Tüm arkadaşlara iyi akşamlar;
İzinden bu hafta sonu döndüm ve döndüğüm gün küçük kuzenlerimin geleceğini öğrendim. Malumunuz gençler ( 9 ve 17 yaş arası, birde yeğenim 12 oldu dört genç

) yaşlılarla pek olmak istemiyor fakat en küçük-büyük (ancak bu tanıma giriyorum) karışımı kuzen olarak ilgilenmem gerekli. Çünkü daha sonra ki hafta sonu seçim var; Dikili'ye gidemem.
Bütün panoyu okudum (ayrıca hfz Hanım telefonla bildirdi burdan ayrıca teşekkür ediyorum ince düşünceleri için) fakat benim planım cuma günü belli olacak.
Teklifi ben sundum, bu nedenle özürüm çok anlamsız kalacak ama elimden bir şey gelmiyor eğer gençlerimi ikna edersem (gençler her zaman için kendilerini haklı çıkaracak bir sebep buluyor) cumartesi Asansör'e geleceğim. Gelemezsem bir daha ki buluşmanızda çiçek tohumları ve çiçek parçalarımla, çiçek kız olarak bulunmaya çalışacağım. Söz verdimi hep terslik çıkıyor bu nedenle söz vermiyorum.
Umarım aranızda olurum, olamazsam çok güzel sohbetler diliyorum. Yüzünüzde gülücükler, gözlerinizde çiçeklerin güzelliği ve sözlerinizde balın tadı olsun.