![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Gerçekten, epeydir beklenen toplantıyı nihayet yaptık. Sevgi dolu güzel bir gün oldu. İşleri olan arkadaşlar birer ikişer ayrılırken, saat beşi geçiyordu, Mado'dan kalktık. Sonra Dark'la yürürken herhalde doyamamışız ki; TK (Tevfik Kış) et lokantasının bahçesine tekrar çöküp yaklaşık iki saat daha oturduk. Velhasıl tadı damağımızda kaldı. Bu güzelliği yaşamama vesile olan arkadaşlarıma teşekkür ediyor, sevgilerimi gönderiyorum. Ayrıca, Tuba ve Müjgan hanımlara, zarif ve anlamlı hediyeleri için teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Düzenleyen Yücel Özlem : 16-09-2007 saat 02:05 Neden: Resimlerin yeni yerini işaretlemek. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Gerçekten çok güzel zaman geçirdik birlikte.Ama inanın yeterli olmadı.Her nekadar Yücel Bey'e ve Hakan Bey'e şu şöyle miydi?bu böyle miydi?ben böle yaptım diye diye nefes aldırmadımsa da daha hem onlara soracak hem Sn Herbaryuma soracak o kadar çok şeyim vardı ki bir daha ki sefere inşaallah. Tunç Bey ile yeterince yemekler üzerinden konuşamadık ama sözümü unutmuş değilim. Müjgan Hn ile iğne oyaları/el işleriyle ilgili konuşacaklarımı konuşamadım. Benim de aklım DarkYes gibi masanın karşı tarafında kaldı. Tuba ve Müjgan Hanım'a tekrar teşekkür ederim. Anlayacağınız tadı damağımızda kaldı tekrarını en kısa zamanda gerçekleştirelim. Sevgi ve saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aslında hiç Meksika yemeği yemedim (tadım pizzadan meksika pizzası yerem genellikle)... Fakat bilirim ki meksika yemekleri acılı olur... Biz de acıyı severiz... E o zaman neden olmasın biz o yemekleri yeriz... Sema hanım ne zaman isterseniz biz yemek yeriz yani... ![]() Not: Yazıyı ikinci defa karakter hatası yüzünden düzelltim... Meksika yemeği denince türkçem de gitti sanırım... Düzenleyen Chewbacca : 17-09-2007 saat 14:45 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Acemi fotoğrafçıdan bu kadar. Neme lazım... Not:Sevgili Dark, ben resimlerimi taşıdım. Umuyorum ki becerebilmişimdir. Düzenleyen Yücel Özlem : 16-09-2007 saat 02:15 Neden: Fotoğrafı doğru yere taşımak |
|
|
|
![]() |
|
|