![]() |
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Derya'cığım alınma hemen ![]() Benim bildiğim kadarı ile en az 5-6 Ankara'lı dostumuz şu anda burada değiller. Ben de hafta başında gidiyorum. Eylülün ortalarına doğru, okulların da açılması ile herkes zorunlu dönecektir zaten. Çok acele değilse, isterseniz bir iki hafta sonraya bırakalım. Bu süre içerisinde de herkes "nerede, nasıl toplanabiliriz ve hangi tür projeleri görüşebiliriz"'i düşünür. Ya da Ankara'da olanlar toplanır ve bir ön çalışma yapılabilir. Daha sonra da bizler katılırız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
8 Eylül yerine 10 ile 16 sı arası her hangi bir gün hafta içi akşam saat 18 de olabilir veya hafta sonu çoğunluğun da kararına göre istenilen mekanda olabilir. Kızılay tercih olabilir sebebi ise her bölgeden aşağı yukarı herkes tek vesait gelebilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Bu hafta sonu (8 Eylül) İçin üç kişi oldu. Chewbacca ve Yücel. Chewbacca ile ben bu hafta sonu için konuşmuştuk. Ben çektiğim resimlerle uğraşmaktan dolayı, yazmakta geciktim. ![]() 15 eylül kararlaştırılırsa uymaya çalışırız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Ankara ekibi inanıyorum toplanır ve güzel bir gün geçirir. Herkese selam olsun. Tunç beyin resimlerini arasırada olsa bakıyorum. Ellerine sağlık. Tüm başkentlilere selam olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Toplantı, pazar günü yapılırsa, benim için uygun olur. Ben cumartesi günü çalışıyorum ve o saatte izin almam pek mümkün değil. 16 Eylül ya da başka bir pazar sorun olmaz. Ama tabiiki çoğunluğun isteği esastır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Önemli biri olduğumu yazman çok hoşuma gitti ve gururumu okşadı ![]() Tabii ki de izin almak için elimden geleni yapacağım. Aklım sizlerin yanında olacağına kendim yanınızda olayım. Ama izin alamama ihtimalime karşı, önceden haber vermenin daha uygun olacağını düşündüm. Sevgiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Ayın 8 veya dokuzu olmasın dememin sebebi açık öğretim sınavlarının olduğu gün ve sınava girecek olanlar olabilir diye ayın 15 veya 16 olması yönünde yazmıştım. Genelin bu tarihe uyduğunu görmek beni mutlu hepinize teşekkür ederim. Gelelim buluşma yeri ve saatine derken sanırım saat olarak öğleden sonra 14~14,30 arası olarak karar verildimi demeliyim ![]() ![]() Örneğin; - Yer : Kızılay Mado - Saat : 14~14,30 - Katılacaklar : 1- Derya ÖZEN 2- Nevsune 3- Müjgan 4- Yücel ÖZLEM 5- ....... 6- ........ gibi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Ayın 8 inde olursa, ramazan ve oruç muhabbeti olmayacak. 15'inde olursa oruç tutanlar gelebileceği halde, yeme içme faslı olamayacak. Nasıl isterseniz öyle olsun. Dilerseniz ramazandan sonra da olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() 1- Derya ÖZEN 2- Nevsune 3- Müjgan 4- Yücel ÖZLEM 5-Hakan KINACI 6-M.Sema 7-Chewbacca 8-Jr-Chewbacca |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|