![]() |
|
![]() |
#243 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-06-2007
|
1.Memet 2.Penelophe 3.durustsahtekar 4.DarkYES (Biletini almış bile) 5.Cihan As 6.Kürekçi (Son anda dalışa gitmem gerekmezse) 7.Bonsaisan 8.Hfz 9.Mine Pakkaner (az bir ihtimal, çünkü programına göre Cumartesi -pazar Doğanbeyli de bahçe yapıyor olacak.) 10.Adabayrakoglu 11.Dkp (Dilaver bey ve eşi) 12.Sarıaltıngül (cuma günü keşinleşecek) 13. Plumbago (kembersiz toplantı olmaz 14.Selçuk44 (Mine hanım mesaj göndermiş) 15:Volkan 16.orion 17.askindincer (nöbet molalarını ayarlayabilirse) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Ağaç Dostu
|
Öyle keyifli bir sohbetten erkence ayrılmak zorunda kaldığıma çok üzüldüm. Aklım orada. Mine Hanım işlerinden dolayı gelemedi. Onun dışında çok kalabalık bir grup herkes sanki yıllardır tanışıyormuş gibi keyifli sohbetler ediyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2007
|
Evet sevgili İzmir ekibi. Guler hanıma katılıyorum. Bir an önce resimleri bekliyoruz. Nede olsa artık İzmir ekibi ile kardeşiz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar bugün fotoğraf işini diğer arkadaşlarım üstlendi. Ben bir iki fotoğraf çektim. Asıl fotoğrafları Darkyes çekti. Bu arada Sevgili Aybala günün süpriziydi. Yani şehir dışından da katılım vardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-07-2007
|
Teşekkürler...
Bu kadar keyifli bir toplantıda bulunmaktan mutluluk duydum. Paylaşımlar ve samimi ortam çok hoştu. Siteye üye olmakla doğru bir karar verdiğime iyice emin oldum. Dilerim bu ortam hiç bozulmaz. Herkese teşekkürler...Kürekçi en başta sana teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
İzmir toplantısına katılan bütün dostlara yürek dolusu selamlar. ![]() Düzenleyen Mahmut Leventoğlu : 15-07-2007 saat 13:01 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Ağaç Dostu
|
Anneme de bak, benden önce davranmış ![]() Bugün tahmin ettiğimden daha sıcak bir ortam oluştu. Aslında kalabalık olmamız başta dezavantaj gibi görünse de, (Masamızda istemeden bölünmeler oluşmuştu.) daha sonra çok hoş sohbetler edildi. Keşke bu buluşmaları daha sık yapabilsek. Hatta yakın çevrede arazi çalışmaları yaparak hem dostlukları pekiştirebiliriz hem de ortak gayemize uygun, huzur içinde bir buluşma gerçekleştirebiliriz. Ayrıca piknik de yapmış oluruz, fena mı(Hala boğazımı düşünüyorum ![]() Hepinize teşekkür ediyorum.Özellikle; Kurdele çiçeği sürgünü için Hafize Abla'ya, Japon Feneri tohumu ve Mum Çiçeği yaprağı için de Cihan Abi'ye, kurabiyeler için de Aybala'ya. Saygılar&Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet bunlar benim footğraflar işde İzmir grubu.Karşınızda İZMİR Grubu..... Gerçekden çok hoş çok güzel bir grub oluşturduk.HErkezin ilgi alanı farklı olsada gene ortak konu bitkilerdi.Grubda ki tüm üyeleri şahsen tanıdığım için çokmemnun oldum. Saygılar sunuyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
|
vallah fotoğraf üzerinde işretlemek zor gelmedi sadece fotoğrafı olduğu gibi bırakmak istedim.Birde kılasik toplu fotoğraflarda vardır ya soldan sağa ayaktakiler falan diye başlayan işde ben onuda yapöak pek istemedim.hehe neyse biraz ufak işim var ama en kısa sürede eklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Yeni Üye
|
Bu toplantıyı yeni üye olmama rağmen evimin bahçesinde yapmayı önermiştim. Nete çok sık giremediğim için bu fırsatı kaçırmış oldum ama bi dahaki toplantıyı kaçırmak gibi bir niyetim yok!.. Hfz hanıma anlattığım sebeplerden dolayı hala evimiz İzmir'de olursa bahçemde masalarınız hazır, sohbetlerimiz için bizi bekliyor olacak. Kürekçi de artık evin (pardon toplantının) küçük kızı olarak serviste bana yardım eder sanırım... Gözleri ışıl ışıl ,çiçek, ağaç, doğa sever insanlarla tanıştığım için ve onların tohum, fidan , kitap ayracı, bardak altı gibi paylaşımlarına karşın benim de 'www.onkod.org' kalemlerimi kabul etmelerine ve ilgi göstermelerine çok sevindim... Sevgili Memet... Şimdi aklıma geldi de; Orion ve diğer üyelerle organ nakli-bağışı ile ilgili bir süre sohbet etme şansımız oldu... Agaclar.net gurubu olarak İzmir il sağlık müdürlüğünde ben size bir sunum hazırlasam olabildiğince geniş katılımla hem bizim müdürlük binasında peyzaj için neler yapabiliriz ona baksak hem de üyelerimiz bu toplantıya katılarak organ nakli_bağışı hakkında bilgi almış olsalar ve bunu haber yapsak nasıl bi sinerji olur acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Ağaç Dostu
|
Herkese selamlar; Toplantı 23:00 itibariyle bitti. ![]() Herhalde Agaclar.net'in en çok katılım olan toplantısıydı. İzmir ekibi kendini tam anlamıyla gösterdi diye düşünüyorum. ![]() Katılımda bulunan herkese kendi adıma çok teşekkür ederim. Tanımadığım üyelerle tanıştım. ![]() Yeni üyelerimizden Aşkındinçer ve Orion'da geldi toplantıya. 16:00 da başlayıp, 23:00 da biten ve 7 saat süren, saat geç olmasa da pek biteceğe benzemeyen bir toplantıydı. ![]() Bonsaisan, elini çabuk tutmuş. ![]() Toplantıya Katılanlar 1.Memet 2.Penelophe 3.durustsahtekar 4.DarkYES 5.Cihan As 6.Kürekçi 7.Bonsaisan 8.Hfz 9.Aybala (Çok güzel bir sürpriz yaptı) 10.Adabayrakoglu 11.Dkp 12.Nesrin hanım 13.Ata 14.Selçuk44 15:Volkan 16.Orion 17.Askindincer 18.Plumbago Umarım atladığım kimse yoktur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Ağaç Dostu
|
Gündüz (benim için) 14.00 civarında başlayan agaclar.net günü, gece 23.00 civarında birbirimizden zor koparak ancak bitti.. ![]() ![]() Bu arada sevgili Aybala, Orion ve Askindincer'i de tanımış olmaktan dolayı mutluyum. Çok güzel bir gün oldu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Ağaç Dostu
|
Mine hanım gelemediği için toplantıda gözlerimiz onu aradı. ![]() Genel sohbetlerimiz tabi ki agaclar ve bitkiler üzerineydi. Sevgili Bonsaisan, bonsai hakkında bilgilendirmeler yaptı. Bunun için ayrıca kendisine teşekkür ediyorum. ![]() ![]() Toplantıdaki herkes, sanki birbirlerini yıllardır tanıyormuş gibi samimi ve rahattı. Böyle oluncada sohbetin ardı arkası kesilmedi. ![]() Bayciğitte toplandık, emin değilim ama 19:30 gibi kordona gittik, kordon yürüyüşünden sonra Kordon'daki kafelerden birinde 23:00'a kadar sohbetimize devam ettik. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Bonsaisan'ın fotoğrafına geri gidin ve listeyle şöyle takip edin. Solda, Dkp'nin oğlu Ata, Dkp geride kalmış görünmüyor, eşi, Nesrin hanım, Aybala, Hfz, Adabayrakoğlu, Kürekçi, Volkan, Arkada kalmış görünmeyen, Orion, Aşkındinçer, Cihanas, selçuk44, Bonsaisan, Arkalarında ayakta, memet, plumbago, Darkyes |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraflar.. Resim 005.jpg Masadan genel görünüm.. Resim 006.JPG Yeni üyemiz Aşkındinçer. Resim 008.JPG Aşkın beyin yanında yeni üyemiz Orion.. Resim 010.JPG Bonsai sohbetleri.. Resim 012.JPG Selluka sohbetleri.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Ağaç Dostu
|
Devamı.. Resim 013.JPG Bonsai sohbetleri.. Resim 019.JPG Masadan genel görünüm.. Resim 021.JPG Masadan genel görünüm.. Düzenleyen Penelophe : 18-07-2007 saat 10:09 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Yeni Üye
|
Kurabiyelerin benim önümde olduğuna bakmayın! Ben onlardan bi tane bile yemedim... Bana 'sen yeni üyesin ilk toplantıda kurabiye yemen yasak' dediler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
(sercan)
Giriş Tarihi: 04-04-2006
|
Toplantının ilk bölümlerinde olamasamda pasaportta devam eden kısmına yetişebildim ki çokta keyifli geçti.Bu sebeplede herkeze çok çok teşekkür ederim. Birde Pasaport resimlerini merakediyorum ben ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Yeni Üye
|
Yok yok memet bey saolsun hesabı ödemem için beni mutfağa yolladı erkenden!. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Ağaç Dostu
|
Devamı.. Resim 022.JPG Masadan genel görünüm.. Resim 024.JPG Kordona gitmek üzere Bayciğit'ten ayrılış.. Resim 029.JPG Kordon gezisi.. Resim 031.JPG Kordon gezisi.. Düzenleyen Penelophe : 18-07-2007 saat 10:10 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Ağaç Dostu
|
Sercan şimdi sıra pasaport resimlerinde zaten. ![]() Ayrıca bende sana tekrar teşekkür ederim. ![]() ...cümlelere başlarken büyük harf mi gördüm ben, yoksa bu bir serap mı.. ![]() Aşkın bey nasıl olur, hesap siz gittikten sonra ödendi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|