View Single Post
Eski 16-03-2013, 22:38   #121
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Daha sonra bazı arkadaşlar kgursan'dan şebboy fideleri aldılar, ve yolcu yolunda gerek diyerek, Kamil Bey'e teşekkür edip, cemal.S'in serasına doğru yola koyulduk.

Sevgili Aysel bizlere sıcacık çay eşliğinde güzel kurabiyeler ikram etti. İnşallah buradaki güzel ikramları bir arkadaşımız fotoğraflayabilmiştir. Benim makinemin şarjı bittiğinden bundan sonra fotoğraf çekemedim.

Orada da yedik içtik, sohbet ettim, Aysel'i de hayli yorduk. İkide bir dışarıdan beylerin sesi geliyordu; çaylarrr üç olduuuu, iki kahve dahaaaa.

cemal.S'in Baraka Cafe'ye hediye ettiği 5 adet bitkiyi de alarak, Topçular'a doğru dönüş yoluna koyulduk.

Böyle bir havada bu kadar güzel bir geziyi ancak agaclar.net üyeleri gerçekleştirebilirdi ve bizler bunu en iyi şekilde yaptık. Ellerimiz kollarımız bitkilerle dolu dolu olarak döndük.

Sevgili kgursan ve sevgili Sansar ailesi, bizleri böylesine içten ve güzel ağarladığınız için hem kendi adıma hem de arkadaşlarım adına çok, çok teşekkür ederim.
Sitemizde, sizler gibi güzel insanların olması büyük mutluluk, sağ olun.

(Bundan sonraki toplantımız inşallah 6.Nisan.2013, agaclar.net'in doğum günü partisi.... ya sonra ne yapıyoruz dermişim?)

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön