![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Sevgili arkadaşlar, ben herzaman bahçede kendim çalışırsam keyf alıyorum derdim...Meğer öyle değilmiş yapan olup başında durmak çok daha keyifli imiş....... Bu sukulent bahçesinide hiç beyenmedim çok keltoş olmuş, artık ne yapalım bu ilk olduğu için birdahaki sefere daha güzel yapacağınızı düşünerek not kırmadım, hem belki rengarenk çiçeklerle süslerseniz daha göz alıcı olur.......Nede olsa kardeş bahçe dimi ama.. Semacımda köyümü ne güzel anlatmış, Kardeş bahçe ayaklarında ben köyümü gözelleştiriyorum haberiniz yok..... Şaka bir yana hepinizin ellerine sağlık çok güzel bir gündü..... Saçlarımıda savurup rüzgarlara nasıl bırakmışım ama...... |
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Her zaman bahçende çalışmaya hazırız, bak başka bahçelerden teklifler geliyor ona göre ![]() Alıntı:
Sevgiler |
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Etraf nakkaş dolu.Bizim orman bahçemizde onlarca meşe fidesi cıkmış. Onları da ormana dikelim. Bu haftasonu bir plan daha mı yapsak ne dersiniz. ![]() Düzenleyen cemo : 28-04-2013 saat 23:24 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-03-2013
|
Sevgili Nejlacım, Ne güzel şeyler yazmışsın, gerçekten sihirli bir değneyimiz olsa keşke... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Haziran'a kadar haftasonları çocuklara rezerve..Sınavlar, kurslar ve sınıf organizasyonları şeklinde tüm haftasonları bir etkinlik var... ![]() Sen de tatilini yap gel Haziran ayında yaparız bu işleri... Aslanağzı deyince bizin eski lojmanın karşısında sinemanın orada ki duvarda aslanağzı çıktığını hatırladım... Tez zamanda yolunup kardeş bahçeye ekile ![]() Sevgiler |
|
|
|
|
![]() |
|
|