkün değil. Güzel orman yolunu yukarı doğru çıkınca kemer altından geçip sağa dönecekler ilk yerleşim merkezi Bahceköy. Avrupa yakasından gelecekler çevre yolundan Fatih Köprüsüne girmeden son çıkış olan Beşiktaş Sarıyer yönüne devam edip, aynen yukarıdaki tarife göre gelecekler. Oldu ya kavşak kaçırıldı köprüye girmek üzereyken girmeden sağdan devam edip Levent'e yönelmeden köprünün altından geriye dönüp köprünün altından geçince yola girer girmez sağdan BEŞİKTAŞ SARIYER yönüne girecek. Dolmuş, belediye, vapurla gelecek arkadaşlar Beşiktaş Sarıyer Bahceköy Maslak'tan geçen dolmuşla, Taksim'den belediye ile. Başka nerelerden var öğrenirim. Bu geziye ilgi duyan tüm arkadaşları bekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar benimki bir öneri 11 KASIM bir liste 24 KASIM 'a bir liste oluşturalım derim sizler için bir sakıncası yoksa bölünmeyelim hep beraber olsun çok insan bir birini tanısın istiyorsak ki isteriz. Ozaman tarihi bu konularda tecrübesi olan arkadaşlar belirlesin. BU hafta sonu nu kaçırmayalım güzel resimler yakalaylım diyen arkadaşlar kendilerini zorlayıp iki kez gelmeye çalışırlar sanrım. BU ARA yukarıdaki adres tarifimdeki vurgulurı belli etmek için yazılarımı düzelten arkadaşa ayrıca teşekkürler. Bende yavaş yavaş öğreneceğim inşallah tekrar teşekkür. Düzenleyen Harun Parlak : 07-11-2007 saat 15:44 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
|
25 Kasımda İstanbul'da bonsai atölyesi çalışmamız olabileceğini tekrar hatırlatmak istiyorum. Bu durumda tekrar herkesten şu 2 seçenek içinden toplantıya katılabileceği günü yazmasını rica edeceğim. 11 Kasım Pazar / 24 Kasım 2007 Cumartesi Katılımcı listesi Ferda Ülkümen Mecbure Hn. Aybala+1 11/24 Kasım Ümit Kuru ve Eşi - Katılamıyorlar Vildan Sönmez Sinan İnci Preacox Sinan 11/24 Kasım Zenfree+2 11/24 Kasım Çekirdek+2 aysemelike+1 24 Kasım c.sungur eşi aykun82 11/24 Kasım tekin 11/24 Kasım limon 24 Kasım emekli+1 Katılamamıyorlar. ilker_eroğlu+1 11 Kasım Kumru+1 11 Kasım Güler Habibe |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-09-2007
|
24 olsa daha iyi olur tabi ama öteki tarihtede gelebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
|
Tekin Bey bunlar da oğlumun ilkokul 1'e giderken çektiği fotoğraflar. Siteye yüklememiştim, sayenizde hatırladım. http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=12422&c=494 http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=12421&c=494 http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=12420&c=494 http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=12419&c=494 (Bu ağacın adını bilmiyorum) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|