![]() |
|
![]() |
#331 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Cumartesi akşamı eve geç dönünce, pazar günü saksı için Koçtaş'a koşturup çelikleri dikmekle geçti. Fotoğraflarda bugüne kaldı. Çok fotoğraf çekmişiz (hem eşim hem ben). Bazılarını seçtim sizin için. 1- kahvaltı ettiğimiz mekanın dış görünüşü, 20131102_140019.jpg 2- yakından tanıma fırsatı bulduğum Zülfinaz (oğlumda kızıyla arkadaşlık etti), IMG_1208.jpg 3- üzüm,uzman16,Güler hanım,Müjgan hanım, IMG_1210.jpg 4- günebakan ve ailesi, IMG_1211.jpg 5- Fatma Acar ve eşi, bir de adını hatırlayamadığım bir üyemiz ( kendisinden özür diliyorum). IMG_1212.jpg Nevzat Bey ve eşi. Düzenleyen malina : 04-11-2013 saat 14:07 Neden: Resim üstü yazı yardımı :) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-05-2012
|
Merhabalar ,bu hafta sonunu siz değerli Ağaçlar net üyeleriyle geçirmemize vesile olan ve bu güzel organizasyonda emeği geçen başta loveforlife ve diğer tüm dostlara sonsuz teşekkürler.Aranızda olmak, sizlerle aynı ortamı paylaşmaktan müthiş keyif aldım benim ve oğlum için unutulmaz keyifli bir gündü tekrar teşekkürler.Paylaşım sırasında bizlerle tohum ve fide paylaşan ( o gözü dönmüşlükle ) teşekkür edemediğim tüm dostlara sonsuz teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Ağaç Dostu
|
1- Balkonda oturan üyelerimiz Sayın cemo, sümeyra47 (ben kesinlikle sıcak insanıyım, fotoğrafı çekene kadar üşüdüm) IMG_1214.jpg 2- Açıklamaya gerek yok sanırım ![]() 20131102_134051.jpg Ve Ekerler roses. IMG_1259.jpg IMG_1244.jpg IMG_1257.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-06-2007
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() Düzenleyen mlevent.aktan : 04-11-2013 saat 10:28 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Ağaç Dostu
|
Ekerler roses bursa00017.jpg bursa00016.jpg Sol taraf Sayın cemonun sukulentleri, sağ üst sardunyalar ve ceylanlar, en alt sağ yediveren çilek(saksıda),biberiye. bursa00005.jpg Toplantıda tanıştığım Nuran hanımın Kocaeli'deki serasından dönüşte aldığım E. Milii ve gelin teli, ayrıca yine kimin paylaştığını bilmediğim maviş, kaktüs, ve 4 çeşit sukulent sandığım bitki. bursa00006.jpg Son olarak sevgili organizatörümüz Loveforlife (Neslihan) Hanım.. bursa00001.jpg Sarı güller sarı saçlar...sarı ayrılık rengi..tekrar buluşana kadar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-10-2013
|
Bursa toplantısı
Bursa gezisi güzel olmuş.Çok istediğim halde katılamadım.Üzgünüm.Son anda görevli olduğum sendikanın yönetim kurulu toplantısı çıktı.İnşallah başka bir zaman katılabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
sevgili dostlar ben de sizi çok uzaklardan seyredip sizin gülen yüzlerinize bakarak bende mutlu oldum, fazla birşeyler yazmaya gerek duymuyorum, aslında bütün kalbimle sizin yanınızdaydım denebilir tek kelimeyle harika!!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-03-2012
|
Çok güzel bir gündü, ilk defa böyle bir toplantıya katılmış olmama rağmen sanki hep aranızdan biriymiş gibi hissettim. Sevgili Loveforlife böylesine güzel bir toplantı harıladığı için, emeklerinize sağlık.Ayrıca beyaz sardunyanız için de teşekkürler. Sevgili Yağmur ve ailesiyle bu güzel güne beraberce başlamak ayrı bir keyifti, çocuklarımızın arasında sadece 1 güncük yaş farkı vardı. Sevgili Güler hanım ve eşi Oğuz bey, Üzüm, Müjgan Yılmaz, Cemo, tturt ve ailesi, Uzman16, Selahattin Yılmaz, Hasan Erk ve Eşi, Günebakan ve ailesi, İvrindide çalışan meslektaşım ve eşi, kasa kasa çiçek soğanı getiren abimiz Kurgusan ve eşi, Akhisardan katılan ve papatyalarında aldığım üyemiz özür dilemek isterim ismini öğrenme nezaketini göstermeden papatyalarına saldırdım ve daha ismini hatırlayamadığım tüm arkadaşlar sizlerle tanıştığım için çok mutlu oldum. Yeni bir toplantıda tekrar birlikte olabilmek dileğiyle, herkese sevgiler, selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Ağaç Dostu
|
2007 yılında bu siteye üye olduğumda bu kadar çok insan tanıyıp toplantılara katılıp “Bitki Delileri” ile kaynaşacağımı hiç düşünmemiştim. Zaman içinde baktım ki Deli listesinde başlarda yerimi almışım bile. ![]() Bu toplantıdan Facebook sayesinde, gece 01.45’de Jineop’un Cemo’yu ziyaretinde çekilen bir fotoğrafa Günebakan’ın “Bursa Toplantısından” bahsetmesi neticesinde tesadüfen haberim oldu. Olmasaydı ve sonradan görseydim çok üzülürdüm, zira toplantı yeri evimize çok yakın. Tek üzüntüm daha önce haberim olmadığı için Sevgili Neslihan’a yardımcı olamamamdı. Eh tabi heyecan yaptım kendi kendime, mahcup da hissettim. Hiçbir hazırlığım yoktu, paylaşacak ne çeliğim ne de tohumum vardı. Balkona çıktım, bir an Edinburgh Düşesi clematisimi gördüm ve 3-5 çelik aldım. Umarım paylaştığım arkadaşlarım tutturabilirler. Sonra Cemo’yu aradım. Yoldaymış, geliyorum dedi. Eh, kaç senedir telefonla konuşuyorduk ama hiç karşılaşmamıştık. Listede adı olan arkadaşlarla görüşecek olmak beni mutlu etmişti. Sabah buluşma yerine gidince Nelihan’ı görünce zaten tahmin ettim o olduğunu. Gülen yüzü, ışıldayan gözleri ile çok iyi ev sahipliği yaptı. (Bir dahakine yardım etmek isterim.)Tekrar teşekkürler. Kısa bir süre sonra Sevgili Taner Turt, eşi ve Ege geldiler. Hemen tanıdım. ![]() ![]() ![]() ![]() Fatma Acar, Osman45, Cemals ve eşi, Lilium ve eşi, Yağmur, Sümeyra47,m. levent aktan ve eşi, muda, Hasan Erk ve eşi, Nuran Şahin, Uçurtma 122 ve eşi, b.kurt, nevzat yeni tanıdığım diğer güzel insanlar. Ve adlarını unuttuklarım… Hepinize teşekkürler. (Siteden uzak kalınca yeni isimleri pek bilmediğim için kusuruma bakmayın.) Bitki paylaşımlarını görmeniz gerekirdi. Anlatılmaz yaşanır diyeyim sadece. Ama Asıl Güler Hanım’ımız var ki adı gibi güler yüzlü, cana yakın, tatlı dilli…. İyiki var ve ben iyiki onun gibi birini tanıdım. Manyas’daki şahane bahçesinde yıllar önce yaptığı ev sahipliği de hala aklımızda. Oğuz Bey’i de unutmamalı tabii. Sera gezisinden sonra biz Cemo ve Zekiye ile bizim bahçeye gittik. Sohbet ,sohbet vakit ne çabuk geçti anlamadık. Sonrasında onları yolcu edip eve döndüğümde saat 21.30 civarıydı ve ben bu güzel insanlarla beraber olduğum için çok mutluydum. Bundan sonra toplantılardan haberim olursa katılmak istiyorum. En kısa sürede tekrarlamak dileğiyle. (Ne çok yazmışım. Eee, uzun zaman yazmayınca arayı kapatayım dedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-05-2009
|
bunca güzel insanla tanışmak ve sohbet etmek çok güzeldi de şimdi beni bir düşünce aldı gitti.balıkesir grubu olarak bizde böyle birşey yapsak altından kalkabilirmiyiz acaba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-05-2012
|
Fazla aktif değilim ama Eskişehir den sonra katıldığım ikinci toplantı idi, sizlerin arasında olmaktan gurur duyuyorum, Loveforlive emeklerin ve güzellikler için çok teşekkürler, mükemmel bir hafta sonu idi, herkese sevgi ve saygılarımla,, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Üyemiz İpekböceği İnegöl'den katılmıştı aramıza... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Moderatör
|
Başlıkta yazılanları okudukça daha da okumak istiyorum, sizlerle beraber olmak, yeni üyeleri tanımak o kadar büyük keyif ki, anlatamam. Yaz, yazabildiğince sevgili Uzman16, zevkle okuyoruz, o kadar özlemiştik ki seni. Sayın bacıvankurt, hiç şüpheniz olmasın çok da başarılı bir toplantı yapabilirsin biraz cesaret. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-05-2009
|
güler hanım cesaret etmek kolay da daha balıkesir olarak biz yeniyiz ve kimler var kimler yok forumda onu bulsak eminim ki işimiz daha bir kolay olur ve bu konuda sizin yardımlarınızı istemek durumundayız.acele etmeden ama bir toplantıda balıkesir olarak bizler yapsak sanırım hiç fena olmaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Moderatör
|
Sayın bahcıvankurt, belli ki Bursa toplantısının tadı damağınızda kalmış çok sevindim-mutlu oldum. ![]() Tertiplemeyi düşündüğünüz toplantı için hiç endişeniz olmasın ben elimden gelen yardıma daima hazırım. Ancak çok üst üste olursa tadı pek olmaz. Bırakalım da arkadaşlar biraz birbirlerini özlesinler. Mersin'liler yeni toplandılar, Bursa da henüz bitti, önümüzde İstanbul'da bir fuar var, pek çok arkadaşımız da bu fuarda buluşur. Düşündüğünüz etkinliği siz yine de kafanızda bir organize edin, Balıkesir'li arkadaşların listesini burada bulabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sevgili Hemserim..Bu resme balonlari bekliyorum.Bu arada hemserim Kasab94'e cok tesekkur ederim..Tabii ki, rusvet olarak getirdigi okceli gul celikleri icin de Guler Hanima tesekkur ederim.Pazar gunu kalici yerlerine yerlestiler.Umarim mesut ve bahtiyar olurlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Ağaç Dostu
|
Balıkesirde ilk akla gelen sakdag ve İlknur Aşık ![]() http://www.agaclar.net/forum/sehirle...yeler/3376.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar...! Bu satırları yazıp yazmamak konusunda ikilem yaşıyorum.. Arkadaşlar o kadar güzel anlatıp karelerle ölümsüzleştirmişler ki doğrusu anlatacak pek bir şey kalmamış.. Ağaçlar net ailesinin geleceği için diğer katıldığım toplantılardan farklı gözlemlediğim giderek yaş ortalamamızın aşağıya doğru inmesi. Sizleri bilemem ama beni bu konu çok mutlu etti. Burdan otuz yaşın altında olan katılımcılara ve onsekizinden gün almış KARACAOĞLAN gibi yaşayan diğer katılımcı akranlarıma selam olsun... Toplantıyı organize edip heyecandan kaç gündür uyuyamayan NESLİHAN hamfendi başta emeği geçen herkese teşekkürler. Kaliteyi BİR TIK YUKARIYA taşıyan ve türkçemizin doğru kullanımından ödün vermeyen kurucumuzu, site yönetimimizi, modilatörlerimizi kutluyorum.. İyi ki varsınız. Ah Cemal ah yukarıdaki satırları okuyanlar bizim Anadolu divanesi akıllanmış deyip seni DELİLER sayfasından ihraç edecekler haberin var mı? ![]() ![]() ![]() Ederlerse etsinler ben hepsini ayrımsız gayrımsız doğulusunu, batılısını, güneylisini, kuzeylisini, ÜJbejini, Kafkasyalısını, Marslısını, Merihlisiniii v.s ![]() Biraz fazlamı olduk ne? ![]() ![]() Varmı ötesi.. SAYGIYLA... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Tüm arkadaşların hoş görüsüne sığınmaktan başka çarem yok Sürcülisan edersek affola. 022.jpg 024.jpg DSC04226.jpg DSC04227 (1).jpg DSC04233.jpg |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Ağaç Dostu
|
Tanrı sizi fotoğraflara balon yazsın diye görevlendirmiş sn. Lilium, bu kadar espri üretmek özel bir yetenek gerektirir. Sizden önce fotoğraflara baktım baktım, "ben de balon yapıp bir şeyler yazabilir miyim" diye düşündüm, ama yok yazacak hiç bir şey bulamadım ![]() Valla bütün kalbimle tebrik ediyorum, harikasınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-09-2007
|
O Güller beni baştan çıkardı...Güz Gülleri bu kadar mı güzel olacaktı...Harika bir gün geçirmişsiniz ne güzel darısı artık bizlerinde olduğu toplantılara..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|