![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-08-2013
|
Adana Tarım Fuarı...
Merhabalar, Teşekkür ederim Sayın Cemo ve Adalet Hanım. Bugün Adana Tarım Fuarı'ndaydım. Aslında buraya yazacaktım izlenimlerimi, sonra kendi başlığımda yazdım. Tarım Fuarı başlığını görünce oraya da yazmak istedim. Bir de buraya yazıp yazı kirliliği yapmak istemedim. Yazımı okumak isteyenler http://www.agaclar.net/forum/1216629-post13.htm okuyabilir. Düzenleyen leventali : 09-11-2013 saat 22:20 Neden: hatalı url |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Adalet Hanım, Dakika 1 Gol 1. Size uydum ve kıyıdan bir parça uzaklaşim dedim, bakın ne oldu ![]() Adana Fuarı için paylaştığım linki ve altındaki cevabı okursanız daha anlamlı bulacaksınız yazdıklarımı ![]() Saygı ve Sevgilerle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
|
Tık, Tık, Tık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
|
Hiç sormayın ![]() Aslında Mersin başlığında devam etsek daha mı iyi olur diyorum? Oraya uğraması daha kolay. Arada bir arkadaşları da hareketlendirelim. Herkes bir koşuşturmacada. Unuturuz sonra bak bir birimizi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bakın bizim çok güzel sohbet kahvelerimiz de var. Bir birimizi unutmamak için küçük toplantılar yaparız, daha önce yazdığım gibi şu sıralar telaşım var, atlattıktan sonra mini bir toplantı ayarlayalım. Sizde Mersinli üyelerin telefonu var, bir mesajla halledersiniz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
Süper olur! Siz telaşınızı atlatın, bana *** deyin, mesajla çağıralım arkadaşları... Golsüz berabere kalalım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-09-2013
|
2 yıl sonra...
Beni havalara uçuran mis kokulum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |