![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Moderatör
|
Al bir tane daha....gülüşü ile insanları mest eden bir başka yardım sever güzel, sanatkârımız-ressamımız Müjgan Yılmaz. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ne güzel herbirimizi ayrı ayrı fotola ,yetme di harika sözleri de ekle,ve bizleri mest et. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
durupta bir fotoğraf çektirmeyi unutttugum için kızdım şuan kendime yukarıda tesadüfen çıkmışım sadece![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sevgili Agaclar.net üyeleri, sevgili dostlar, Dünün yorgunluğuyla ne fotoğrafları yükleyebildim, ne de bu sıcacık ışıl ışıl toplantımız hakkında yorum yapabildim. Beni hem bunun için, hem de toplantıya geç kaldığım için affedin lütfen. Güler Hanım'ın açılış konuşmasını kaçırdım ama anlamlı konuşmasını hayal edebiliyorum, aynı şekilde Müjgan Hanım'ın da sazıyla verdiği konseri kaçırmış bulundum ama iyi yönden bakacak olursak yine de tam insanların kaynaştığı sıcak atmosferin ortasına geldiğim için yeni üyelerle kaynaşmakta hiç zorluk çekmedim ![]() Elimden geldiği kadar fotoğraf çektim ama açıkçası ben de mini bir konser verecek olduğum için çok heyecanlıydım. Tir tir titremekten ne fotoğrafa odaklanabildim ne çiçeklere. İlk defa bir toplantımızdan bu yüzden elim kolum boş döndüm, o kadar nimetten hiç mi faydalanamaz insan Bir yıldır yaptığım naz sonrasında bir cesaret aldım kemanı elime, hatamız kusurumuz olduysa affola. Hepinizin gülen yüzleri beni rahatlatmaya yardımcı oldu ![]() Pastamız ve meyveden yapılmış çiçek sepetlerimiz harikaydı. Bitki paylaşımı çok güzeldi, çok çeşit getirilmişti, umarım herkes sahiplendiği bitkiye çok iyi bakar ve onlarla mutlu olur. Ben de kum zambağı tohumu getirdim, Güler Hanım dağıttı. Alanlar için; kum zambağı bitkisi neslli tükenen bitkiler arasında. Türkiye'de bazı sahillerimizde halen yetişmeye devam ediyor ancak ıslah çalışmaları sonucunda binlercesi gözümüzün önünde yok oluyor. Ben de gördüğüm zaman tohumlarını alıp dağıtarak onların çeşitli yerlerde yaşamalarına katkıda bulunmak istiyorum. Tohumları kumla karıştırılmış torfa ekip nemli tutun ve güneş alan bir yere koyun. Kum zambakları kızgın güneş altında yetişiyorlar ve güneşe bayılıyorlar. Yönetim kadrosundan ve yıllanmış üyelerden en çoğunu gerçekten de bu toplantıda görmüş olduk. Geldikleri için onlara teşekkür ediyorum. Güler Hanım'a da bu toplantıyı organize ettiği için çok çok teşekkür ediyorum, Güler Hanım siz de olmasanız toplanacağımız yok, Allah sizi başımızdan eksik etmesin ![]() Sevgili Cemal S. yeni bir şiir okudu mu ben kaçırdım mı yoksa Fatma'dan sonra ne geleceğini merak ediyorum açıkçası ![]() Tüm üyelerimize iyi günler diliyorum, sevgiler.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-06-2012
|
Ağaçlar.net Doğumgünü Partisi
Sevgili Ağaçlar.net ahalisi, Yaşına bakış çok uzun sayılamayacak süredir takip ettiğim bu derin ve detaylı bilgi kaynağının süper keyifli doğum günü partisinde bulunabildiğim için çok mutlu ve şanslıyım. Başta Güler hanım ve Malina hanım olmak üzere tüm emeği geçenlere müteşekkirim. Toplantıya giderken ( ben ve sevgili kuzenim )içimizi hoş bir heyecan kaplamıştı. Hiç yüz yüze gelmediğim ancak hayranlıkla izlediğim pek çok kişi ile görüşebilecek olmanın mutluluğunu yaşıyorduk. Fotoğrafların da yansıttığı gibi, neşeli, samimi ve her konuda cömert bu zarif toplulukla kaynaşmak çok kolay oldu. Gülümsemesi yüzünden eksik olmayan, karşılıksız kalplerini birbirine açabilmiş bu kadar naif insanları bir arada görebilmek, tanışma şansı yakalamak ve sohbet edebilmek en az bahar havası kadar güzeldi. Genç ve çok genç insanlardan oluşan ağaçlar.net ailesinin güzel üyelinin hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek isterim ancak atlayabileceğim isimler için şimdiden kaygılıyım, lütfen acemiliğime verin. Organizasyonda lokomotif görevini başarı ile tamamlayan ve oradan oraya ceylan gibi sekerek herkese ve her şeye yetişen Güler hanım,Kurucu ve kotarıcı lider sevgili Malina, Tanışmaktan şeref duyduğum saygıdeğer, nazik ve bir o kadar mütevazi hocamız Mine Pakkaner hanımefendi, Cesur yaşam hikayesi ve paylaşımları ile hayranlık duyduğumuz sevgili Todor, Forumdaki paylaşımlarının altına konuya ilişkin attığı imzalarla zihinlerimize de imza bırakan Gece, Neşesi, samimiyeti ve ruh ışığıyla topluluğa güneş gibi parıldayan Loveforlife, Cömert ve karşılıksız paylaşımlarıyla hepimize yol gösteren Başbahçıvan, Sanatının zarafetini üzerinde taşıyan Müjgan Yılmaz, Kurabiyelimin ikrama uygun olup olmadığını öncelikle test etme nezaketini esirgemeyen sevgili Oğuz Bey ![]() Enstrümanlarıyla kulaklarımızın pasını gideren sevgili Müjgan ve Nariel ( Bir insana kemana bu karar mı yakışır, ya nariel keman için yaratılmış ya keman O'nun için.. Öylesine zarifti ki, dinlemeyi bırakın hayranlıkla izledik…) Katkılarıyla ufkumuzu açmakta büyük pay sahibi, MeyveliTepe, Orhan Özbilgiç, Zeki Yağlı, GizliBahçe, Zafer İnandıklı, Ankstel… İlaveten tanışma fırsatı bulduğum tüm diğer üyeler ve katılımcıları, yönetimde görev alan tüm moderatör arkadaşlarımızı sevgi ve saygıyla kucaklıyorum. Sepetimizde kurabiyelerle gelmiştik, dönüşte çok çok kıymetli, saksı saksı bitki ve tohumlarla, yüzümüzde koca bir gülümseme ve keyifle döndük. Benden mutlusu yok Yeniden görüşebilmek dileğiyle, Sağlıcakla… Düzenleyen LavantaSE : 07-04-2013 saat 15:26 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-02-2013
|
9. doğum günü tüm güzelliği ile devam ederken rasgele görüntülerle devam ediyorum. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
agaclar.net
|
Uzun yazmayı sevmeyen biri olarak ne yazsam diye düşünüp duruyorum ![]() Güzel bir gündü ![]() Tabii sizler olduğunuz için güzeldi ![]() Teşekkür ederim... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-02-2013
|
İşte güzel günün son resimleri de böyle çıktı. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Ağaçlar net ailesinin 9. doğum gününü, en içten dileklerimle kutlarım... Orda olmak vardı... İşlerimizin yoğunluğundan dolayı katılamadım. Aklım ve gönlüm sizlerle idi... Nasip değilmiş... İnşallah bir dahaki doğum gününde buluşmak dileği ile. Saygı ve selamlarımla... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
6 Nisan 2013 yaşantımızda iz bırakan günlerden biri oldu. Sevgili Güler ablamızın güzel organizasyonu sayesinde, sayın Mine Pakkaner hocamızı diğer hocalarımızı ve agaclar. net'in gülen yüzlerini görmek bizleri çok mutlu etti. Toplantımıza katılan paylaşımda bulunan tüm dostlara, sonsuz sevgiler, teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
İki gündür gıpta ile izliyorum güzel bir hava çok güzel geçen bir toplantı olduğu kesin, toplantıya katılamama üzüntüsü içerisindeyken bugün oğuz abimin güler ablamın bana uğrayarak süprizleri biraz olsun yüreğime su septi, her ne kadar toplantıya katılamamış olsam da onları görmem katılmış kadar oldu. Toplantılara katılamamamın ıncını baloncuklarımla çıkarmaya çalışıyordum onları görmem bu ıncımı hafiflettiğinden bir kaç fotoğrafla çıkarmaya çalışayım affınıza sığınarak, şimdiden affola. 43-043.jpg DSC_0387.jpg DSC_0423.jpg "Agaclar.net iyi sitedir vesselam!" |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Eski ve yeni dostlarla olmak çok güzeldi. Bizleri bir araya getiren neden ve kişilere teşekkürler. Ben de bu güzel günden ufak bir görüntü ekleyeyim. Müjgan ve Nariel doğa ve bizler için çaldı. Ellerine sağlık. Seneye de çoğalarak 10.yıl ve Dalya! ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-10-2011
|
Keyifli sohbetlerin, güzel paylaşımların olduğunu güzel bir gündü. Gelemeyenler gerçekten çok şey kaçırdı. Müjgan hanımın bağlama dinletisi, Nariel'in keman konseri, birbirinden ilginç bitki ve hediye paylaşımları görülmeye değerdi. Değerli üyeleriyle Agaclar.net 'li olmak gerçekten bir ayrıcalık. Başta malina, Güler, Müjgan, aybala ve Mine Pakkaner olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkürler. Çektiğim videonun şimdilik özet bölümünü yükledim. Gece veya yarın daha ayrıntılı çekim de yüklenmiş olur. Agaclar.Net 9.Yıldönümü Kutlaması (Özet) - YouTube DSC01223.jpg Gece, ben, malina 00026.MTS_000021454.jpg Meyvelitepe 00035.MTS_000168701.jpg |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Ay ay insan kendini kamerada izleyemiyor çok utandım Umarım "ay karıştırdım işte" diye hiç kibarca olmayarak bağırdığım kısmı koymamışsınızdır Sanırım koymuşsunuz tüh ya lütfen o kısmı kesebilir misiniz![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
agaclar.net
|
Nariel, Müjgan harikaydınız, Güler Hanım, enerjinize nazar değmesin, muhteşem bir organizasyon yeteneğiniz var. Her birinizi tanımaktan, sohbet etmekten, aranızda olmaktan inanılmaz mutlu oldum. Şahanesiniz "agaclar.net" ailesi. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Öylesine güzel, içten , sıcak bir günde sıcacık bir buluşmaydı. Tanışdık ama daha önceden de tanışıyorduk sanki. Kocaman bir aileydik orada. Sevgili Güler Hanım'a ne kadar teşekkür etsek azdır ve üye olmayan ama en aktif üyelerimizden biri olan Güler Hanım'ın eşi sevgili Oğuz Bey böylesi güzel bir organizasyon için. Ve tabii agaclar.net'e, malina'ya, Mine Pakkaner'e ve isimli, isimsiz sitemizi bu günlere getiren güzel insanlara binlerce teşekkür.... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Şimdi çok kıskandım işte, kısa ara kaçırdım bu muhteşem toplantıyı ![]() Biliyorum şimdi sevgili Güler kızacak bana, muhtemelen şöyle diyecek, "sana o kadar söyledik toplatıyı bekle diye, ne vardı gidecek, Mersin kaçıyo muydu" ![]() Ah..ah.. siz orada Dünyayı unutmuş gülüp oynayıp, çalıp söyleyip, yiyip içerken ben bahçede debelenip duruyordum. Cumartesi gittim, az önce döndüm, eve gelir gelmez toplantı başlığını açtım, Tanrım!!! neler kaçırmışım ![]() Bitkiler, tohumlar, meyve tabakları, pastalar, kurabiyeler ve kim bilir daha daha neler. Hepiniz ne kadar güzelsiniz, neşeli, coşkulu, çocuklar kadar şensiniz. Harika paylaşımlar olmuş yine, hepiniz evinize mutlu dönmüşsünüzdür, hava da günlük güneşlikmiş, Yalova gezisinde yaptığını affettirmeye çalışmış anlaşılan ![]() Bundan sonra tüm toplantılarda sevgili Müjgan ve Narilel'i dinlemek kısmet olsun inşallah, ne güzel bir de fasıl yaparız. Fotoğraflarınıza bakıp bakıp ah...çekeceğim, sevgili Müjgan(Yılmaz)sakın bana "oh..." deme ![]() Ben en iyisi 10. yıl dönümü toplantısı için plân program yapmaya başlayayım ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Merhabalar Orhan abim de dediği gibi galiba yalancı bahar çarptı bizi ancak kendimize geldik Çok güzel bir gündü gerçekten nası geldi geçti anlamadık emeği geçen herkese çok çok teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Moderatör
|
Sevgili katmer siz gençlerle oturup da konuşmaya zaman bulamadığım için üzülüyorum. Bir dahaki sefere lütfen beni kolumdan çekiştirerek de olsa aranıza çekin. Fatih taaa nereden gelmiş, sadece bir merhabalaştık ne fena, çok üzüldüm şimdi. Ama telâfi edeceğim inşallah. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Çok güzel bir ailenin fertleri olarak kendi evimizdeydik. Bizlere annelik, ablalık, arkadaşlık yaptığınız ve toplantılarda öncü olduğunuz için tüm kalbimle teşekkür ediyorum ![]() Tabii en büyük teşekkür sayın Malina'ya... İyi ki varsınız ve iyi ki bu çatı altında buluşmamıza sebep oldunuz. Sizi seviyorum ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|