Sevgili arkadaşlar, bu gün malina ile Baraka Cafe'ye görüşmeye gittik.
10.yıl toplantımızın yeri Baraka Cafe olarak netleşti.
Toplantıya katılacak arkadaşlarımızdan ricam, toplantı için yiyecek-içecek şeyler getirmesinler. Mekanda, soğuk ve sıcak içecekler mevcut, yanında alaminüt yiyecekler olacak.
Toplantıda üyeler dağıtım için fide, çelik, gübre, toprak, tohum, enzim, çiçek soğanları getirebilirler. Ancak, Bursa Toplantısında bu dağıtım işini organize edemediğimiz için üyemiz olmayan şahıslar da paylaşımdan faydalandılar, pek çok üyemiz hiç birşey alamadı.
İsterseniz dağıtımı ya ürünleri getiren arkadaşlar dağıtsın veya bir dağıtım masası organize edelim oradan yapılsın. Karışıklığı önlemiş oluruz, öneriniz nedir?
Bu toplantıda eğer hazırlanabilirlerse bonsai grubumuz da rahmetli memet'i anmak adına mini bir bonsai sergisi açmak istiyor, bu da mekan sahipleri ile görüşüldü.
Katılmak isteyen arkadaşlar moderatörlerimizden Tekin Bey'e, Sakaki'ye müracaat etsinler.
Evet...... katılım listesinde adlarınızı görmek istiyoruz.
Ankara....İzmir....Bursa....Mersin....Adana... Denizli... Balıkesir....Samsun...Tekirdağ...Edirne..Kıbrıssss ss ve daha nerede agaclar.net'liler varsa, Edirne'den Ardahan'a kadar bütün üyelerimizi bekliyoruz.
|