![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderatör
|
Sebo ve katmer aslında bu ikili kaçaklarımızdan ama aramızda görünce çok mutlu olduk. Sevgili Katmer bizlere el emeği-göz nuru sabunlarından hediye etti, teşekkürler arkadaşım. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderatör
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderatör
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderatör
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Bugün ağaçlar.net gurubunun bir kısmıyla yüzyüze buluşma imkanı buldum. Doğasever bu insanlar tamda umduğum gibi sıcak, samimi ve içtendiler ![]() Birbirimizi çok eskiden tanıyormuş gibi kaynaştık. Fenerbahçe baraka cafede serin bir bahar gününü sohbetlerimizle ısıttık... Tekrar buluşmak dileğiyle... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderatör
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Moderatör
|
Toplantımız yeni üyelerimizin katılması, İstanbul dışından gelen dostlarımızla daha da renklendi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sevgili loveforlife ve evdeçiçek, Zafer, yardımlarınız büyüktü. Biliyorum çok yoruldunuz ama beraberce güzel bir etkinliği daha tamamladık, sağ olun. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-12-2015
|
Alıntı:
evdeçiçek in Sedum almayan var mı buyrun sukulentler. . Pazarcı edasıyla bol bol dağıtmasi ) süperdin abi.Zafer abim size de saygilar; ilgi ve alaniz icin. Keşke isimlerini yazdiripta gelemeyenler aramızda olsalardı. Duygu hanım çok istiyordu kısmet olmadı demek. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Moderatör
|
Bizlere mekanlarını açan Baraka Cafe sahipleri sevgili Yeşim ve Yelda Hanımlara da teşekkür ederiz. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Ne zaman derseniz,memnuniyetle hepinizi ağırlamak isterim.Bir toplantı da Maraş'ta düzenleriz inşallah. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Moderatör
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Moderatör
Giriş Tarihi: 08-05-2012
|
Ne kadar güzel bir toplantı olmuş.. Yazmaya elim varmamıştı, ancak son birkaç gün içinde kesinleşen bir iş seyahati nedeniyle siz toplanmaya başlarken ben Londra yolundaydım. İple çektiğim bu harika toplantıyı, çok sevdiğim arkadaşlarımı, henüz tanışmamış olduğum doğa dostlarını ve özellikle de gözbebeğimiz Can'ımızı kaçırdığıma çok üzüldüm. Herkese sevgiler.. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-11-2011
|
Sevgili dostlar, Sevginin ve paylaşmanın giderek azaldığı dünyamızda, sevgi ve paylaşımı üst noktalara taşıyarak çok güzel bir gün yaşattınız. Emeği geçen gönüldaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Orada bulunan bizler zaten genciz, bu yıl, aramıza, azımsanmayacak sayıda genç de katılarak güç verdiler. Ben çok mutlu oldum, bu nedenle altını çizmek istiyorum. Doğaya, sevgiye gönül veren gençler var olun. Tekrar buluşuncaya kadar herkese sağlık ve mutluluk diliyorum. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Bugünün EN TALİHSİZİ kesinlikle, biz cümbür cemaat içerideyken ve Baraka Cafe'nin içi-dışı çeşit çeşit bitkilerle dolup taşarken, elindeki çiçek demetleriyle içeri girip etrafa bakındığı anda dumura düşen çiçekçi teyzeydi ![]() ''Yanlış zaman-yanlış yer'' böyle bir şey olsa gerek, hatırladıkça gülüyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu sene çok istedim ama malesef aranızda olamadım. Umarım bundan sonra etkinlikleri kaçırmam. |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
O ekiptekiler, çok zengin olan dağıtım masasında önlerine serilmiş envai çeşit bitkiden bir parça alırken bile çekinerek elini uzattı, o derece naif insanlar yani... |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Sanırım siz beni yanlış anladınız. İma ettiğim şey o değildi. Sadece bitkisever oldukları idi. Bitkilerin, kimi zaman ağaç, çiçek veya sebze olsun, insanların hayatlarında çok önemli yerlere sahip olduğunu bu site ile öğrendim. Onu kastetmiştim. Lütfen mesajımı bir latife olarak düşünün. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Moderatör
|
Ben de ganimet torbamı açtım.... amannn neler var neler, ama hepsi benim sanmayın sonra utanırım, valla bunların bir kısmı arkadaşımız SDurul'a ait. "Amannn kadın toplantıya da gelmediği halde halâ buradan da çiçek talep ediyor" desem adım gibi biliyorum ki alınacak.... şaka şaka sevgili SDurul, seni kızdırmak istedim biraz. Bütün bu güzellikler için teşekkür ederim arkadaşlar.,, |
|
|
|
|
|
#25 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eyvah, eyvah deşifre olmuşuz. ![]() Ama suçlu aşağıdaki mesaj. ![]() Alıntı:
![]() Ruhen oradaydım, iki kere telefonla da olsa o havayı soludum, loveforlife ve berçin'in seslerini duydum. Canım Güler hanım'ım beni unutmadığınız için çok teşekkür ederim. 12. Doğum günün kutlu olsun, agaclar.net. Bu iyi insanların oluşturduğu kocaman ailenin ferdi olmaktan gururluyum. Birlikte nice senelere... |
||
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlar da benim ganimetlerim . Tabii ki geçici yerlerindeler. Bahçenin uzaklığı ayrı bir sorun. Umarım bunları paylaşanlar bunların 10 misli, 100 misli,1000 misline sahip olurlar. Tekrar teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaçsever
|
Sayın Güler, Fotoğrafların sağ tarafında görülen, kavunumsu bitki ne bitkisi? Ondan çıkıyormuş gibi görünen çiçek onun çiçeği mi? Merak ettim. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Sevgili Fatma Kochan'ın gönderdiği bitki. Jezebel nun da aynen bildiğimiz kabak gibi soyarak kullanılacağını söyledi. |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaçsever
|
Sağ olun sayın Güler, Ben, içinden çıkmış gibi görünen çiçeği görünce, bir çiçek yumrusu mu diye meraklanmıştım. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/1340561-post218.htm O filizden dev bir bitki gelişiyormuş. Bendeki iki bitki 70-80 cm. oldu bile. Bana da çok enteresan geldi. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|