View Single Post
Eski 07-04-2013, 12:53   #313
Nariel
Ağaç Dostu

Nariel's Avatar

Giriş Tarihi: 18-04-2008
Merhaba sevgili Agaclar.net üyeleri, sevgili dostlar,

Dünün yorgunluğuyla ne fotoğrafları yükleyebildim, ne de bu sıcacık ışıl ışıl toplantımız hakkında yorum yapabildim. Beni hem bunun için, hem de toplantıya geç kaldığım için affedin lütfen.

Güler Hanım'ın açılış konuşmasını kaçırdım ama anlamlı konuşmasını hayal edebiliyorum, aynı şekilde Müjgan Hanım'ın da sazıyla verdiği konseri kaçırmış bulundum ama iyi yönden bakacak olursak yine de tam insanların kaynaştığı sıcak atmosferin ortasına geldiğim için yeni üyelerle kaynaşmakta hiç zorluk çekmedim

Elimden geldiği kadar fotoğraf çektim ama açıkçası ben de mini bir konser verecek olduğum için çok heyecanlıydım. Tir tir titremekten ne fotoğrafa odaklanabildim ne çiçeklere. İlk defa bir toplantımızdan bu yüzden elim kolum boş döndüm, o kadar nimetten hiç mi faydalanamaz insan

Bir yıldır yaptığım naz sonrasında bir cesaret aldım kemanı elime, hatamız kusurumuz olduysa affola. Hepinizin gülen yüzleri beni rahatlatmaya yardımcı oldu

Pastamız ve meyveden yapılmış çiçek sepetlerimiz harikaydı. Bitki paylaşımı çok güzeldi, çok çeşit getirilmişti, umarım herkes sahiplendiği bitkiye çok iyi bakar ve onlarla mutlu olur. Ben de kum zambağı tohumu getirdim, Güler Hanım dağıttı. Alanlar için; kum zambağı bitkisi neslli tükenen bitkiler arasında. Türkiye'de bazı sahillerimizde halen yetişmeye devam ediyor ancak ıslah çalışmaları sonucunda binlercesi gözümüzün önünde yok oluyor. Ben de gördüğüm zaman tohumlarını alıp dağıtarak onların çeşitli yerlerde yaşamalarına katkıda bulunmak istiyorum. Tohumları kumla karıştırılmış torfa ekip nemli tutun ve güneş alan bir yere koyun. Kum zambakları kızgın güneş altında yetişiyorlar ve güneşe bayılıyorlar.

Yönetim kadrosundan ve yıllanmış üyelerden en çoğunu gerçekten de bu toplantıda görmüş olduk. Geldikleri için onlara teşekkür ediyorum.

Güler Hanım'a da bu toplantıyı organize ettiği için çok çok teşekkür ediyorum, Güler Hanım siz de olmasanız toplanacağımız yok, Allah sizi başımızdan eksik etmesin

Sevgili Cemal S. yeni bir şiir okudu mu ben kaçırdım mı yoksa Fatma'dan sonra ne geleceğini merak ediyorum açıkçası

Tüm üyelerimize iyi günler diliyorum, sevgiler..

Nariel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön