agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Beğeni Düzeni8172Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-02-2014, 17:39   #211
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi naturelee13 Mesajı Göster
Ve dusununce benim paylasacak birseyim yok maalesef
Tatlı diliniz, güler yüzünüz de mi yok? Bizim için en önemlisi bu!

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-02-2014, 10:51   #212
Moderatör

Giriş Tarihi: 08-05-2012
Paylaşmak için enzim getirmek nasıl bir fikir sizce? İlgilenen olursa ben küçük şişelerde az da olsa bir miktar getirebilirim.

Düzenleyen Ozlem A : 28-02-2014 saat 10:51 Neden: typo
Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-02-2014, 11:11   #213
Ağaç Dostu

tranquila's Avatar

Giriş Tarihi: 21-10-2013
Benim için hiç fark etmez sevgili naturelee13.. 13ün ya da herhangi bir sayının, nesnenin vs uğursuz olduğunu düşünmem. Sadece espri olsun diye yazmıştım. Kaçıncı sırada olduğum da fark etmez. Önemli olan bir arada olmak. Ama sizde şık durur, nickinizde 13 olduğu için
Arzu ederseniz yer değişebiliriz.

loveforlife beğendi.
tranquila Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-02-2014, 20:25   #214
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Herkes neler paylaşacağını düşünmeye başladı yavaş yavaş... Birol Nazlı, ortanca ve gül fidelerini paylaşacakmış. Ozlem A, "enzim getirsem mi?" demiş ki; neden olmasın? Efeege o harika mor şebboylarından çimlendirip getirmeye çalışacağını söylüyordu sayfasında. Ben sedum palmeri getireceğim, bu sefer çok olamasa da... Birkaç bitki daha var düşündüğüm. Bursa'dan araçla giden bir arkadaş bulabilirsem çekilişe koymak için birkaç saksı bitki de ekleyebilirim. İsteyen olursa minik dut fidancıklarım bile var... Sahip olduğum birçok bitkime agaclar.net toplantılarının vesile olduğunu düşündükçe daha bir heyecanlanıyorum bu hususta...

Eski 28-02-2014, 21:16   #215
Ağaç Dostu

Fatma Kochan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-04-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Teşekkürler sevgili naturelee13,
Ben de Emirgânlıyım, korudaki mekânlarda istediğimiz gibi rahat hareket edemeyiz. Toplantılarımızda topraklar, gübreler, bitkiler dağıtıyor her tarafı karman çorman yapıyoruz adeta. Daha önce de toplantılarımızın bir kısmını Fenerbahçe Baraka Cafe'de yapmıştık. Bu hafta içi yine aynı yer için görüşmeye gideceğiz, büyük bir ihtimal toplantımız yine orada olacak.
Başlıktaki mesajları okuyabilirseniz bir fikir edinebilirsiniz.

Emirgân Korusu, doğum günü partisi için olmaz ama yine de oraya başka bir etkinlik için zaman ayırabilirsek çok da keyifli olur.

Merhaba Güler hanım toplantı Fenerbahçe Baraka Cafe'de olursa çok sevineceğim çünkü ben Fenerbahçe Spor Kulübü Konukevin'de kalmayı düşünüyorum, inşallah bir an önce belli olur, yerimi ayırtmam gerek sevgiler.

Fatma Kochan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-03-2014, 16:59   #216
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Sevgili arkadaşlar, bu gün malina ile Baraka Cafe'ye görüşmeye gittik.

10.yıl toplantımızın yeri Baraka Cafe olarak netleşti.

Toplantıya katılacak arkadaşlarımızdan ricam, toplantı için yiyecek-içecek şeyler getirmesinler. Mekanda, soğuk ve sıcak içecekler mevcut, yanında alaminüt yiyecekler olacak.

Toplantıda üyeler dağıtım için fide, çelik, gübre, toprak, tohum, enzim, çiçek soğanları getirebilirler. Ancak, Bursa Toplantısında bu dağıtım işini organize edemediğimiz için üyemiz olmayan şahıslar da paylaşımdan faydalandılar, pek çok üyemiz hiç birşey alamadı.

İsterseniz dağıtımı ya ürünleri getiren arkadaşlar dağıtsın veya bir dağıtım masası organize edelim oradan yapılsın. Karışıklığı önlemiş oluruz, öneriniz nedir?

Bu toplantıda eğer hazırlanabilirlerse bonsai grubumuz da rahmetli memet'i anmak adına mini bir bonsai sergisi açmak istiyor, bu da mekan sahipleri ile görüşüldü.
Katılmak isteyen arkadaşlar moderatörlerimizden Tekin Bey'e, Sakaki'ye müracaat etsinler.

Evet...... katılım listesinde adlarınızı görmek istiyoruz.

Ankara....İzmir....Bursa....Mersin....Adana... Denizli... Balıkesir....Samsun...Tekirdağ...Edirne..Kıbrıssss ss ve daha nerede agaclar.net'liler varsa, Edirne'den Ardahan'a kadar bütün üyelerimizi bekliyoruz.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-03-2014, 17:05   #217
Ağaç Dostu

evdeçiçek's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2013
Yer netleşti hadi bakalım, güzel bir nisan günü bizi bekliyor. Bu tarz bir etkinliğe ilk kez katılacağım için gerçekten heyecanlıyım. Normal hayatta hiç tanımadığım birileri ile buluşup bu tarz bir etkinliğe katılmanın heyecanı çok garip bir duygu. Ama bir şey daha itiraf edeyim mi, bazı üyeleri sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hiç yabancılık çekeceğimi sanmıyorum.

Herkese saygılar ...

evdeçiçek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-03-2014, 17:16   #218
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-02-2014
Arkadaşlar iyi güzel her şey hazır yüreğinize sağlık bende ilk defa katılacağım. Çoğu üye bitki paylaşımında bulunacak galiba fakat bitki getirmesek de oluyor mu? Ben daha yeniyim de Son olarak Baraka Cafe tam olarak nerede bulunuyor ?

Laleci_03 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-03-2014, 17:20   #219
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili Laleci 03, olur mu söz mü, tabii olur. Siz hiçbir şey getirmeyin ama size tavsiyem gelirken beraberinizde mutlaka birkaç poşet getirin. Aldıklarınızı götürürken zorlanırsınız yoksa.

Sevgili arkadaşlar, sakın mutlaka bir şeyler götürmem gerekir diye bir düşünceye kapılmayın. Gelmeniz, tanışmış olmak bile yeter.

Eski 03-03-2014, 17:27   #220
Ağaç Dostu

evdeçiçek's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2013
Güler Hanım;

Her kim ile görüşülmesi gerekiyor ise bir büyüğümüz olarak sizin önderliğinizde görüşsek de, hani saatler ileri alınıyor ya, tarihide bir ay ileri alsak mesela bugün 03/04/2014 olsa. Yarın değil öbür gün kutlamamız olsa ne güzel olurdu. (saçmalardan seçmeler )

evdeçiçek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-03-2014, 17:28   #221
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-02-2014
Sevgili Güler Hanım çok sağ olun içimi ferahlattınız sizinle görüşüp tanışmak isterim inşallah
Zahmet olmazsa tam olarak adresini de verirseniz sevinirim

Laleci_03 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-03-2014, 18:02   #222
Moderatör

Güler's Avatar

Başlıktaki ilk mesaja adresi ekledim.

Baraka Cafe Fenerbahçe Parkı içi Kadıköy.

Avrupa Yakasından gelen arkadaşlar Şükrü Saraçoğlu'nu (Fenerbahçe stadyumunu) geçtikten sonra Kızıltoprak'a gelirler. Gidiş alt yoldan dönüş Bağdat Caddesi üzerinden verilir.

Alt yol Fener Kalamış caddesidir. Buradan (Kızıltoprak'dan devam edin) Fenerbahçe ayrımıma gelince sağ taraftan devam ederek dümdüz gelin. Fenerbahçe Parkına gelirsiniz.
Park girişinde solda kocaman bir araba park alanı var. Park içine girdiğinizde sahile doğru devam edin. Solda Romantika Cafe'yi geçer geçmez denize doğru inen merdivenler Baraka Cafe'ye ulaştırır sizi.

Eski 03-03-2014, 19:43   #223
Ağaç Dostu

Fatma Kochan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-04-2013
Merhaba Sevgili Güler hanım, benim naçizane fikrim, getirilen paylaşılacak olan bitki, çelik veya çiçekleri siz yetkili, yönetici, idarece ne diyorsanız (Cahilliğimi bağışlayın) Teslim edelim sizler paylaştırın, diye düşünüyorum.

Ayrıca bonsai çok iyi düşünmüşsünüz, ben sayın badrobot sayesin de yeni, yeni bonsai ye heveslenmeye başladım, benim için bir bilgi deneyimi olacak, çok teşekkürler, içim kıpır, kıpır heyecan dolu, günler geçmek bilmiyor, sevgiler

Fatma Kochan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-03-2014, 20:37   #224
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 06-01-2008
Galeri: 44
Alıntı:
Başlıktaki ilk mesaja adresi ekledim.

Baraka Cafe Fenerbahçe Parkı içi Kadıköy.

Avrupa Yakasından gelen arkadaşlar Şükrü Saraçoğlu'nu (Fenerbahçe stadyumunu) geçtikten sonra Kızıltoprak'a gelirler. Gidiş alt yoldan dönüş Bağdat Caddesi üzerinden verilir.
Alt yol Cemil Topuzlu caddesidir. Buradan (Kızıltoprak'dan devam edin) Fenerbahçe ayrımıma gelince sağ taraftan devam ederek dümdüz gelin. Fenerbahçe Parkına gelirsiniz.
Park girişinde solda kocaman bir araba park alanı var. Park içine girdiğinizde sahile doğru devam edin. Solda Romantika Cafe'yi geçer geçmez denize doğru inen merdivenler Baraka Cafe'ye ulaştırır sizi.
Ufak bir düzeltme, alt yol Fener Kalamış caddesidir.

kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-03-2014, 10:42   #225
Moderatör

Güler's Avatar

Haklısınız sevgili Kelebek çalısı, Kalamış Caddesi sonra Cemil Topuzlu gelir, ben Cemil Topuzlu üzerinde oturduğumdan adres bilgilerinde hep öyle yazdığım için bir yanlışlık yapmışım. Kusura bakmayın arkadaşlar.

Eski 04-03-2014, 19:15   #226
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Giriş Tarihi: 02-09-2007
Galeri: 8
Tamam tarih belli yer belli, bu çok güzel. Dilerim hava da iyi olur. Ben elimdeki tohumlardan mümkün olduğu kadar getireceğim, paylaşım güzeldir. Sayın Güler hanım, tohum, fide, vs. malzemeleri organize edebilirsiniz size yakışır. Yardıma ihtiyaç varsa yardımcı olmaya hazırım.

Yaylacı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-03-2014, 20:19   #227
Moderatör

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yaylacı Mesajı Göster
Tamam tarih belli yer belli, bu çok güzel. Dilerim hava da iyi olur. Ben elimdeki tohumlardan mümkün olduğu kadar getireceğim, paylaşım güzeldir. Sayın Güler hanım, tohum, fide, vs. malzemeleri organize edebilirsiniz size yakışır. Yardıma ihtiyaç varsa yardımcı olmaya hazırım.
Sayın Güler Hanım, yardım gereken konular hakkında bilgi verirseniz aynı şekilde ben de (gördüğüm kadarıyla başka üyeler de aynı fikirde) yardım etmek isterim.

Örneğin, aklıma ilk gelen kullanıcı adlarından yaka kartı vb yapılıyor mu? Print edip kesebilirim ve o gün dağıtılmak üzere size ulaştırabilirim.. gibi.. siz söyleyin biz kapalım

Eski 04-03-2014, 22:06   #228
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 09-04-2008
01- maki01
02- malina
03- Güler ve eşi
04- Tekin
05- drhegeli
06- Loveforlife
07- ciroz
08- yağmur ve ailesi
09- efeege
10- selenn
11- bahcedenn
12- günebakan ve eşi
13- tranquila
14- Nuri Murvet ve Eşi
15- evdecicek ve Kızı(belki)
16- uzman 16
17- birtanecik
18- cemal.S ve kızlarının anası
19- Zafer İnandıklı ve Eşi
20- Kiraz
21- Sakaki (belki eşim de gelebilir)
22- Sebahattin Sargın
23- serkan_istanbul ve 2 yakın arkadaşı
24- pomodoro
25- Narinkhn
26- Ucurtma122, eşi ve kızı
27- Adem Keskin
28- Fatih
29- züleyha
30- vinne
31- Müjgan
32- betito
33- kelebek çalısı
34- katmer
35- Fatihbahce
36- Nariel
37- egülnur
38- Adalet Yağcı
39- İpekböceği ve ailesi
40- sernur
41- jiyan42
42- mlevent.aktan ve eşi
43- Nevin Marangoz
44- Mine Pakkaner
45- OSMAN45
46- Seabert74 (Serde 46lık var demek)
47- Dudi-Eşi-Kızı
48- Pares
49- mozen ve belki eşi
50- nrkrkmz
51- Hozat
52- Fatma Acar
53- maya
54- Orhan Özbilgiç ve eşi
55- Berçin ve eşi
56- Fatma Kochan
57- Emre İlhan
58- hasretim5861
59- silverain13, eşi ve oğlu
60- Muda bir aksilik olmaz ise
61- Zeki Yağlı ve eşi
62- erdinç (swiper) ve eşi
63- İsmail seyrek ve eşi
64- galvo
65- birol nazlı
66- jiyan42
67- Cemo
68- aybala
69- sariefe
70- Karahan
71-Yaylacı(bir de misafirim olabilir)
72-tturt, eşi ve Ege
73- Sagol
74- Laleci_03
75 - naturelee13
76- ozbekgokhan
77- Özlem A
.
.
.
81-ATHENA -ASENA İnşallah bu sene aranızda olurum .

maki01 ve loveforlife beğendi.
ozbekgokhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-03-2014, 22:07   #229
Ağaç Dostu

sernur's Avatar

Giriş Tarihi: 02-11-2011
Sevgili Güler hanım benim kızım Şişli'de oturuyor,ben etkinliğe katılmayı ve sizinle tanışmayı çok istiyorum,ulaşımı nasıl yapabilirim.İstanbul'un Anadolu yakasını pek bilmiyorum,kızımda çok iyi bilmiyor .Sizden adres konusunda daha ayrıntılı bir açıklama rica edebilirmiyim.

maki01 beğendi.
sernur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-03-2014, 13:28   #230
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-03-2010
01- maki01
02- malina
03- Güler ve eşi
04- Tekin
05- drhegeli
06- Loveforlife
07- ciroz
08- yağmur ve ailesi
09- efeege
10- selenn
11- bahcedenn
12- günebakan ve eşi
13- tranquila
14- Nuri Murvet ve Eşi
15- evdecicek ve Kızı(belki)
16- uzman 16
17- birtanecik
18- cemal.S ve kızlarının anası
19- Zafer İnandıklı ve Eşi
20- Kiraz
21- Sakaki (belki eşim de gelebilir)
22- Sebahattin Sargın
23- serkan_istanbul ve 2 yakın arkadaşı
24- pomodoro
25- Narinkhn
26- Ucurtma122, eşi ve kızı
27- Adem Keskin
28- Fatih
29- züleyha
30- vinne
31- Müjgan
32- betito
33- kelebek çalısı
34- katmer
35- Fatihbahce
36- Nariel
37- egülnur
38- Adalet Yağcı
39- İpekböceği ve ailesi
40- sernur
41- jiyan42
42- mlevent.aktan ve eşi
43- Nevin Marangoz
44- Mine Pakkaner
45- OSMAN45
46- Seabert74 (Serde 46lık var demek)
47- Dudi-Eşi-Kızı
48- Pares
49- mozen ve belki eşi
50- nrkrkmz
51- Hozat
52- Fatma Acar
53- maya
54- Orhan Özbilgiç ve eşi
55- Berçin ve eşi
56- Fatma Kochan
57- Emre İlhan
58- hasretim5861
59- silverain13, eşi ve oğlu
60- Muda bir aksilik olmaz ise
61- Zeki Yağlı ve eşi
62- erdinç (swiper) ve eşi
63- İsmail seyrek ve eşi
64- galvo
65- birol nazlı
66- jiyan42
67- Cemo
68- aybala
69- sariefe
70- Karahan
71-Yaylacı(bir de misafirim olabilir)
72-tturt, eşi ve Ege
73- Sagol
74- Laleci_03
75 - naturelee13
76- ozbekgokhan
77- Özlem A
78- ligustrum ve eşi
.
.
81-ATHENA -ASENA İnşallah bu sene aranızda olurum .

maki01 ve yağmur beğendi.
ligustrum Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-03-2014, 13:34   #231
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ligustrum Mesajı Göster
78- ligustrum ve eşi
İnşallah bu sene aranızda olurum .
Sevgili Ligustrum,

Geçen yıl tam bizçıkarken yetişmiş ve güler yüzünüz eşliğinde arılarınızın mahsüllerini bizimle paylaşmıştınız... İnşallah bu yıl geç kalmazsınız da uzun uzun sohbet etme şansımız olur.

Sevgi ve selamlarımla...

Eski 05-03-2014, 14:59   #232
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 29-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sernur Mesajı Göster
Sevgili Güler hanım benim kızım Şişli'de oturuyor,ben etkinliğe katılmayı ve sizinle tanışmayı çok istiyorum,ulaşımı nasıl yapabilirim.İstanbul'un Anadolu yakasını pek bilmiyorum,kızımda çok iyi bilmiyor .Sizden adres konusunda daha ayrıntılı bir açıklama rica edebilirmiyim.
Metrobusle gelenler icin bu yola gore tarif cok iyi olurdu...

sernur beğendi.
naturelee13 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-03-2014, 10:21   #233
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili arkadaşlar dün yoğun bir gün yaşadığım için Foruma girmeye vakit bulamadım, bu sabah bü güzel yardım tekliflerinizi okuyunca çok hoşuma gitti, hepiniz sağ olun.

Bu güzel etkinliğimizin sağından-solundan, eteğinin ucundan da olsa iştirak etmeniz hem daha güzeli meydana getirecektir hem de beraberliğimizin-başarabilmemizin zevkini de paylaşmamıza vesile olacaktır.

1. Toplantı gününden bir gün önce mekâna gitmeyi düşünüyorum son hazırlıklar için, benimle beraber gelmek isteyeniniz var mı?

2. Her etkinliğimizde üyelerimizin birbirlerini daha kolay ve iyi tanıyabilmeleri için yaka kartları hazırlıyoruz. İki senedir bu işi sağ olsun arkadaşımız drhegeli yaptırıyordu, bunu üstlenecek arkadaşımız var mı?

IMG_3822 (600 x 450).jpg
Ölçü: 9 x 5.5 cm

3. 2 adet 200x85 cm ölçülerinde panomuz var, bu daha önce seminer etkinliğimiz için hazırlanmıştı, bunun yerine 10. sene etkinliği için 2 adet yeni yazılım yaptırılacaktır, Perpa'da yaptırmıştık yenisinin yapım işlemleri için uğraşacak var mı? (ücreti tarafımızdan karşılanabilir)

Ölçü: 200 x 85 cm

4. Yaka kartlarına isim yazma ve toplantı esnasında bunların dağıtım işlemlerini görevlenecek arkadaş var mı?

5. Dağıtım için gelen çelik-tohum ve fideleri getiren arkadaşlar genelde kendileri dağıtıyorlar ama bu işlerle uğraşmak istemeyenler için de bir dağıtım masası tertipleyelim ve burada da 3 arkadaş bu işleri üstlensinler ki adil bir paylaşım olsun.
Bu işi üstlenmek isteyenler kimler?

Sevgili Müjgan, lütfen beraberinde sazını getirmeye gayret edebilir misin?

Sevgili Nariel seni ve kemanını da bekliyoruz.

(arkadaşlar Nariel ile yazışıyoruz, ne kadar güzel keman çaldığına geçen toplantıda sizler de şahit oldunuz ama arkadaşımız halâ çekiniyormuş-toplantının ertesi günü bir imtihanı varmış onun stresi var üzerimde bir de siz keman çal diyorsunuz ya daha da strese giriyorum, kaçar da gelmezsem bu yüzdendir- dediğinde bir şey söyleyemedim ama dekteklerinizi bekliyorum.)

Müzik korosunu meydana getirecekler..... (bildiklerim arasında Kiraz, Adalet Yağcı ve hozat var) Müjgan ile irtibat kurabilirseniz iyi olacaktır. Sanırım kendisi de malina-gokselcetin- gokhan07 ile irtibat halinde olacaktır.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, sizlere cep telefonumu da yazayım irtibat kurmak isteyenler arayabilirler.

0532 297 9465

Eski 06-03-2014, 10:39   #234
Moderatör

Güler's Avatar

Buluşma yerimiz olan Fenerbahçe Parkı içindeki Baraka Cafe'nin yerini benden daha iyi tarif edecek olanlarınız vardır, lütfen arkadaşlara yardımcı olun.

Kendimce tarif etmeye çalışayım.

Metrobüs ile gitmek isteyenler:
Metrobüse nereden bineceğinizi bilmiyorum ama Zincirlikuyu'dan kalkan veya oradan gerçen metrobüslerin son durağı Söğütlüçeşme. Burada indikten sonra bineceğiniz bir taksi sizi sanırım en çok TL.10-15.- sına Fenerbahçe Parkına bırakır.
(veya burada inenler Fenerbahçe'den geçen minibüslerden Fenerbahçe ayrımında indiklerinde biraz yürüme mesafesi ile Fenerbahçe Parkına gelebilirler)
Park içinde düz olarak sahile doğru yürüyün denize inen merdivenlerde Baraka Cafe'yi görürsünüz. Yürüyüş yolunun sol kısmında tadilat halindeki Romantika Cafe'yi 100 m kadar geçince Baraka Cafe'ye gelirsiniz.

Kadiköy'den (aşağı yoldan geçen Bostancı Minibüsleri)
Şükrü Saraçoğlu'nu (Fenerbahçe Stadı) geçtikten sonra Kızıltoprak. Buradan düz devam ederek Fenerbahçe ayrımına doğru gelin. Ortada bir park vardır, Parkın sol tarafından Bostancı istikametine, sağ tarafı Fenerbahçe Parkına doğru devam eder...sağdan düz devam edin. Park içine girdiğinizde de yukarıda tarif ettiğim şekilde kolayca bulursunuz.
(Benden bu kadar... dermişim )

Eski 06-03-2014, 11:07   #235
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Galeri: 260
İyi ki varsın sevgili Güler, her seferinde sorumluluğu üstlenip unutulmaz toplantılar organize ediyorsun, eline diline yüreğine sağlık, ömrüne bereket.

Dilerim 5 Nisanda hava çok güzel olur, Beni şimdiden heyecan bastı valla

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-03-2014, 11:34   #236
Moderatör

Ben yaka kartlarını yapabilirim Güler Hanım. Format için ayrıca konuşmamız lazım sanırım.

Toplantı öncesi hazırlıklar için yardım etmeyi çok istemekle birlikte Avrupa yakasında oturuyor olup, oğlumu okuldan karşılamak için öğleden sonra evde olmam gerektiğinden söz veremiyorum. Yine de erken saatlerde dönebilecek şekilde gelmeye çalışırım.

loveforlife beğendi.
Eski 06-03-2014, 11:43   #237
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili Ozlem A, yaka kartları için biraz bekleyebilir misin? malina'nın da bir tanıdığı varmış galiba sani haberdar ederim durumdan.

Eski 06-03-2014, 11:45   #238
Moderatör

Güler's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
İyi ki varsın sevgili Güler, her seferinde sorumluluğu üstlenip unutulmaz toplantılar organize ediyorsun, eline diline yüreğine sağlık, ömrüne bereket.

Dilerim 5 Nisanda hava çok güzel olur, Beni şimdiden heyecan bastı valla
Sevgili Adalet Yağcı, bak burası İstanbul havasına güven olmaz, sen yine tiril tiril gelme donarsın valla.

Eski 06-03-2014, 12:13   #239
Moderatör

Alıntı:
Sevgili Adalet Yağcı, bak burası İstanbul havasına güven olmaz, sen yine tiril tiril gelme donarsın valla.
Hiç unutmuyorum, 2003 yılında 8 Nisan'da Levent tarafında kar yağmıştı

Eski 06-03-2014, 15:59   #240
Moderatör

Güler's Avatar

Arkadaşlar, toplantımızın başlama saatini ilk mesaja saat 12.00 diye ekledim.
Ben saat 11.00 gibi orada olacağım, sanırım erken gelen başka arkadaşlarımız da olur.
Toplantı saat 12.00 de başlasa şu saatler arası diye bir zaman belirlemesi yok, daha erken de gelebilirsiniz.

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025