View Single Post
Eski 06-03-2014, 10:21   #233
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Sevgili arkadaşlar dün yoğun bir gün yaşadığım için Foruma girmeye vakit bulamadım, bu sabah bü güzel yardım tekliflerinizi okuyunca çok hoşuma gitti, hepiniz sağ olun.

Bu güzel etkinliğimizin sağından-solundan, eteğinin ucundan da olsa iştirak etmeniz hem daha güzeli meydana getirecektir hem de beraberliğimizin-başarabilmemizin zevkini de paylaşmamıza vesile olacaktır.

1. Toplantı gününden bir gün önce mekâna gitmeyi düşünüyorum son hazırlıklar için, benimle beraber gelmek isteyeniniz var mı?

2. Her etkinliğimizde üyelerimizin birbirlerini daha kolay ve iyi tanıyabilmeleri için yaka kartları hazırlıyoruz. İki senedir bu işi sağ olsun arkadaşımız drhegeli yaptırıyordu, bunu üstlenecek arkadaşımız var mı?

IMG_3822 (600 x 450).jpg
Ölçü: 9 x 5.5 cm

3. 2 adet 200x85 cm ölçülerinde panomuz var, bu daha önce seminer etkinliğimiz için hazırlanmıştı, bunun yerine 10. sene etkinliği için 2 adet yeni yazılım yaptırılacaktır, Perpa'da yaptırmıştık yenisinin yapım işlemleri için uğraşacak var mı? (ücreti tarafımızdan karşılanabilir)

Ölçü: 200 x 85 cm

4. Yaka kartlarına isim yazma ve toplantı esnasında bunların dağıtım işlemlerini görevlenecek arkadaş var mı?

5. Dağıtım için gelen çelik-tohum ve fideleri getiren arkadaşlar genelde kendileri dağıtıyorlar ama bu işlerle uğraşmak istemeyenler için de bir dağıtım masası tertipleyelim ve burada da 3 arkadaş bu işleri üstlensinler ki adil bir paylaşım olsun.
Bu işi üstlenmek isteyenler kimler?

Sevgili Müjgan, lütfen beraberinde sazını getirmeye gayret edebilir misin?

Sevgili Nariel seni ve kemanını da bekliyoruz.

(arkadaşlar Nariel ile yazışıyoruz, ne kadar güzel keman çaldığına geçen toplantıda sizler de şahit oldunuz ama arkadaşımız halâ çekiniyormuş-toplantının ertesi günü bir imtihanı varmış onun stresi var üzerimde bir de siz keman çal diyorsunuz ya daha da strese giriyorum, kaçar da gelmezsem bu yüzdendir- dediğinde bir şey söyleyemedim ama dekteklerinizi bekliyorum.)

Müzik korosunu meydana getirecekler..... (bildiklerim arasında Kiraz, Adalet Yağcı ve hozat var) Müjgan ile irtibat kurabilirseniz iyi olacaktır. Sanırım kendisi de malina-gokselcetin- gokhan07 ile irtibat halinde olacaktır.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, sizlere cep telefonumu da yazayım irtibat kurmak isteyenler arayabilirler.

0532 297 9465

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön