![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Harikasınız gerçekten ellerinize sağlık bu bahçeyi bir kaç ay sonra tekrar görmek gerek kim bilir nasıl güzel olacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Tam Bahçe gerillası olmuşsunuz, darısı hepimizi başına ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Demek ruhumuzda gerillalık varmış bizim ![]() Elimden gelse tüm köyü çiçek ve sebze ile kaplıyacağım. Etrafı dağınık, bakımsız bahçeler görünce beynim dönüyor. Allah vermiş, kıymet bil mubarek insan. ![]() Bircoğumuz (3 yıl önce ben de) balkonlarda sıkış tepiş debeleniyoruz. Elimde sihirli değnek olsa, tüm o bakımsız bahçeleri kıymet bilmeyen o insanlardan alır, balkonlarda uğraşan gerilla dostlara verirdim. Hayali bile ne güzel. Bahcemi ektiğim yetmiyor, az ilerimde toprak dökülen orman arazisinide ekmeye başladım. Köylü aklımı yediğimi sanıyor eminim ![]() Sevgili Zekiye ile cim alan bile yaptık.(Ben deli, Zekiye benden deli ![]() ![]() Tüm gönüllü gerillalara sevgilerrrr.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2012
|
Sema arkadaşım, ellerine sağlık, sayfayı çok güzel hazırlayıp sunmuşsun, anlatımın harika. Gezerken çok güldüm. Birkaç böyle bahçe çalışması daha yapsak kilo sorunumuz da kalmaz ![]() Sayende Köse ağzına Tema’dan gelen, tohumdan büyümüş bir meşe fidanına da güzel bir yer bulmuş olduk. Vişne, nar ve hatmi fidanları da tutar inşallah. Bahçe gerçekten çok güzel oldu, bir ay sonraki halini çok merak ediyorum. Neşeli ve faydalı bir ekip çalışması oldu. Hocalarımız süperdi… Böyle hocalarla ve ekip ile çalışmaya her zaman varım. Yeni ağaçlar net üyesi olan Zekiye Hanım ve kızı ile de tanışmış olmak beni çok mutlu etti. Bu arada dikkatimi çekti, biz fotoğraf çektirirken bile sevgili Cemo hala çalışıyordu. Biz çalışmaya başlarken “aman böyle çalışanı seyretmekte ne güzelmiş” dedi ama daha beş dakika geçmeden dayanamadı, hemen çapayı alıp çalışmaya başladı. Alcen hoca zaten sabah bahçesinde çalışıp, işlerini bitirip gelmiş. Bu hocalar hiç çalışmadan duramıyor. Piknik alanı işletmecisi Vali Kaptan’ın konuşma arasında kimsesiz kız yetiştirme yurdundaki kızları da kahvaltıya konuk edeceklerini duymuş olmak beni çok etkiledi. İyi ki böyle gönlü güzel insanlar var. Nice böyle güzel ve daha da kalabalık ekip çalışmalarına katılmak ümidiyle… Ölüm diye bir şey yok bu ummanda, Umutsuzlukta yok, hüzün de, kaygı da, Bu umman sonsuz aşk ve sevgi dolu, İyiliğin, cömertliğin ummanı bu. MEVLANA Düzenleyen rhepsag67 : 25-04-2013 saat 09:50 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-04-2012
|
Arkadaşlar elinize ve gönlünüze sağlık. Bahçenin ilerleyen günlerdeki halini merakla bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Sevgili arkadaşlar, ben herzaman bahçede kendim çalışırsam keyf alıyorum derdim...Meğer öyle değilmiş yapan olup başında durmak çok daha keyifli imiş....... Bu sukulent bahçesinide hiç beyenmedim çok keltoş olmuş, artık ne yapalım bu ilk olduğu için birdahaki sefere daha güzel yapacağınızı düşünerek not kırmadım, hem belki rengarenk çiçeklerle süslerseniz daha göz alıcı olur.......Nede olsa kardeş bahçe dimi ama.. Semacımda köyümü ne güzel anlatmış, Kardeş bahçe ayaklarında ben köyümü gözelleştiriyorum haberiniz yok..... Şaka bir yana hepinizin ellerine sağlık çok güzel bir gündü..... Saçlarımıda savurup rüzgarlara nasıl bırakmışım ama...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Her zaman bahçende çalışmaya hazırız, bak başka bahçelerden teklifler geliyor ona göre ![]() Alıntı:
Sevgiler |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bizim orman bahçemizde onlarca meşe fidesi cıkmış. Onları da ormana dikelim. Bu haftasonu bir plan daha mı yapsak ne dersiniz. ![]() Düzenleyen cemo : 28-04-2013 saat 23:24 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-03-2013
|
Sevgili Nejlacım, Ne güzel şeyler yazmışsın, gerçekten sihirli bir değneyimiz olsa keşke... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Haziran'a kadar haftasonları çocuklara rezerve..Sınavlar, kurslar ve sınıf organizasyonları şeklinde tüm haftasonları bir etkinlik var... ![]() Sen de tatilini yap gel Haziran ayında yaparız bu işleri... Aslanağzı deyince bizin eski lojmanın karşısında sinemanın orada ki duvarda aslanağzı çıktığını hatırladım... Tez zamanda yolunup kardeş bahçeye ekile ![]() Sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Çok sevgili h_dogan, lunlun, günebakan, kiraz, kimyager147, tturt, Ziyaretiniz ve güzel paylaşımlarınız için teşekkürler... Ereğli denince Erdemir demir çelik fabrikası akla gelir, ama böyle nice gizli güzellikler de var... İklimi hemen her türlü bitki ve ağacın yetişmesine uygun...Bahçemiz ileri de güzelleşir umarım... Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
Sizleri tebrik ediyorum harikasınız gerçekten. Bir yandan da imrendim doğrusu keşke Bursa 'da da böyle organizasyonlar yapılsa katılmayı çok isterim. Bahçenizi takip edicem, bir kaç ay sonrasını gerçekten merak ediyorum. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Ayyy utandım valla. ![]() ![]() ![]() Yine harikalar gerçekleştirmişsiniz. Kaya bahçesi şu an için tam oturmasa da zamanla harika olacaktır eminim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İleri ki organizasyonlarla birlikte olup tanışma dileğimizle... Sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Ben çadırda yatamam, yılandan korkarım ama size eşlik ederim yatana kadar..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ama aklımıza getirdiğin iyi oldu Alcencim.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili syüksek, sakın başka bahçelere söz vermeyiniz zira burada sizin en yakın usta başınız dururken..... Yakında bahçeye pat pat sokacağım,toprağın azıcık daha çekilmesini bekliyorum,domates biber fideleri sizi bekliyor olacak..... Çooooook çok herbirinizi öpüyorum............ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Orada yılan ne arasın alcen. İnsanın olduğu yerden kaçar oldu yılanlar. Hem olsa ne olacak ki, o senden kaçıyor sen ondan. Yılan zararsızdır sen ürkütmediğin sürece. Boşuna uğraşma, çadırları senin bahceye kurmayacağız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Senin şu yılan ve solucan sevgin var ya ![]() Ben de çadır konusunda kendimden emin değilim...Zaten bir çadırım bile yok ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Ereğli grubu; çok güzelsiniz maşallah!.. Ve gerçekten kutlarım, tebrik ederim harikalar yaratmışsınız. Gücünüze, ellerinize, gönlünüze sağlık. Sağolun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|