agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)




Beğeni Düzeni1250Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-03-2013, 09:19   #11
Ağaç Dostu
 
tturt's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-04-2008
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 4,506
Galeri: 112
Yukarıda yazılan mesajlarda gezi çok güzel anlatılmış. Birazda ben ekleme yapmak istedim.

Sabah Adelet hanım'ı ve Yeni Gine'yi Mecidiyeköy'e bırakıp İzmit Körfez'e devam edip otoban üzerinde ki benzinciden Karadeniz Ereğli yolcularını aldım. Cemo ablamın ve Alcen'in keyifli sohbeti ile yolun nasıl geçtiğini anlamadan, Topçular iskelesine gelmiştik. Yolda Ereğli'ye bir şey götürmek zor olur onun için Clematis'ten başka bir şey almayacağız diyen Cemo ve Alcen'i otobüs terminaline bıraktığmda keşke fotoğraflarını çekseydim. Clematis dışında bir çok bitki alınmıştı. Yer kalmadığından dertlenen ben toplamda 8 saksı bitki almıştım.

Topçulardan sonra seralar gezildi. Sevgili Güler ablamın sanıyorum Yalova bölgesinde tanımadığı sera yok maşallah demek gerekiyor.

Bir çok bayan çok üşüdü çok ıslandı umarım hasta olmazsınız. Özellikle Güler ablam bir ara çok ıslanmıştı. Yine Alcen biraz ince giyindiğinden çok üşüdü umarım hasta olmazlar.

Tüm soğuğa rağmen sevgili Kgursan bizi o kadar sıcak karşıladı ki hemen ısınıverdik. Hem içerde hem mangal başında çok keyifli sohbetler oldu. Sevgili Ankstel'e mangal başında sağolsun hem sucuklarımızı hazırladı hem de hoş sohbetler açtı.

Sevgili CemalS ve değerli eşi gezinin başından sonuna kadar bize eşlik ettiler. Gezinin sonunda da bizi seralarında ağırladılar.

Gezinin sonunda Yalovadan dönmek isteyen Ereğli yolcularıyla birlikte diğer arkadaşlarımızla vedalaşarak Yalova terminaline gittik ancak Düzce üzerinden Karadeniz Ereğli'ye yer bulabildik. Hoş sohbeteleri ile geziyi benimle paylaşan Sevgili cemo ve Alcen'e de teşekkür etmek istiyorum. Yalova'da bize katılarak gezi sonuna kadar bizimle birlikte olan Adalet hanım'a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Gezide emeği geçen herkese çok teşekkürler. Bizi Yalovada çok güzel ağırlayan sevgili Kgursan ve ailesine sevgili CemalS ve değerli eşine çok teşekkür ediyorum.

Bazı fotoğraflar tekrar olacaksa da bir kaç fotoğrafta ben paylaşmak istiyorum.

IMG_0060.jpg

IMG_0061.jpg

IMG_0062.jpg

IMG_0068.jpg

IMG_0070.jpg

tturt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:10.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025