![]() |
|
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
|
Konak Pier'e herhangi bir ortaklığım yok gerçekten, keşke olsa ![]() ![]() ![]() Aslında Hisarönü'de uygun ancak sıcaktan dolayı rahat edemeyiz diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
(sercan)
Giriş Tarihi: 04-04-2006
|
Her koşul benim için uyar.sonuçta biraz rötarlı katılım gerçeleştircem.onun içinde telefonla neredeyiz öğrenirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
|
Evet sen arayıp sorarmışsın neredesiniz diye. Biz de "Şu an Konak civarındayız, hala nerede otursak diye karar veremediğimiz için dolaşmaktayız!" şeklinde bir cevah veririz. ![]() Ben bir yer öneremiyorum çünkü bu İzmir'e dördüncü gelişim olacak. Gerçi ilkini ve üçüncüyü saymayabiliriz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
(sercan)
|
Bayciğit krokiside alabilirmiyiz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ben bu işe kesin bir son veriyorum. Toplantı yeri: Bayciğit Mekan: Kemeraltı Hisarönü camisi önü. Saat: 16'tan başlayıp Dürüst sahtekar gelene kadar. Bilemeyenler, Fevzipaşa bulvarında, gümrükten basmane garına doğru yürüken, Hisarönü camisine giden sokağı bulmak çok kolay. Asansöre gidecek olanlar: Akşamüstü oraya da gideriz. Hafize: Bayciğitte zorla çaldırırız senin cd yi. Çalmam derse hesabı ödemiycez deriz. Sonsöz: Başka öneride bulunmak yasak. ben genede bulamadım diyenler bana telefon edin. 0543 304 40 35 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
|
Dürüst Sahtekar Saat 20:00 gibi gelebilecek. 16:00-20:0 arası biraz uzun gibi ne dersiniz. Neyse biz orada toplanalım olmazsa bir ara kalkar gideriz ![]() Tamam yer ve zaman belli olmuştur. Benim geliş gidiş durumum da belli oldu. Benimle erkenden buluşmak isteyenlere duyurulur. Cumartesi sabahı saat 06:00'dan itibaren İzmir sokaklarında olacağım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
(sercan)
|
Tamamdır.bütün sorunlar çözüldü.bende elimden geldiğince hızlı davranmaya söz veriyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
|
Yahu memet ilahi, sabah 06:00 öğlen 14:00 arası yürümekten ne olacak. tin tin dolaşırım ben hafi hafif. İki gramlık adımım zaten ![]() Gerçi eşyalarımla birlikte 7-8 kilo yüküm olacak ama olsun, onlar gerekli malzemeler olduğu için beni yormaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
Sabah inciraltına kahvaltıya gitmeni öneririm DarkYes. Otogar----->Bornova metro durağı 505 numaralı otobüs Bornova ---->Konak (metro ile) Konak---->İnciraltı 11 numaralı otobüs ![]() Sabahın o saatinden toplantıya kadar nereleri gezmeyi planlıyorsun? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2006
|
Merhaba! ![]() Gelmeyi çok isterdim ancak haftasonları gelebilmem mümkün değil :S ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
|
Ben bunları not alayım sora sora öğrenirim. Fotoğraf çekmek için aslında özellikle şuraya gideyim gibi bir düşüncem yok. Sonuçta İzmir'e geçen gelişimde çektiğim fotoğraflar için özel bir planım yoktu. Asansör ilgimi çekti. Sabah ilk iş oraya gitmeye karar verdim şu an ![]() Teleferik fotoğraf çekmeme elverişli ise düşünebilirim aslında ![]() İşin özü gezip göreceğim ama önerilere açığım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|