Bu toplantıyı yeni üye olmama rağmen evimin bahçesinde yapmayı önermiştim. Nete çok sık giremediğim için bu fırsatı kaçırmış oldum ama bi dahaki toplantıyı kaçırmak gibi bir niyetim yok!..
Hfz hanıma anlattığım sebeplerden dolayı hala evimiz İzmir'de olursa bahçemde masalarınız hazır, sohbetlerimiz için bizi bekliyor olacak. Kürekçi de artık evin (pardon toplantının) küçük kızı olarak serviste bana yardım eder sanırım...
Gözleri ışıl ışıl ,çiçek, ağaç, doğa sever insanlarla tanıştığım için ve onların tohum, fidan , kitap ayracı, bardak altı gibi paylaşımlarına karşın benim de 'www.onkod.org' kalemlerimi kabul etmelerine ve ilgi göstermelerine çok sevindim...
Sevgili Memet...
Şimdi aklıma geldi de; Orion ve diğer üyelerle organ nakli-bağışı ile ilgili bir süre sohbet etme şansımız oldu... Agaclar.net gurubu olarak İzmir il sağlık müdürlüğünde ben size bir sunum hazırlasam olabildiğince geniş katılımla hem bizim müdürlük binasında peyzaj için neler yapabiliriz ona baksak hem de üyelerimiz bu toplantıya katılarak organ nakli_bağışı hakkında bilgi almış olsalar ve bunu haber yapsak nasıl bi sinerji olur acaba?
|