View Single Post
Eski 16-09-2007, 11:56   #117
nevsune
Ağaç Dostu

nevsune's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2007
Merhabalar, ancak eve gelebildim.

Dün yine, Ağaçlar.net'e üye olmakla ne kadar doğru bir şey yaptığımı gördüm. Hoş bir toplantıydı. İlk tanıştığımda da kimseyi yadırgamamıştım, bu toplantıda da öyle oldu. Aslında herkesin anlatacağı ve paylaşacağı öyle çok şey vardı ki, saatler yetmezdi. Ama bir saat geldi ki kalkılmak durumunda kalındı. Daha sonraki toplantıları iple çekeceğiz galiba.

Hani kim kimdir oynanıyor ya; 4 numaralı fotoğraf beyazlı ve kırmızı saçlı benim (Darky, insan biraz fotoshop yapardı). 7 no'lu fotoğrafta; soldan sağa: Yürüyen Bulut, Hakan Kınacı, Derya Özen, Sema Hanım'ın oğlu, M.Sema, ben, TubaEngin. Böcücüğüm, tomatillo purple tohumlarına çok teşekkür ederim.

Hakan beyin oğlu, tam 3 saat (annesi gelene kadar) gık demeden babasının kucağında oturdu, inanamadım. Sema Hanım'ın oğlu, küçük Kaan'ı öyle güzel oyaladı ki küçükler bile böyle uyumluydu.

Chewbacca'nın fotoğraf makinemi tamir ederken çektiği fotoğrafı yükleyeyim ben de. Soldan sağa: Chew'in fotoğrafçılıkta pabucunu dama atacak yakışıklı oğlu Tansel, Mjg, Darkyes.

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg S6300721.jpg (57.5 KB, 99 views)

Düzenleyen nevsune : 16-09-2007 saat 17:37
nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön