![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2006
|
85 numaralı mesajda Yücel Ağabey'in yanındaki soldan 2. gülmeye çalışıp başarılı olamamış arkadaş da benim. Ama sanırım Herbaryum soldan 4. olmalı ben Ahmet Bey'i kapatmışım sanırım. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet kolunu tutan benim , bugün tanıştığım tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler. Ankara'nın güneşi kadar sıcacık bir sohbet oldu. Zaman çok çabuk geçti, tekrar görüşmeyi şimdiden özledim diyebilirim. Tüm arkadaşlara selam ve sevgiler, sağolsunlar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2006
|
87 no ya girmişim ama objektiflere bakmayı ihmal etmişim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar! Gerçekten resimlerden gördüğümüz kadarı ile sıcacık bir ortam oluşmuş. Bütün arkadaşları tebrik ediyoruz. Angaralı olmak zor iştir. Nede olsa baş kentlisiniz size yakışanı yapmışsınız ne diyelim. Eminim Tuç beyde çok resim vardır. Hepinize selam olsun. Artık bize masalar az geliyor benden söylemesi. Saygıyla. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Küçük bir hata sonucu (benim tembelliğim de diyebiliriz) kural ihlaline sebep oldum ![]() Fotoğraflara galeriden ulaşabilirsiniz. Toplantı fotoğraflarını eklemeden önce malina, aybala ya da benimle iletişime geçerseniz toplantılar için galeride ilgili bölümde bir konu oluşturulmasını sağlayabilirsiniz ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Darkyes ! Sanırım şimdi daha düzenli olmuş ellerine sağlık. Arkadaşlarla inanıyorum faydalı sohbetleriniz olmuştur. Doğruyu söyle masada ne var ne yok kim yedi. Hesap ver. Saygılar. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Eyvah ağaçlar netin diğer üyeleri aç kaldılar desenize şuna. Afiyet olsun. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhabalar, ancak eve gelebildim. Dün yine, Ağaçlar.net'e üye olmakla ne kadar doğru bir şey yaptığımı gördüm. Hoş bir toplantıydı. İlk tanıştığımda da kimseyi yadırgamamıştım, bu toplantıda da öyle oldu. Aslında herkesin anlatacağı ve paylaşacağı öyle çok şey vardı ki, saatler yetmezdi. Ama bir saat geldi ki kalkılmak durumunda kalındı. Daha sonraki toplantıları iple çekeceğiz galiba. Hani kim kimdir oynanıyor ya; 4 numaralı fotoğraf beyazlı ve kırmızı saçlı benim (Darky, insan biraz fotoshop yapardı ). 7 no'lu fotoğrafta; soldan sağa: Yürüyen Bulut, Hakan Kınacı, Derya Özen, Sema Hanım'ın oğlu, M.Sema, ben, TubaEngin. Böcücüğüm, tomatillo purple tohumlarına çok teşekkür ederim.Hakan beyin oğlu, tam 3 saat (annesi gelene kadar ) gık demeden babasının kucağında oturdu, inanamadım. Sema Hanım'ın oğlu, küçük Kaan'ı öyle güzel oyaladı ki küçükler bile böyle uyumluydu.Chewbacca'nın fotoğraf makinemi tamir ederken çektiği fotoğrafı yükleyeyim ben de. Soldan sağa: Chew'in fotoğrafçılıkta pabucunu dama atacak yakışıklı oğlu Tansel, Mjg, Darkyes. Düzenleyen nevsune : 16-09-2007 saat 17:37 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Merhaba, Dünden beri ne çok şey yazılmış. Pazar mesaisi yapılıyor anlaşılan. Eksik kalmışım. http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=10677&c=632 Burada Müjgan Hanımla konuşma gayretinde olan nevsune ablanın yanındaki de benim. ![]() Yücel abi ve Nevsune abla, itiraf ediyorum: hepiniz forumda benden bahsedin diye getirdim o tomatillocukları ![]() Ben de Hakan Bey'e teşekkür etmek istiyorum, toplantıya gidişime vesile olduğu için. (Resimlerde yok ama Hakan beyin eşide toplantının sonuna doğru katıldı.Çok tatlı bir hanım. Ayrıca Hakan beyin oğlu Kaan'ın naz makamı oluyor herhalde. )Güzel bir gündü. Toplantıdaki her bir kişiyi tanımaktan mutluluk duydum.Herkese teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Sanırım en son ben kalmışım yorum için ) Tüm katılan arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum her biriniz, bir birinizden değerli can dostlar. Bu arada benim resmim ve oğlum Kaanı merak edenler sevgili DarkYes'in Yücel Beyin resimlerini taşıdığı 113 cü mesajda görünüyorum. )Toplantıdan erken ayrılanlardan biri de ben oldum maalesef Bu arada,sevgili Tubaengin kardeşimizde bize jest yapmış ve tohum getirmiş Sevgili Tubaengin, eşimde seni çok sevmiş tüm dostlara selamlarını iletiyor. Bu arada iki gün boyunca Ege abi sayıkladık Sevgili M.Sema hanımın oğlunu ) Ege abimizin arabaları ile oynadık birazda ilgi gösterince Ege abimiz iki gün boyuca ege abi ile oynadık durduk ![]() Ancak bir eksik yönü masanın çok uzun olması bir baştan bir başa pek muhabbet olmuyor maalesef bir daha ki sefere inşallah ya masalar ikili **** yuvarlak masa şeklinde olması daha iyi olacak ![]() İnşallah kısa zamanda bir daha toplanırız hepinizi şimdiden özledim yahu ) |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Hakan Bey bizim evde de aynı sohbetler söz konusuydu.Hatta Ege bir daha ki toplantı ne zaman olacak?Abinin dağıttığı bardak altlıklarını ve kitap ayraçlarını ben dağıtabilir miyim?(Annesi gibi çalışkan çocuk..)))Stiker da verecekler değil mi?Gibi sorular soruyor. Sözün özü bir daha ki toplantıyı çoluk-çocuk sabırsızlıkla bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Sema Hanım sanırım kaan biraz daha şanslı hem tanışma sırasında Sema teyzesinin getirmiş olduğu kitap ki, içinde uçutmaları olan ve uçurtma yapımını gösteren (bu oğlumun çok sevdiği ve evde iki adet uçurtması mevcut, gerçi birini uçurduğumuzda Kaanı alıp gidecek kadar büyük ) kitapki, Kaan çok sevdi, bunun için size çok çok teşekkür ediyorum.) diğeri ise Sn.Müjgan Hanımın Ağaçlar Net Boyama kitabı hediyesiydi onun içinde çok çok teşekkür ediyorum. Kaanın pazar günü eve döndüğümüzde ablasına ilk gösterdiği kitapları oldu ve ablasına hadi boyayalım demesi bu da, Ege abimin annesi almış abla bana okurmusun diye diğer kitabı uzatması ![]() Kaan soruyor : " Baba tekrar sen ne zaman toplantıya gideceksin? Ben de ablamla gelebilirmiyim? " Şimdi Kaan'a nasıl cevap vermeliyim? |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
1- Derya ÖZEN 2- Nevsune 3- Müjgan 4- Yücel ÖZLEM 5-Hakan KINACI 6-M.Sema 7-Chewbacca 8-Jr-Chewbacca 9-Dark 10-Herbaryum 11- Yürüyen Bulut 12- Hasan Lalezar. 13- Tuğba Engin 14- Sekoya 15- Ahmet Bey 16- Tuğbey 17- ve 18, 2 küçük misafir Hakan Bey'in ve M.Sema Hamın tatlı oğulları. Başka eksik yazdığım kişi var mı? İtiraf edeyim ben bu kadar kalabalık beklemiyordum!.. Toplantı yerine gittiğimde neredeyse herkes toplanmıştı, ben en geç gidenlerden biriydim. İyiki işlerimi ayarlayıpta gidebilmişim, yoksa aklım hep orada kalacaktı. Sıcak sohbetlerin yapıldığı, hoş bir gün oldu. Kısada olsa 25 Kasım'da yapmayı planladığımız dikimden söz ettik. Nevsun Teyze bana birde sürpriz yaptı, kendisi dergi ekibine dahil olmuş da haberim yokmuş Tuğba bize domates tohumları dağıttı, Teşekkürler Tuğba. Müjgan Abla boyama kitapları ve bardak altlığı getirmişti onlar içinde ayrıca teşekkür ederim. Bu arada Hakan bey ile Kangal köpeği üzerine kısa ve güzel bir sohbet yaptık. Tuğbey'in verdiği haberde güzeldi, ağaçlar net üyeleri ben açık etmiyeyim ama, Ankara'lı bir kaç üyenin size yakında bir sürprizi olabilir... Hasan Lalezar ile epey konuştuktan sonra onun Hasan Lalezar olduğunu öğrendim Ama öğrendim ki, Hasan Bey'in bayiler ile yaptığı bir toplantıda adım geçmiş, hani gururum okşanmadı desem yalan olur. Chewbacca ile tatlı tatlı atıştık her zaman ki gibi ![]() Seyoka ile yeni tanıştık ama sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi hissettim onunda Chewbacca'dan geri kalır yanı yok, her ikisinin de espri anlayışı harika Ayrıca Seyoka fotoğrafımı da çekti Ama galeride ki bazı fotoğraflarının silinmesine neden olduğumu öğrenince, beni öldürecekti Şaka şaka, iyi yapmışsın bile dedi.Dark'a fotoğraflar için bir kez daha teşekkür ediyorum. Yücel Bey, her zamanki babacan tavırları ile toplantının ilgi kaynağı oldu. Herbaryum, ile çok sohbet olanağım olmadı ama, sitede sorduğum sorulara en çok cevap yazan kişi olduğu için sanki tanıyordum onu. Yürüyen Bulut ile konuşma şansımız olmadı, Ahmet Bey ilede öyle ![]() M.Sema ve Nevsune Teyzenin sohbetleri bizide içine çekti... Kısaca böyle bir, 1 saat geçirdim. Herkese geldiği için teşekkür ederim, umarım tekrarlarını da yaparız. Düzenleyen Derya Özen : 17-09-2007 saat 12:23 |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Neden fotoğrafların altına yazmıyorsunuz arkadaşlar? http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=632 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
agaclar.net
|
Derya'cığım, çektiğin ve yüklediğin fotoğraflarda kim kimdir diye altlarına yazsana http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=10724&c=632 burada yer alan dostlarımız kimler mesela ? ![]() Yavaş yavaş bu yolla tanışacağız ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Müjgan Hanım, Neden kızıyorsunuz ben çektiğim fotografların bazılarının altına özellikle yazmadım.Sebebi ise arkadaşlarımız kendileri "hah bak ben soldan 5.ciyim veya bak ben burda iyi çıkmamışım diye" yazsınlar istedim. Amma illa yazılacaksa onuda yaparız yeter ki kızmayın ) |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bilmem kaçıncı fotoğrafta bilmemkimin yanındaki yazmak yerine, direkt fotoğraf altını kullanmak iyi değil mi? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Ah ah... bende bu güzel toplantıda bulunmayı çok isterdim.Hepinizi fotoğraflardan da olsa tanımaktan mutlu oldum .Ne yazıkki Ankara'da olmadığımdan bu toplantıdan da haberdar olamadım.dün işe başlar başlamaz ilk işim foruma girmek oldu. Ne yalan söyleyim burada sanki yıllardır tanışıklık varmışçasına samimiyet ve dostluk kokluyorum En kısa zamanda bende yieni bir toplantıda olmayı arzu ederim. Hepinize sevgi ve saygılar.. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|