View Single Post
Eski 04-11-2013, 20:19   #353
cemal.S
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Merhabalar...!

Bu satırları yazıp yazmamak konusunda ikilem yaşıyorum.. Arkadaşlar o kadar güzel anlatıp karelerle ölümsüzleştirmişler ki doğrusu anlatacak pek bir şey kalmamış.. Ağaçlar net ailesinin geleceği için diğer katıldığım toplantılardan farklı gözlemlediğim giderek yaş ortalamamızın aşağıya doğru inmesi. Sizleri bilemem ama beni bu konu çok mutlu etti. Burdan otuz yaşın altında olan katılımcılara ve onsekizinden gün almış KARACAOĞLAN gibi yaşayan diğer katılımcı akranlarıma selam olsun...
Toplantıyı organize edip heyecandan kaç gündür uyuyamayan NESLİHAN hamfendi başta emeği geçen herkese teşekkürler.

Kaliteyi BİR TIK YUKARIYA taşıyan ve türkçemizin doğru kullanımından ödün vermeyen kurucumuzu, site yönetimimizi, modilatörlerimizi kutluyorum..

İyi ki varsınız.

Ah Cemal ah yukarıdaki satırları okuyanlar bizim Anadolu divanesi akıllanmış deyip seni DELİLER sayfasından ihraç edecekler haberin var mı?
Ederlerse etsinler ben hepsini ayrımsız gayrımsız doğulusunu, batılısını, güneylisini, kuzeylisini, ÜJbejini, Kafkasyalısını, Marslısını, Merihlisiniii v.s
Biraz fazlamı olduk ne? AKILLISINI, DELİSİNİ, Ağacını NETİNİ, S E V İ Y O R U M..

Varmı ötesi..

SAYGIYLA...

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön