![]() |
|
![]() |
#212 |
Moderatör
Giriş Tarihi: 08-05-2012
|
Paylaşmak için enzim getirmek nasıl bir fikir sizce? İlgilenen olursa ben küçük şişelerde az da olsa bir miktar getirebilirim. Düzenleyen Ozlem A : 28-02-2014 saat 10:51 Neden: typo |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-10-2013
|
Benim için hiç fark etmez sevgili naturelee13.. 13ün ya da herhangi bir sayının, nesnenin vs uğursuz olduğunu düşünmem. Sadece espri olsun diye yazmıştım. Kaçıncı sırada olduğum da fark etmez. Önemli olan bir arada olmak. Ama sizde şık durur, nickinizde 13 olduğu için ![]() Arzu ederseniz yer değişebiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
|
Herkes neler paylaşacağını düşünmeye başladı yavaş yavaş... Birol Nazlı, ortanca ve gül fidelerini paylaşacakmış. Ozlem A, "enzim getirsem mi?" demiş ki; neden olmasın? Efeege o harika mor şebboylarından çimlendirip getirmeye çalışacağını söylüyordu sayfasında. Ben sedum palmeri getireceğim, bu sefer çok olamasa da... Birkaç bitki daha var düşündüğüm. Bursa'dan araçla giden bir arkadaş bulabilirsem çekilişe koymak için birkaç saksı bitki de ekleyebilirim. İsteyen olursa minik dut fidancıklarım bile var... Sahip olduğum birçok bitkime agaclar.net toplantılarının vesile olduğunu düşündükçe daha bir heyecanlanıyorum bu hususta... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2013
|
Alıntı:
Merhaba Güler hanım toplantı Fenerbahçe Baraka Cafe'de olursa çok sevineceğim çünkü ben Fenerbahçe Spor Kulübü Konukevin'de kalmayı düşünüyorum, inşallah bir an önce belli olur, yerimi ayırtmam gerek sevgiler. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Moderatör
|
Sevgili arkadaşlar, bu gün malina ile Baraka Cafe'ye görüşmeye gittik. 10.yıl toplantımızın yeri Baraka Cafe olarak netleşti. Toplantıya katılacak arkadaşlarımızdan ricam, toplantı için yiyecek-içecek şeyler getirmesinler. Mekanda, soğuk ve sıcak içecekler mevcut, yanında alaminüt yiyecekler olacak. Toplantıda üyeler dağıtım için fide, çelik, gübre, toprak, tohum, enzim, çiçek soğanları getirebilirler. Ancak, Bursa Toplantısında bu dağıtım işini organize edemediğimiz için üyemiz olmayan şahıslar da paylaşımdan faydalandılar, pek çok üyemiz hiç birşey alamadı. İsterseniz dağıtımı ya ürünleri getiren arkadaşlar dağıtsın veya bir dağıtım masası organize edelim oradan yapılsın. Karışıklığı önlemiş oluruz, öneriniz nedir? Bu toplantıda eğer hazırlanabilirlerse bonsai grubumuz da rahmetli memet'i anmak adına mini bir bonsai sergisi açmak istiyor, bu da mekan sahipleri ile görüşüldü. Katılmak isteyen arkadaşlar moderatörlerimizden Tekin Bey'e, Sakaki'ye müracaat etsinler. Evet...... katılım listesinde adlarınızı görmek istiyoruz. Ankara....İzmir....Bursa....Mersin....Adana... Denizli... Balıkesir....Samsun...Tekirdağ...Edirne..Kıbrıssss ss ve daha nerede agaclar.net'liler varsa, Edirne'den Ardahan'a kadar bütün üyelerimizi bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Yer netleşti hadi bakalım, güzel bir nisan günü bizi bekliyor. Bu tarz bir etkinliğe ilk kez katılacağım için gerçekten heyecanlıyım. Normal hayatta hiç tanımadığım birileri ile buluşup bu tarz bir etkinliğe katılmanın heyecanı çok garip bir duygu. Ama bir şey daha itiraf edeyim mi, bazı üyeleri sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hiç yabancılık çekeceğimi sanmıyorum. Herkese saygılar ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2014
|
Arkadaşlar iyi güzel her şey hazır yüreğinize sağlık bende ilk defa katılacağım. Çoğu üye bitki paylaşımında bulunacak galiba fakat bitki getirmesek de oluyor mu? Ben daha yeniyim de ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Moderatör
|
Sevgili Laleci 03, olur mu söz mü, tabii olur. Siz hiçbir şey getirmeyin ama size tavsiyem gelirken beraberinizde mutlaka birkaç poşet getirin. Aldıklarınızı götürürken zorlanırsınız yoksa. ![]() Sevgili arkadaşlar, sakın mutlaka bir şeyler götürmem gerekir diye bir düşünceye kapılmayın. Gelmeniz, tanışmış olmak bile yeter. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Güler Hanım; Her kim ile görüşülmesi gerekiyor ise bir büyüğümüz olarak sizin önderliğinizde görüşsek de, hani saatler ileri alınıyor ya, tarihide bir ay ileri alsak mesela bugün 03/04/2014 olsa. Yarın değil öbür gün kutlamamız olsa ne güzel olurdu. (saçmalardan seçmeler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2014
|
Sevgili Güler Hanım çok sağ olun içimi ferahlattınız sizinle görüşüp tanışmak isterim inşallah ![]() Zahmet olmazsa tam olarak adresini de verirseniz sevinirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Moderatör
|
Başlıktaki ilk mesaja adresi ekledim. Baraka Cafe Fenerbahçe Parkı içi Kadıköy. Avrupa Yakasından gelen arkadaşlar Şükrü Saraçoğlu'nu (Fenerbahçe stadyumunu) geçtikten sonra Kızıltoprak'a gelirler. Gidiş alt yoldan dönüş Bağdat Caddesi üzerinden verilir. Alt yol Fener Kalamış caddesidir. Buradan (Kızıltoprak'dan devam edin) Fenerbahçe ayrımıma gelince sağ taraftan devam ederek dümdüz gelin. Fenerbahçe Parkına gelirsiniz. Park girişinde solda kocaman bir araba park alanı var. Park içine girdiğinizde sahile doğru devam edin. Solda Romantika Cafe'yi geçer geçmez denize doğru inen merdivenler Baraka Cafe'ye ulaştırır sizi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2013
|
Merhaba Sevgili Güler hanım, benim naçizane fikrim, getirilen paylaşılacak olan bitki, çelik veya çiçekleri siz yetkili, yönetici, idarece ne diyorsanız (Cahilliğimi bağışlayın) ![]() Ayrıca bonsai çok iyi düşünmüşsünüz, ben sayın badrobot sayesin de yeni, yeni bonsai ye heveslenmeye başladım, benim için bir bilgi deneyimi olacak, çok teşekkürler, içim kıpır, kıpır heyecan dolu, günler geçmek bilmiyor, sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Moderatör
|
Haklısınız sevgili Kelebek çalısı, Kalamış Caddesi sonra Cemil Topuzlu gelir, ben Cemil Topuzlu üzerinde oturduğumdan adres bilgilerinde hep öyle yazdığım için bir yanlışlık yapmışım. Kusura bakmayın arkadaşlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Ağaç Dostu
|
Tamam tarih belli yer belli, bu çok güzel. Dilerim hava da iyi olur. Ben elimdeki tohumlardan mümkün olduğu kadar getireceğim, paylaşım güzeldir. Sayın Güler hanım, tohum, fide, vs. malzemeleri organize edebilirsiniz size yakışır. Yardıma ihtiyaç varsa yardımcı olmaya hazırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Örneğin, aklıma ilk gelen kullanıcı adlarından yaka kartı vb yapılıyor mu? Print edip kesebilirim ve o gün dağıtılmak üzere size ulaştırabilirim.. gibi.. siz söyleyin biz kapalım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-04-2008
|
01- maki01 02- malina 03- Güler ve eşi 04- Tekin 05- drhegeli 06- Loveforlife 07- ciroz 08- yağmur ve ailesi 09- efeege 10- selenn 11- bahcedenn 12- günebakan ve eşi 13- tranquila 14- Nuri Murvet ve Eşi 15- evdecicek ve Kızı(belki) 16- uzman 16 17- birtanecik 18- cemal.S ve kızlarının anası 19- Zafer İnandıklı ve Eşi 20- Kiraz 21- Sakaki (belki eşim de gelebilir) 22- Sebahattin Sargın 23- serkan_istanbul ve 2 yakın arkadaşı 24- pomodoro 25- Narinkhn 26- Ucurtma122, eşi ve kızı 27- Adem Keskin 28- Fatih 29- züleyha 30- vinne 31- Müjgan 32- betito 33- kelebek çalısı 34- katmer 35- Fatihbahce 36- Nariel 37- egülnur 38- Adalet Yağcı 39- İpekböceği ve ailesi 40- sernur 41- jiyan42 42- mlevent.aktan ve eşi 43- Nevin Marangoz 44- Mine Pakkaner 45- OSMAN45 46- Seabert74 (Serde 46lık var demek) 47- Dudi-Eşi-Kızı 48- Pares 49- mozen ve belki eşi 50- nrkrkmz 51- Hozat 52- Fatma Acar 53- maya 54- Orhan Özbilgiç ve eşi 55- Berçin ve eşi 56- Fatma Kochan 57- Emre İlhan 58- hasretim5861 59- silverain13, eşi ve oğlu 60- Muda bir aksilik olmaz ise 61- Zeki Yağlı ve eşi 62- erdinç (swiper) ve eşi 63- İsmail seyrek ve eşi 64- galvo 65- birol nazlı 66- jiyan42 67- Cemo 68- aybala 69- sariefe 70- Karahan 71-Yaylacı(bir de misafirim olabilir) 72-tturt, eşi ve Ege 73- Sagol 74- Laleci_03 75 - naturelee13 76- ozbekgokhan 77- Özlem A . . . 81-ATHENA -ASENA İnşallah bu sene aranızda olurum . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-11-2011
|
Sevgili Güler hanım benim kızım Şişli'de oturuyor,ben etkinliğe katılmayı ve sizinle tanışmayı çok istiyorum,ulaşımı nasıl yapabilirim.İstanbul'un Anadolu yakasını pek bilmiyorum,kızımda çok iyi bilmiyor .Sizden adres konusunda daha ayrıntılı bir açıklama rica edebilirmiyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
01- maki01 02- malina 03- Güler ve eşi 04- Tekin 05- drhegeli 06- Loveforlife 07- ciroz 08- yağmur ve ailesi 09- efeege 10- selenn 11- bahcedenn 12- günebakan ve eşi 13- tranquila 14- Nuri Murvet ve Eşi 15- evdecicek ve Kızı(belki) 16- uzman 16 17- birtanecik 18- cemal.S ve kızlarının anası 19- Zafer İnandıklı ve Eşi 20- Kiraz 21- Sakaki (belki eşim de gelebilir) 22- Sebahattin Sargın 23- serkan_istanbul ve 2 yakın arkadaşı 24- pomodoro 25- Narinkhn 26- Ucurtma122, eşi ve kızı 27- Adem Keskin 28- Fatih 29- züleyha 30- vinne 31- Müjgan 32- betito 33- kelebek çalısı 34- katmer 35- Fatihbahce 36- Nariel 37- egülnur 38- Adalet Yağcı 39- İpekböceği ve ailesi 40- sernur 41- jiyan42 42- mlevent.aktan ve eşi 43- Nevin Marangoz 44- Mine Pakkaner 45- OSMAN45 46- Seabert74 (Serde 46lık var demek) 47- Dudi-Eşi-Kızı 48- Pares 49- mozen ve belki eşi 50- nrkrkmz 51- Hozat 52- Fatma Acar 53- maya 54- Orhan Özbilgiç ve eşi 55- Berçin ve eşi 56- Fatma Kochan 57- Emre İlhan 58- hasretim5861 59- silverain13, eşi ve oğlu 60- Muda bir aksilik olmaz ise 61- Zeki Yağlı ve eşi 62- erdinç (swiper) ve eşi 63- İsmail seyrek ve eşi 64- galvo 65- birol nazlı 66- jiyan42 67- Cemo 68- aybala 69- sariefe 70- Karahan 71-Yaylacı(bir de misafirim olabilir) 72-tturt, eşi ve Ege 73- Sagol 74- Laleci_03 75 - naturelee13 76- ozbekgokhan 77- Özlem A 78- ligustrum ve eşi . . 81-ATHENA -ASENA İnşallah bu sene aranızda olurum . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ligustrum, Geçen yıl tam bizçıkarken yetişmiş ve güler yüzünüz eşliğinde arılarınızın mahsüllerini bizimle paylaşmıştınız... İnşallah bu yıl geç kalmazsınız da uzun uzun sohbet etme şansımız olur. Sevgi ve selamlarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-03-2013
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Moderatör
|
Sevgili arkadaşlar dün yoğun bir gün yaşadığım için Foruma girmeye vakit bulamadım, bu sabah bü güzel yardım tekliflerinizi okuyunca çok hoşuma gitti, hepiniz sağ olun. Bu güzel etkinliğimizin sağından-solundan, eteğinin ucundan da olsa iştirak etmeniz hem daha güzeli meydana getirecektir hem de beraberliğimizin-başarabilmemizin zevkini de paylaşmamıza vesile olacaktır. 1. Toplantı gününden bir gün önce mekâna gitmeyi düşünüyorum son hazırlıklar için, benimle beraber gelmek isteyeniniz var mı? 2. Her etkinliğimizde üyelerimizin birbirlerini daha kolay ve iyi tanıyabilmeleri için yaka kartları hazırlıyoruz. İki senedir bu işi sağ olsun arkadaşımız drhegeli yaptırıyordu, bunu üstlenecek arkadaşımız var mı? IMG_3822 (600 x 450).jpg Ölçü: 9 x 5.5 cm 3. 2 adet 200x85 cm ölçülerinde panomuz var, bu daha önce seminer etkinliğimiz için hazırlanmıştı, bunun yerine 10. sene etkinliği için 2 adet yeni yazılım yaptırılacaktır, Perpa'da yaptırmıştık yenisinin yapım işlemleri için uğraşacak var mı? (ücreti tarafımızdan karşılanabilir) Ölçü: 200 x 85 cm 4. Yaka kartlarına isim yazma ve toplantı esnasında bunların dağıtım işlemlerini görevlenecek arkadaş var mı? 5. Dağıtım için gelen çelik-tohum ve fideleri getiren arkadaşlar genelde kendileri dağıtıyorlar ama bu işlerle uğraşmak istemeyenler için de bir dağıtım masası tertipleyelim ve burada da 3 arkadaş bu işleri üstlensinler ki adil bir paylaşım olsun. Bu işi üstlenmek isteyenler kimler? Sevgili Müjgan, lütfen beraberinde sazını getirmeye gayret edebilir misin? Sevgili Nariel seni ve kemanını da bekliyoruz. (arkadaşlar Nariel ile yazışıyoruz, ne kadar güzel keman çaldığına geçen toplantıda sizler de şahit oldunuz ama arkadaşımız halâ çekiniyormuş-toplantının ertesi günü bir imtihanı varmış onun stresi var üzerimde bir de siz keman çal diyorsunuz ya daha da strese giriyorum, kaçar da gelmezsem bu yüzdendir- dediğinde bir şey söyleyemedim ama dekteklerinizi bekliyorum.) Müzik korosunu meydana getirecekler..... (bildiklerim arasında Kiraz, Adalet Yağcı ve hozat var) Müjgan ile irtibat kurabilirseniz iyi olacaktır. Sanırım kendisi de malina-gokselcetin- gokhan07 ile irtibat halinde olacaktır. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, sizlere cep telefonumu da yazayım irtibat kurmak isteyenler arayabilirler. 0532 297 9465 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Moderatör
|
Buluşma yerimiz olan Fenerbahçe Parkı içindeki Baraka Cafe'nin yerini benden daha iyi tarif edecek olanlarınız vardır, lütfen arkadaşlara yardımcı olun. Kendimce tarif etmeye çalışayım. Metrobüs ile gitmek isteyenler: Metrobüse nereden bineceğinizi bilmiyorum ama Zincirlikuyu'dan kalkan veya oradan gerçen metrobüslerin son durağı Söğütlüçeşme. Burada indikten sonra bineceğiniz bir taksi sizi sanırım en çok TL.10-15.- sına Fenerbahçe Parkına bırakır. (veya burada inenler Fenerbahçe'den geçen minibüslerden Fenerbahçe ayrımında indiklerinde biraz yürüme mesafesi ile Fenerbahçe Parkına gelebilirler) Park içinde düz olarak sahile doğru yürüyün denize inen merdivenlerde Baraka Cafe'yi görürsünüz. Yürüyüş yolunun sol kısmında tadilat halindeki Romantika Cafe'yi 100 m kadar geçince Baraka Cafe'ye gelirsiniz. Kadiköy'den (aşağı yoldan geçen Bostancı Minibüsleri) Şükrü Saraçoğlu'nu (Fenerbahçe Stadı) geçtikten sonra Kızıltoprak. Buradan düz devam ederek Fenerbahçe ayrımına doğru gelin. Ortada bir park vardır, Parkın sol tarafından Bostancı istikametine, sağ tarafı Fenerbahçe Parkına doğru devam eder...sağdan düz devam edin. Park içine girdiğinizde de yukarıda tarif ettiğim şekilde kolayca bulursunuz. (Benden bu kadar... dermişim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
|
İyi ki varsın sevgili Güler, her seferinde sorumluluğu üstlenip unutulmaz toplantılar organize ediyorsun, eline diline yüreğine sağlık, ömrüne bereket. Dilerim 5 Nisanda hava çok güzel olur, Beni şimdiden heyecan bastı valla ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Moderatör
|
Ben yaka kartlarını yapabilirim Güler Hanım. Format için ayrıca konuşmamız lazım sanırım. Toplantı öncesi hazırlıklar için yardım etmeyi çok istemekle birlikte Avrupa yakasında oturuyor olup, oğlumu okuldan karşılamak için öğleden sonra evde olmam gerektiğinden söz veremiyorum. Yine de erken saatlerde dönebilecek şekilde gelmeye çalışırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Moderatör
|
Arkadaşlar, toplantımızın başlama saatini ilk mesaja saat 12.00 diye ekledim. Ben saat 11.00 gibi orada olacağım, sanırım erken gelen başka arkadaşlarımız da olur. Toplantı saat 12.00 de başlasa şu saatler arası diye bir zaman belirlemesi yok, daha erken de gelebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|