![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
|
Teleferik kesinlikle güzel fotoğraf için ama sabahın erken saatlerinde İnciraltı'nda kahvaltı en iyisi. Cumartesi günü de çok kalabalık olmaz hem. Sabah ilk iş asansöre gideceğim diyorsan da yine Otogar--->Bornova metro--->Konak metro istasyonu--->Karataş yapabilirsin. Benim gönderdiğim krokide de Dario Moreno Sokağı ve Asansör belirtilmiş durumda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Ağaç Dostu
|
Ben Basmane'den oraya yürüme niyetindeyim. ayakla gidebileceğim mesafeleri yürümekten zevk alıyorum. Hem yol boyunca fotoğrafını çekebileceğim manzaralar bulabilirim ![]() Gerçi memet bunu okuyunca kesin eriyeceksin diyecek ama ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
|
Evet asansorün yerine baktım. www.panoromio.com sitesinden de biraz fotoğraf inceledim o bölgeye ait. Bir de Saat Kulesi'nin bulunduğu meydana otobüsle oldukça virajlı bir yoldan inmiştim. Asansöre geçmeden oraya çıkmayı da düşünüyorum. geçen gelişim de otobüsle o yoldan aşağıya inerken, vaktim olsa inip fotoğraf çekecektim. Manzara çok güzeldi. ![]() İki sırt çantam var. Yoksa dolaşılmaz dediğin gibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
|
Basmane civarında mı gizli çekim? ![]() Bahsettiğin ve Saat Kulesi'ne inen yol varyant diye geçiyor. Oraya da yürüyerek tırmanabilirsin Konak Metro'nun önünden. Hem farklı açılardan yakalamış olursun körfezi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sen eğlenebildiğin kadar eğlen, izmir'in sıcağı konusunda seni uyaranlar da uyardı. Sıcakta seninle eğlenmeye başlayınca bana telefon et kurtarmaya geleceğim. fuardakini sıcak sanıyorsan yanıldın. O sadece prowiev, sıcaklar update oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
|
Ben de kendime degrade uyguladım memet, bir de reflection'ımı 4'le çarpıp kuvvetle muhtemel çarpılmalara karşı kuvvetlendirdim ![]() İlahi memet, ben hamsi paluğu yedim diyorum sen İzmir'de rakı balık bir başka olur diyorsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
|
Ooooooo... Bugün net'e giremedim, neler neler olmuş.. ![]() Sanırım toplantı yerimiz yine 'klasiğimiz' Bayciğit. ![]() ![]() Sevgili Darkyes, o kadar yükle dolaşmak istemezsen sevinerek yüklerini emanete alabilirim. Evim Asansör'e çok yakın. Hem Asansör'ü bulman konusunda, hem de çantalarını bana bırakıp daha rahat dolaşabilmen için yardımcı olabilirim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Arkadaşlar bir günde ne kadar iletişim olmuş,inanın okurken yoruldum.... Yoruldum ama okurken mi ? toplantı mekanı önerilerine gidip gelirken mi ? bilemiyorum.. İnşallah baharlarda açık hava toplantıları ve gezileri yaparız... Cumartesi hisarönündeyiz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar yarın da Botanik Bahçesi'nde buluşacağız. İsterseniz sizler de bize katılabilirsiniz. Ben sabahtan itibaren kampüste olacağım. Gelmek isteyip sorun yaşayanlar bana ulaşabilirler 0 536 612 24 01 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
O sıcaklıkta gayet keyifli olur dolaşmak. Şaka bir yana gerçekten sıcağa karşı dayanıklıyımdır. Bakınız yıl 2006, aylardan Ağustos -sanki çok eski gibi- Dilek Yarımadası Milli Parkında yaklaşık 6-7 kiloluk yükle sabah 08:30 akşam 18:00 arası toplamda -yemek ve su içmek için verdiğim molaları çıkarsak- 8 saatten fazla bir süre boyunca oturmadan, durmadan dolaştım ki yürüdüğüm yollar düz yollar değildi. ![]() Lütfen artık benim için endişelenmeyi bırakın ![]() Yürüyorüz diyorsak yürürüz. Acil bir durum olursa 112 memet'i ararım artık ![]() Bakınız kısa bir süre önce izlediğim bir filmden bir şarkı ile yürümeye ne denli alışık olduğumu anlatmaya çalışayım size ![]() Yürürün Yüklenüp karanluğu, ışıklara yürürün, Yıldızlaru aş edüp, rüyalara yürürün, Göç dedüğün heç bitmez, bilünmeze yürürün... Gurbettür melmeketüm, yanluzluğa yürürün... Uyurkene yürürün, külerkene yürürün, Yağmurlarla yürürün, özlerkene yürürün, Doğarkene başladu, büyürkene yürürün, Çaruklarun aşındu, ölürkene yürürün, Kalmak istedü yaşlu, eksülerek yürürün, Bübek istedü gelmek, çoğalarak yürürün, Göç dedüğün heç bitmez, bilünmeze yürürün... Ev dedüğün heç durmaz, yol sırtunda yürürün... Közel kızlar gülüştü, gülücükle yürürün, Durmak isterün elbet, dururkene yürürün, Canum istedi memüş, özlerkene yürürün, Çaruklarun aşındu, ölürkene yürürün... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün 3 saat dolaşıp güneş altında antrenman yaptım. Hatta kendime açık renkli bir şapka da edindim. Toplantı öncesi maratona hazırım. Bu arada sevgili hfz'ye gösterdiği ilgi için ayrıca teşekkür edeceğim ama buradan peşin peşin teşekkür edeyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaç Dostu
|
Konuyu canlı tutmak lazım. ![]() Toplantıya Katılacak Olanlar 1.Memet 2.Penelophe 3.durustsahtekar 4.DarkYES (Biletini almış bile) 5.Cihan As 6.Kürekçi (Son anda dalışa gitmem gerekmezse) 7.Bonsaisan 8.Hfz 9.Mine Pakkaner (az bir ihtimal, çünkü programına göre Cumartesi -pazar Doğanbeyli de bahçe yapıyor olacak.) 10.Adabayrakoglu 11.Dkp (Dilaver bey ve eşi) 12.Sarıaltıngül (cuma günü keşinleşecek) 13. Plumbago (kembersiz toplantı olmaz ![]() 14.Selçuk44 (Mine hanım mesaj göndermiş) Toplantı yeri: Bayciğit Mekan: Kemeraltı Hisarönü camisi önü. Saat: 16'tan başlayıp Dürüst sahtekar gelene kadar. Bilemeyenler, Fevzipaşa bulvarında, gümrükten basmane garına doğru yürüken, Hisarönü camisine giden sokağı bulmak çok kolay. Asansöre gidecek olanlar: Akşamüstü oraya da gideriz. Hafize: Bayciğitte zorla çaldırırız senin cd yi. Çalmam derse hesabı ödemiycez deriz. Sonsöz: Başka öneride bulunmak yasak. ben genede bulamadım diyenler bana telefon edin. 0543 304 40 35 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|