![]() |
|
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Arkadaşlar,beni unutmadığınız için teşekkür ederim.Eşim ile birlikte gelmeye çalışacağız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
|
1.Memet 2.Penelophe 3.Sercan (durustsahtekar) 4.DarkYES (Eğer acil bir iş çıkmazsa) 5.Cihan As 6.Kürekçi (Son anda dalışa gitmem gerekmezse) 7.Bonsaisan 8.Hfz 9.Mine Pakkaner (az bir ihtimal, çünkü programına göre Cumartesi -pazar Doğanbeyli de bahçe yapıyor olacak.) 10.Adabayrakoglu (İşlerini ayarlayabilirse) 11.Dkp (Dilaver bey ve eşi) 12.Sarıaltıngül (cuma günü keşinleşecek) Unutur muyuz hiç efendim. ![]() Selçuk beyin de haberi var mı acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-05-2007
|
Tüm arkadaşlara iyi akşamlar; İzinden bu hafta sonu döndüm ve döndüğüm gün küçük kuzenlerimin geleceğini öğrendim. Malumunuz gençler ( 9 ve 17 yaş arası, birde yeğenim 12 oldu dört genç ![]() ![]() Bütün panoyu okudum (ayrıca hfz Hanım telefonla bildirdi burdan ayrıca teşekkür ediyorum ince düşünceleri için) fakat benim planım cuma günü belli olacak. Teklifi ben sundum, bu nedenle özürüm çok anlamsız kalacak ama elimden bir şey gelmiyor eğer gençlerimi ikna edersem (gençler her zaman için kendilerini haklı çıkaracak bir sebep buluyor) cumartesi Asansör'e geleceğim. Gelemezsem bir daha ki buluşmanızda çiçek tohumları ve çiçek parçalarımla, çiçek kız olarak bulunmaya çalışacağım. Söz verdimi hep terslik çıkıyor bu nedenle söz vermiyorum. Umarım aranızda olurum, olamazsam çok güzel sohbetler diliyorum. Yüzünüzde gülücükler, gözlerinizde çiçeklerin güzelliği ve sözlerinizde balın tadı olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
(sercan)
Giriş Tarihi: 04-04-2006
|
surenin uzadığını telefondan öğrendim cokta sevindim.hatta cumartesı gunu icin ızın alıp cıkmayı planlıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Arkadaşlar, kafenin fiatları konusunu tekrar hatırlatıyorum. Bizim toplantılar bitmez. Benim nette baktığım kadarıyla turistik sınıflı orası. Herkesin bütçesine uyan bir toplantı yerini tercih ededlim. Beş liraya bir kahve içmiş olmayalım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
|
İşte son durum. ![]() 1.Memet 2.Penelophe 3.Sercan (durustsahtekar) 4.DarkYES (Biletini almış bile) 5.Cihan As 6.Kürekçi (Son anda dalışa gitmem gerekmezse) 7.Bonsaisan 8.Hfz 9.Mine Pakkaner (az bir ihtimal, çünkü programına göre Cumartesi -pazar Doğanbeyli de bahçe yapıyor olacak.) 10.Adabayrakoglu (İşlerini ayarlayabilirse) 11.Dkp (Dilaver bey ve eşi) 12.Sarıaltıngül (cuma günü keşinleşecek) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-06-2007
|
Aslında daha önce sizleri bahçemde misafir etmeyi önermiştim ama benim nete girmediğim süreçte sizler tarih ve yeri belirlemişsiniz zaten. Ne yazık ki cumartesi-pazar blok nöbetim olacak! Eğer molalarımı ayarlayabilirsem kısa bir süreliğine de olsa toplantıya katılmaya çalışacağım. Olmadı umarım bir daha ki sefere... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
Asansörü kullanmanın bir maliyeti yok (Cüzi bir ücret alıyorlar ), sadece kafesi pahalı. Benim üzüldüğüm birşey var. Eskiden asansör ile çıkarken pencerelerden dışarıyı görebiliyordunuz. Şimdi ise güvenlik sebebi ile sürgülü metal kapı var içeride. Onu yapacaklarına ızgaralı bir kapı yapabilirlerdi. Şu anda inip çıkarken dışarıyı göremiyorsunuz ![]() Asansör civarında sahil boyunca Konak'a kadar oturabileceğimiz bir kafe yok onu da hatırlatayım. Hepberaber Konak'a yürürüz oradan, deniz kenarındaki seyir teraslarında oturabiliriz. Ya da Kızlarağası'na da gidebiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Bence asansörü görecekler önceden buluşsun, biz onları iskele üstünde bekleyelim ilk konuştuğumuz yerde. Hava çok sıcak olmasa gümrükteki kafeler geldi aklıma ama dörtte daha güneş yakıcı olur. Karataştan konağa yürüyüş biraz uzun sürer. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
En fazla 15 dakika sürüyor o da aheste aheste gittiğinizde ![]() Bir de şöyle bir sorunumuz var. Acaba Karataşı ve Asansörün yerini bilmeyenler var mı? Varsa ya tarif edelim ya da biryerden alalım bu kişileri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
Kambersiz toplantı olmaz ![]() 1.Memet 2.Penelophe 3.Sercan (durustsahtekar) 4.DarkYES (Biletini almış bile) 5.Cihan As 6.Kürekçi (Son anda dalışa gitmem gerekmezse) 7.Bonsaisan 8.Hfz 9.Mine Pakkaner (az bir ihtimal, çünkü programına göre Cumartesi -pazar Doğanbeyli de bahçe yapıyor olacak.) 10.Adabayrakoglu (İşlerini ayarlayabilirse) 11.Dkp (Dilaver bey ve eşi) 12.Sarıaltıngül (cuma günü keşinleşecek) 13. Plumbago Benden duymuş olmayın ama Azalea'da gelecektir büyük ihtimalle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar yer konusu muallakta kalacak gibi. Benim şimdiden kafam karıştı ![]() Şimdi o halde asıl oturup konuşacağımız yere gelecekler kaçta gelsin. Asasnsörü görmek için kaçta buluşalım gib bir denklem çıktı ortaya ![]() En iyi deniz kenarında yine Konak tarafında bir yer belirlesek olmaz mı? Hatta ben her halükarda öğrenmişken gidip asansörü fotoğraflayacağım. Bu durumda ben de erkenden gider fotoğrlarımı çekerim. Sonuç olarak kaçta nerede buluşoruz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
|
Asansör'e Konaktan yürüyerek bile ulaşmak mümkün, ancak bu mevsimde yürüyerek gitmek pek akıl karı bir iş değil. Üstelik yine güneşin etkisi olacağından dışarda oturmak için bir şemsiyenin altına sıkışmak gerekecek. Dolayısıyla bence saat 4 gibi Konak'ta toplantıyı yapmak ve daha sonrasında isteyenlerin günbatımını izlemek için Asansör'e geçmesi daha mantıklı gibi. DarkYes için de günbatımını Asansör'den resimlemek daha iyi olur sanki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|